ترندهای اینستاگرام در متن سریال‌های صداوسیما انتشار یازدهمین آلبوم رضا صادقی با نام برنده معرفی موردانتظارترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵ + عکس و خلاصه داستان درباره ادوارد فیتزجرالد نخستین مترجم رباعیات خیام | تولدی دوباره با خیام آیین بزرگداشت خیام نیشابوری با حضور سخنگوی دولت چهاردهم برگزار شد + فیلم و عکس (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسب‌هایی در تاریکی ذهن | روایت معاصر «اکوئوس» در مشهد نقدی بر فیلم «دایناسور» ساخته مسعود اطیابی | فتح گیشه با فرمول همیشگی خوش نویسی ایرانی در معرض ترک‌تازی انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی خواستار برخورد جدی با مقصرین احتمالی مرگ عکاس خبری شد روایت پرونده جنجالی عباس کیارستمی در «طعم عباس» سفر موزیسین‌های بین‌المللی به ایران اولین جشنواره فیلم فضای باز آغازبه‌کار کرد | لذت تماشای فیلم کوتاه زیر نور ماه انیمیشن «آسمان دوست‌داشتنی» به عنوان بهترین اثر جشنواره «انیماتیبا» معرفی شد انتشار تک آهنگ لحظه رفتن با صدای حسن مهدی اعتباری همایش ملی هوش مصنوعی در سازمان صدا و سیما برگزار شد جایزه غافل‌گیرکننده یک عمر دستاورد هنری برای کوین اسپیسی در جشنواره کن آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش اول) گپ وگفتی با ناشران مشهدی حاضر در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران | بازار کتاب های دینی و مقاومت همچنان رونق دارد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

افزایش دو برابری قیمت بلیت سینما‌ها در سال ۱۴۰۲ صحت دارد؟

  • کد خبر: ۱۵۳۵۴۵
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۹
افزایش دو برابری قیمت بلیت سینما‌ها در سال ۱۴۰۲ صحت دارد؟
سخنگوی شورای صنفی اکران درباره خبر منتشرشده به نقل از او درباره دو برابر شدن قیمت بلیت سینما‌ها در سال آینده توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، همایون اسعدیان درباره آخرین تصمیم‌گیری‌ها درباره ترکیب فیلم‌های حاضر در اکران نوروز ۱۴۰۲ گفت: جلسه‌ای در این زمینه تشکیل شد و توافقاتی هم صورت گرفته است، اما چون درباره یکی دو فیلم هنوز شرایط قطعی نیست قرار شد روز شنبه در قالب یک نشست مطبوعاتی هم گزارش عملکرد یک ساله شورا را ارائه دهیم و هم درباره آینده اکران و مسائلی مانند ترکیب فیلم‌های نوروزی و قیمت بلیت در سال آینده اطلاع‌رسانی کنیم.

اسعدیان درباره خبر منتشرشده به نقل از خود درباره قطعی بودن افزایش دوبرابری قیمت بلیت سینما‌ها در سال آینده تأکید کرد: من این موضوع را به این صورت اعلام نکرده بودم و آن رسانه برداشت خود را تبدیل به خبر کرده است. اگر متن آن مصاحبه را هم ببینید متوجه می‌شوید که بنده تنها درباره قطعی بود افزایش قیمت بلیت صحبت کرده‌ام و نمی‌دانم چگونه از آن اظهارات این تلقی پیش آمده است که منظورم افزایش دوبرابری قیمت‌ها و مشخصاً قیمت ۹۰ هزار تومان بوده است! در متن مصاحبه این اظهارات وجود ندارد.

وی ادامه داد: آنچه در حال حاضر قطعی است این است که ما حتماً افزایش قیمت بلیت خواهیم داشت، اما قطعاً آن افزایش دوبرابری هم درست نیست.

سخنگوی شورای صنفی اکران درباره احتمال اجرای مجدد طرح بلیت شناور برای جبران افزایش قیمت بلیت سینما‌ها هم گفت: طرح فروش شناور هم با اصلاحاتی به‌شکل بهتر اجرا می‌شود.

اسعدیان درباره متقاضیان اکران نوروزی و زمزمه‌های مطرح شده درباره اکران قطعی فیلم «غریب» هم توضیح داد: در حال حاضر ۴، ۵ تقاضا بیشتر برای اکران نوروزی نداشته‌ایم که از میان آن‌ها چند فیلم از آثار حاضر در جشنواره چهل‌ویکم فیلم فجر هستند که فیلم «غریب» هم یکی از همین آثار است. اینکه اکران کدام فیلم‌ها برای نوروزی قطعی خواهد شد را در نشست خبری روز شنبه اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->