سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟ امکان رجیستری آیفون‌های فعال قبل از مصوبه دولت فراهم شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) چرا فعالیت تیک تاک در آمریکا متوقف شد؟ + حواشی و واکنش‌ها جزئیاتی تازه از پرونده پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، در فرانسه (۲۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اعلام زمان پرتاب ماهواره ایرانی با پرتابگر خارجی

  • کد خبر: ۱۵۳۵۳۷
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۸
اعلام زمان پرتاب ماهواره ایرانی با پرتابگر خارجی
زمان پرتاب دو ماهواره ایرانی با پرتابگر خارجی اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت امید فضا در سال ۹۷ توسط دکتر حسین شهرابی فراهانی، رئیس سابق گروه فضایی صاایران، مدیر پروژه ماهواره ملی امید و چندین ماهواره پرتاب شده دیگر و جمعی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر تاسیس شد.

این شرکت با محور قرار دادن طراحی و ساخت ماهواره‌های سبک و ارزان برای توسعه منظومه ماهواره‌ای در مدار کم ارتفاع زمین فعالیت خود را جهت طراحی و ساخت ماهواره «کوثر» شروع کرد.

یکی از اولویت‌های این شرکت تربیت نسلی زبده برای صنعت فضایی کشور است، لذا شتابدهی تیم‌های فنی نیز در دستور کار قرار گرفت تا در کنار افراد با تجربه در حوزه فضا نقش‌آفرینی کنند. همزمان، شتابدهی تیم‌ها با موضوع کاربری‌های هوشمندسازی فضاگرا جهت به کاربرد رساندن منظومه ماهواره‌ای نیز در دستور کار قرار گرفته است.

بر این اساس با ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه طراحی و ساخت ماهواره و کاربرد آن در پایین‌دست صنعت فضایی یعنی کاربرد برای شهروندان گام نهاده است.

این کنسرسیوم موفق به ساخت دو ماهواره با عناوین «هدهد» و «کوثر» شده است.

این دو ماهواره قرار است با همکاری کشور روسیه در دسامبر ۲۰۲۳ به مدار ۵۰۰ کیلومتری پرتاب شوند.

ماهواره کوثر

ماهواره کوثر یک ماهواره سنجشی با وضوح ۳.۵ متر است که قرار است به ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری پرتاب شود.

تصاویر دریافت شده از این ماهواره برای کاربرد‌های کشاورزی، نقشه برداری و حد نگاری مناسب است.

عمر مداری این ماهواره ۲ ساله خواهد بود.

ماهواره هدهد

ماهواره هدهد، یک ماهواره با کاربری IOT است که در ابعاد استاندارد کیوب ست و ابعاد ۳U طراحی و ساخته شده است.

کاربرد‌های خدمات این ماهواره برای حوزه‌های کشاورزی، حمل و نقل و مدیریت بحران است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->