معاون اجرایی رئیس جمهور: تکمیل کریدورهای ریلی اولویت دولت چهاردهم است سند آمایش سرزمینی نیاز به بازنگری دارد پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) | صعود ادامه دارد؟ سود ۱۵۰ برابری قاچاقچیان سوخت در آب‌های بین المللی وزیر راه: توسعه کشور از مسیر دریا می‌گذرد سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟
سرخط خبرها

 سهمیه‌های سوخت‌شده بنزین، قابل بازگشت به کارت نیست/در سوختگیری عجله نکنید

  • کد خبر: ۱۵۳۴۶
  • ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۳
 سهمیه‌های سوخت‌شده بنزین، قابل بازگشت به کارت نیست/در سوختگیری عجله نکنید
بازگشت کارت سوخت به روند سوخت‌گیری که با هدف مدیریت مصرف انجام شده است، چالش‌هایی نیز به همراه داشته است. یکی از چالش‌های که اخیراً مطرح شده این است که از سهمیه موجود در کارت، بیشتر از میزانی که سوخت‌گیری انجام شده، کسر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خارج کردن کارت سوخت در حین سوختگیری و پیش از اتمام روند، موجب از بین رفتن حداکثر ۳.۹۹ لیتر از سهمیه باقی مانده در کارت سوخت می‌شود.

به عنوان مثال در حالی که فرد ۴۰ لیتر از سهمیه خود را سوخت‌گیری کرده و طبیعتاً باید موجودی سهمیه وی، ۲۰ لیتر باشد، اما در نوبت بعدی سوخت‌گیری متوجه می‌شود که میزان سهمیه باقیمانده در کارت کمتر از ۲۰ لیتر است.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی طی روز‌های گذشته در این زمینه توضیحاتی ارائه کرد و این مشکل را به یکی از ویژگی‌های سامانه هوشمند سوخت مرتبط دانست که تاکنون به آن اشاره‌ای نشده بود و مردم نیز به دلیل بی اطلاعی از این ویژگی، فرایند سوخت‌گیری را به گونه‌ای انجام می‌دادند که منجر به از بین رفتن بخشی از سهمیه سوخت شأن می‌شد.

شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی می‌گوید طراحی سامانه هوشمند سوخت برای جلوگیری از تخلف حاصل از بیرون کشیدن کارت حین سوخت‌گیری بدین شکل است که با وارد کردن کارت هوشمند سوخت در کارت‌خوان و مشخص شدن مقدار سهمیه، با آغاز سوخت‌گیری، ابتدا ۳.۹۹ لیتر از سهمیه کسر می‌شود و سوخت‌گیری آغاز می‌شود؛ پس از پایان پیمانه نخست، ۳.۹۹ لیتر دیگر از سهمیه کم می‌شود و دوباره سوخت‌گیری ادامه می‌یابد و این فرآیند به‌صورت پیمانه پیمانه تا پایان سوخت‌گیری ادامه خواهد داشت.

اگر در حین سوخت‌گیری کارت از کارت‌خوان بیرون کشیده شود، مقدار باقیمانده از پیمانه ۳.۹۹ لیتری، از سهمیه آن کارت کسر می‌شود (برای نمونه اگر فرد ۲ لیتر سوخت‌گیری کرده است و کارت را بیرون بکشد، ۱.۹۹ لیتر بیشتر از سهمیه آن کارت کم می‌شود) و اگر همان کارت، دوباره وارد همان کارت‌خوان شود، سهمیه‌ای که بیشتر از لیتراژِ برداشت شده از نازل کم شده است، به کارت بازگردانده می‌شود.

 

سرنوشت سهیمه های کسرشده بنزین چه می شود؟

اطلاع رسانی دیرهنگام شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی درباره این ویژگی سامانه هوشمند سوخت در حالی است که بسیاری از مردم به دلیل بی اطلاعی از آن، طی ماه‌های گذشته بخشی از سهمیه خود را از دست داده‌اند و هیچ توجیهی برای این اطلاع رسانی دیرهنگام قابل پذیرش نیست.

 

در این میان سوالاتی مطرح می‌شود که این سهمیه‌های کسر شده بنزین در نهایت چه سرنوشتی در انتظارشان است؛ در پاسخ باید گفت این سهمیه از بین می‌رود و قابل بازگشت به کارت سوخت نیست و در سهمیه سوخت ماه بعد نیز محاسبه نمی‌شود.

 

مقادیر پایانی سوخت‌گیری را با سرعت کمتر انجام دهید

 

البته صاحب خودرو تنها هزینه سوختی که میزان آن بر نمایشگر پمپ بنزین مشخص می‌شود را پرداخت می‌کند. به این ترتیب تاکید می‌شود که متقاضیان در حین سوخت‌گیری ابتدا کارت سوخت خود را وارد کرده، رمز خود را وارد کنند و سپس عملیات سوخت‌گیری را انجام دهند. در تمام مدت سوخت‌گیری تا پایان روند از خارج کردن کارت سوخت از دستگاه نازل به شدت خودداری کنند. از سویی دیگر توصیه می‌شود که مقادیر پایانی سوخت‌گیری را با سرعت کمتری انجام دهند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->