«همستر کامبت» به دنبال رکورد «بزرگترین ایردراپ» تاریخ ارزهای دیجیتال | چنددرصد از ایردراپ به کاربران می‌رسد؟ درگیری اسنپ و سازمان امور مالیاتی بر سر مالیات بر ارزش افزوده معرفی بازی «ماز: پازل آرامش‌بخش» + دانلود اندروید و IOS کارت‌های امروز راکی ربیت + پاسخ انیگما جدید (سه‌شنبه، ۹ مرداد ۱۴۰۳) کاربران ایرانی در سال ۱۴۰۲ بیشتر از اینترنت کدام اپراتور استفاده کردند؟ پلیس به ماجرای «گشت رجیستری تلفن همراه در مترو» واکنش نشان داد محققان به روشی دست یافتند که با دقت ۹۰ درصد آلزایمر را آزمایش خون تشخیص می‌دهد کدمورس جدید همسترکامبت (سه‌شنبه ۹ مرداد) + راهنمای مینی‌گیم کلید طلایی و کارت‌های امروز همستر معرفی بازی موبایلی «دیوینکو: گربه جادویی» + دانلود اندروید و IOS کارت‌های امروز راکی ربیت + پاسخ معمای کیف پول جدید (دوشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۳) کد مورس جدید همسترکامبت (دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳) + راهنمای مینی‌گیم کلید و کارت‌های امروز همستر هوش مصنوعی احتمالا تا ۶ سال دیگر باعث تغییرشغل ۱۲ میلیون نفر می‌شود اشعه فرابنفش چیست و چه مضراتی دارد؟ کارت‌های امروز راکی ربیت + پاسخ معمای کیف پول جدید (یکشنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۳) پخش زنده مراسم تنفیذ حکم مسعود پزشکیان + تماشای آنلاین (۷ مرداد ۱۴۰۳) رمز کیف پول امروز راکی ربیت (شنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۳) کد مورس جدید همسترکامبت (یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳) + راهنمای مینی‌گیم کلید و کارت‌های امروز همستر آخرین اخبار از توسعه صنعت ماهواره‌ای ایران | اینترنت ماهواره‌ای بومی به زودی راه‌اندازی می‌شود راهنمای دریافت کلید در بخش جدید دوچرخه سواری (Bike Ride) همسترکامبت پست‌های کاربران «ایکس»، منبع آموزشی هوش مصنوعی «گراک»!
سرخط خبرها

دفع آلاینده‌های برنج با بیوجاذب ایرانی تولید شده از ضایعات کشاورزی

  • کد خبر: ۱۵۳۵۳
  • ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۳
دفع آلاینده‌های برنج با بیوجاذب ایرانی تولید شده از ضایعات کشاورزی
پژوهشگران مرکز تحقیقات علوم تغذیه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، موفق به طراحی و تولید بیوجاذب با استفاده از ضایعات کشاورزی برای دفع آلاینده‌های موجود در برنج خیس شده برای مصارف خانگی شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، طبق آخرین اخبار از سازمان جهانی غذا (فائو)، میزان ضایعات کشاورزی در ایران ۲۵ برابر کشور‌های پیشرفته دنیا است که محققان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی توانستند با استفاده از برخی ضایعات کشاورزی، بیوجاذبی را طراحی کرده و به ثبت برسانند که آلاینده‌های موجود در برنج را از قبیل فلزات سنگین جذب کند.
پریسا زیارتی رییس مرکز تحقیقات صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و از محققان این طرح روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار علمی ایرنا گفت: ما توانستیم با استفاده از ضایعات کشاورزی و پوسته لیمو بدون هیچ فرآیند شیمیایی با یک مقدار تغییرات در ساختار آن و سنتز مواد، محصولی را طراحی کنیم که می‌تواند آلاینده‌های موجود در برنج را هنگام خیساندن جذب کند.
وی اظهار داشت: یکی از محسنات این بیوجاذب این است که در آن هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نشده، مواد کاملا طبیعی است و از ضایعات دور ریزکشاورزی تولید شده است.
زیارتی درباره نحوه استفاده از این بیوجاذب گفت: فقط کافی است این بیوجاذب به مدت ۲۰ دقیقه در برنج خیس شده حتی به اندازه یک کیلو قرار گیرد، این بیوجاذب تا ۲۰ بار برای برنج‌های ایرانی قابل استفاده است.
رییس مرکز تحقیقات صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران افزود: بعد از اینکه سطح تماس این بیوجاذب اشباع شد، از بگ بعدی می‌توان استفاده کرد. برای برنج‌های هندی نیز که آلاینده‌های آن‌ها متفاوت و بیشتر است، این بیوجاذب در بسته‌بندی بزرگتر طراحی شده و این نوع بسته تا ۱۵ بار قابلیت جذب فلزات سنگین که جزو آلاینده‌های برنج هستند را در برنج‌های نوع هندی دارد و موجب سلامت و سم زدایی از هرگونه فلز سنگین در برنج می‌شود.
وی با بیان اینکه بسته‌های این بیوجاذب را می‌توان برای استفاده‌های بعدی هم خشک کرد و حتی اگر خشک نیز نشود قابل استفاده است، افزود: عملکرد این بیوجاذب به این صورت است که حتی ۱۰ دقیقه بعد از استفاده می‌توان از آن برای ظرف دیگر برنج بدون اینکه خشک شده باشد نیز استفاده کرد. شرایط نگهداری این بیوجاذب، شرایط خاصی نیست، چون خود این بیوجاذب خواص آنتی باکتریال دارد و هیچ گونه خاصیت کپک زدگی ندارد، می‌تواند به مرور زمان در دمای اتاق خشک شود و حتی اگر هم خیس باشد هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.
زیارتی با اشاره به اینکه این بیوجاذب برای مصارف خانگی طراحی شده است، ادامه داد: اکنون نمونه اولیه این محصول برای ثبت اختراع عرضه شده و در آینده نزدیک به تجاری سازی نیز خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه این محصول هم ثبت اختراع داخل دارد و هم ثبت اختراع از اروپا گرفته است، افزود: ما می‌توانیم از ضایعات کشاورزی در سم زدایی از پساب و پسماند‌ها و خاک‌های کشاورزی نیز استفاده کنیم.
رییس مرکز تحقیقات صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: این محصول با توجه به بسته‌بندی آن فاقد هر گونه سم است، این مشکل برای بگ‌های چایی وجود دارد که برخی از آن‌ها بعد از استفاده دراز مدت خودش تولید سم می‌کند، اما این محصول با توجه به مواد مورد استفاده در آن فاقد هرگونه سم است.
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->