آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دولت ۲۰۰۰ نخبه استخدام می‌کند

  • کد خبر: ۱۵۳۳۲۲
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۸
دولت ۲۰۰۰ نخبه استخدام می‌کند
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، گفت: سازمان امور اداری و استخدامی کشور، وجود ظرفیت اختصاصی ۲ هزار نفر نخبه و استعداد برتر در دستگاه های اجرایی کشور را به این بنیاد اعلام کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر باقری‌مقدم روز شنبه در نشست «بسته حمایتی از نخبگان ایرانی» که با حضور محمدصادق خیاطیان رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در ساختمان این معاونت برگزار شد، درباره آیین نامه بسته حمایتی از نخبگان ایرانی اظهار داشت: این آیین‌نامه از چند ماه قبل به همت جمع زیادی از دستگاه‌های اجرایی کشور با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و با تاکیدی که شخص رییس جمهور به حمایت از جامعه نخبگانی دارد، به تصویب رسید.

وی افزود: در این بسته انواع حمایت‌های مورد نظر نخبگان به آنان اعطا می‌شود.

باقری مقدم با بیان اینکه برای تصویب این آیین نامه همکاری خوبی میان بنیاد ملی نخبگان و مسئولان دیگر دستگاه‌های اجرایی کشور ایجاد شد، افزود: براساس این آیین نامه دولت مقرر کرد سالانه حداقل ۲۰ درصد از ظرفیت جذب هیات علمی دانشگاه‌ها به نخبگان اختصاص پیدا کند.

وی با بیان اینکه، این بسته حمایتی شامل نخبگان ساکن در ایران و همچنین نخبگان ایرانی غیرمقیم که به ایران بازگشته‌اند، می‌شود، افزود: برای تحقق این مهم، وزارت علوم و وزارت بهداشت نیز همکاری حداکثری با بنیاد ملی نخبگان داشته و دارند.

باقری مقدم ادامه داد: به منظور اجرای آیین نامه جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی کشور، بعد از مرحله شناسایی، توانمندسازی افراد برای اشتغال موثر در دستگاه‌های اجرایی آغاز شد، اما برای تحقق اهداف تعیین شده، دستگاه اجرایی باید تعامل حداکثری با سازمان اداری استخدامی داشته باشند.

وی گفت: همچنین تاکنون موافقت‌نامه‌های خوبی در این حوزه به امضا رسیده که از جمله آن می‌توان به اعلام نیاز استخدام هزار نفر در وزارت نیرو، ۴۰۰ نفر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هزار نفر در دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش و همچنین ۱۰۰ نفر در معاونت حقوقی ریاست جمهوری اشاره کرد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این برنامه برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود و طبیعتاً روندجذب آن گونه که باید تسهیل نشده است، تصریح کرد: سازمان اداری استخدامی در حال حاضر ظرفیت اختصاصی دوهزار نفره برای جذب نیروی انسانی نخبه و مستعد برتر در دستگاه‌های اجرایی را به بنیاد ملی نخبگان اعلام کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->