ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به تصویب نشدن قطعنامه لغو تحریم‌های ایران: شورای امنیت سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود
سرخط خبرها

دولت ۲۰۰۰ نخبه استخدام می‌کند

  • کد خبر: ۱۵۳۳۲۲
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۸
دولت ۲۰۰۰ نخبه استخدام می‌کند
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، گفت: سازمان امور اداری و استخدامی کشور، وجود ظرفیت اختصاصی ۲ هزار نفر نخبه و استعداد برتر در دستگاه های اجرایی کشور را به این بنیاد اعلام کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر باقری‌مقدم روز شنبه در نشست «بسته حمایتی از نخبگان ایرانی» که با حضور محمدصادق خیاطیان رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در ساختمان این معاونت برگزار شد، درباره آیین نامه بسته حمایتی از نخبگان ایرانی اظهار داشت: این آیین‌نامه از چند ماه قبل به همت جمع زیادی از دستگاه‌های اجرایی کشور با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و با تاکیدی که شخص رییس جمهور به حمایت از جامعه نخبگانی دارد، به تصویب رسید.

وی افزود: در این بسته انواع حمایت‌های مورد نظر نخبگان به آنان اعطا می‌شود.

باقری مقدم با بیان اینکه برای تصویب این آیین نامه همکاری خوبی میان بنیاد ملی نخبگان و مسئولان دیگر دستگاه‌های اجرایی کشور ایجاد شد، افزود: براساس این آیین نامه دولت مقرر کرد سالانه حداقل ۲۰ درصد از ظرفیت جذب هیات علمی دانشگاه‌ها به نخبگان اختصاص پیدا کند.

وی با بیان اینکه، این بسته حمایتی شامل نخبگان ساکن در ایران و همچنین نخبگان ایرانی غیرمقیم که به ایران بازگشته‌اند، می‌شود، افزود: برای تحقق این مهم، وزارت علوم و وزارت بهداشت نیز همکاری حداکثری با بنیاد ملی نخبگان داشته و دارند.

باقری مقدم ادامه داد: به منظور اجرای آیین نامه جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی کشور، بعد از مرحله شناسایی، توانمندسازی افراد برای اشتغال موثر در دستگاه‌های اجرایی آغاز شد، اما برای تحقق اهداف تعیین شده، دستگاه اجرایی باید تعامل حداکثری با سازمان اداری استخدامی داشته باشند.

وی گفت: همچنین تاکنون موافقت‌نامه‌های خوبی در این حوزه به امضا رسیده که از جمله آن می‌توان به اعلام نیاز استخدام هزار نفر در وزارت نیرو، ۴۰۰ نفر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هزار نفر در دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش و همچنین ۱۰۰ نفر در معاونت حقوقی ریاست جمهوری اشاره کرد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این برنامه برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود و طبیعتاً روندجذب آن گونه که باید تسهیل نشده است، تصریح کرد: سازمان اداری استخدامی در حال حاضر ظرفیت اختصاصی دوهزار نفره برای جذب نیروی انسانی نخبه و مستعد برتر در دستگاه‌های اجرایی را به بنیاد ملی نخبگان اعلام کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->