وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد
سرخط خبرها

اکران آنلاین مستند «هیچ‌کس منتظرت نیست»

  • کد خبر: ۱۵۳۴۷۳
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۸
اکران آنلاین مستند «هیچ‌کس منتظرت نیست»
مستند «هیچ‌کس منتظرت نیست» به کارگردانی محسن اسلام‌زاده به صورت آنلاین در سایت هاشور به مدت یک ماه به نمایش در می آید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اکران آنلاین مستند «هیچ‌کس منتظرت نیست»، محصول مرکز مستند سوره، به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محسن اسلام‌زاده در سایت هاشور آغاز شد و به مدت یک ماه ادامه دارد.

این اثر اجتماعی مدتی پیش توسط دفتر پخش «رویش» موسسه بهمن‌سبز در سینما‌های منتخب سراسر کشور اکران شد و توانست نظرات نخبگان، جامعه‌شناسان، منتقدان و فعالان اجتماعی و حوزه زنان را به خود جلب کند.

«هیچ‌کس منتظرت نیست» که روایتی از یک مرکز نگهداری زنان کارتن‌خواب در منطقه شوش تهران است، باتوجه به موضوع مورد بحث آن در کمپ‌های ترک اعتیاد و زندان نمایش داده و با استقبال مددجویان مواجه شد.

مستند اجتماعی «هیچکس منتظرت نیست» علاوه بر پرداختن به مصائب زنان آسیب‌دیده، چالش‌های حاشیه‌نشینی و خیابان زیستی را در نسبت با سوژه اصلی خود تعریف می‌کند.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: «سپیده علیزاده چند سالی است که مسئول مرکز نگهداری زنان کارتن‌خواب در میدان شوش تهران است. زنانی که به این مرکز مراجعه می‌کنند اکثرا دچار آسیب‌های اجتماعی، از قبیل اعتیاد و روسپیگری شده‌اند و خانواده آن‌ها را طرد کرده است؛ مونا یکی از همین زن‌هاست که پس از آشنایی با سپیده علیزاده و ترک اعتیاد، معاون او در مرکز نگهداری زنان می‌شود. حال، اما مونا دچار چالش شده است…»

این مستند سینمایی موفق به کسب جایزه ویژه بهترین فیلم مستند از نگاه داوران ناجی هنر در بخش ملی جشنواره «سینماحقیقت» شد و همچنین در اولین حضور بین‌المللی خود در بخش مسابقه مستند‌های بلند هجدهمین دوره جشنواره «سینمای مسلمان کازان» به نمایش درآمد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->