شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی: طرح شهید مهرورزی یکی از اقدامات بی‌نظیر در استان است

  • کد خبر: ۱۵۳۴۲۳
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی: طرح شهید مهرورزی یکی از اقدامات بی‌نظیر در استان است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: طرح شهید مهرورزی یکی از اقدامات بی‌نظیر در استان است که در سال‌های اخیر بی‌نظیر بوده، امیدواریم این طرح موجب شود در سال‌های آتی کاهش تقاضای اعتیاد را داشته و جامعه‌ای عاری از اعتیاد را شاهد باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین صالحی امروز، ۱۴ اسفند ماه، در مراسم افتتاحیه طرح شهید مهرورزی که در کانون فرهنگی قلم برگزار شد، اظهار کرد: طرح شهید مهرورزی با محوریت شهرداری انجام خواهد شد و مشارکت ویژه‌ای در این طرح دارند.

وی با بیان اینکه یکی از موضوعات جدی ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشگیری از اعتیاد است، عنوان کرد: در استان در زمینه برنامه‌های فرهنگی پیشگیری احساس خلا می‌کردیم، بنابراین نیاز بود تعداد بیشتری کادر مربی پیشگیری داشته باشیم، در نتیجه تفاهم‌نامه‌ای با شهرداری نوشتیم که برای هر محله ۱۰ نفر معلم آموزش ببیند که در مجموع ۱۷۰۰ نفر در برنامه طرح آموزش خواهند دید.

صالحی بیان کرد: کار آموزش شروع شده و مرکز مشاوره دانشگاه فردوسی محوریت علمی را برعهده گرفته است. امور اجرایی، پیگیری‌ها و حمایت‌های شهرداری نیز در این طرح وجود دارد. ستاد مبارزه با مواد مخدر در کنار آن‌ها خواهد بود. امیدواریم این طرح را با تعامل، هماهنگی و مشارکت دستگاه‌ها پیش ببریم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: این طرح یکی از اقدامات بی‌نظیر در استان است که در سال‌های اخیر بی‌نظیر بوده که از آموزش برای پیشگیری از اعتیاد استفاده می‌شود. از استاندار تشکر می‌کنم که در حوزه‌های مختلف مواد مخدر کنار ما بودند. امیدواریم این طرح موجب شود در سال‌های آتی کاهش تقاضای اعتیاد را داشته و جامعه‌ای عاری از اعتیاد را شاهد باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->