افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود
سرخط خبرها

اعلام زمان پرتاب ماهواره ایرانی با پرتابگر خارجی

  • کد خبر: ۱۵۳۵۳۷
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۸
اعلام زمان پرتاب ماهواره ایرانی با پرتابگر خارجی
زمان پرتاب دو ماهواره ایرانی با پرتابگر خارجی اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت امید فضا در سال ۹۷ توسط دکتر حسین شهرابی فراهانی، رئیس سابق گروه فضایی صاایران، مدیر پروژه ماهواره ملی امید و چندین ماهواره پرتاب شده دیگر و جمعی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر تاسیس شد.

این شرکت با محور قرار دادن طراحی و ساخت ماهواره‌های سبک و ارزان برای توسعه منظومه ماهواره‌ای در مدار کم ارتفاع زمین فعالیت خود را جهت طراحی و ساخت ماهواره «کوثر» شروع کرد.

یکی از اولویت‌های این شرکت تربیت نسلی زبده برای صنعت فضایی کشور است، لذا شتابدهی تیم‌های فنی نیز در دستور کار قرار گرفت تا در کنار افراد با تجربه در حوزه فضا نقش‌آفرینی کنند. همزمان، شتابدهی تیم‌ها با موضوع کاربری‌های هوشمندسازی فضاگرا جهت به کاربرد رساندن منظومه ماهواره‌ای نیز در دستور کار قرار گرفته است.

بر این اساس با ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه طراحی و ساخت ماهواره و کاربرد آن در پایین‌دست صنعت فضایی یعنی کاربرد برای شهروندان گام نهاده است.

این کنسرسیوم موفق به ساخت دو ماهواره با عناوین «هدهد» و «کوثر» شده است.

این دو ماهواره قرار است با همکاری کشور روسیه در دسامبر ۲۰۲۳ به مدار ۵۰۰ کیلومتری پرتاب شوند.

ماهواره کوثر

ماهواره کوثر یک ماهواره سنجشی با وضوح ۳.۵ متر است که قرار است به ارتفاع ۵۰۰ کیلومتری پرتاب شود.

تصاویر دریافت شده از این ماهواره برای کاربرد‌های کشاورزی، نقشه برداری و حد نگاری مناسب است.

عمر مداری این ماهواره ۲ ساله خواهد بود.

ماهواره هدهد

ماهواره هدهد، یک ماهواره با کاربری IOT است که در ابعاد استاندارد کیوب ست و ابعاد ۳U طراحی و ساخته شده است.

کاربرد‌های خدمات این ماهواره برای حوزه‌های کشاورزی، حمل و نقل و مدیریت بحران است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->