احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

تعیین حقوق و دستمزد کارگری منوط به تعیین سبد معیشت است

  • کد خبر: ۱۵۳۸۵۱
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
تعیین حقوق و دستمزد کارگری منوط به تعیین سبد معیشت است
دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور بر این باور است تا زمانی که سبد معیشت کارگری مشخص نشود، نمی‌توان حقوق و دستمزد کارگری را برای سال آینده تعیین کرد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، با شروع برگزاری جلسات تعیین حقوق و دستمزد کارگری در روز‌های پایانی سال، جلسات تعیین سبد معیشت و حقوق کارگری به‌صورت مستمر در حال برگزاری است.

هادی ابوی، دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: در راستای جلساتی که برای تعیین حقوق و دستمزد کارگران برگزار می‌شود، نمایندگان کارگری بر این باورند که سبد معیشت ابتدا باید مشخص شود تا کارگر بر این اساس بتواند زندگی شرافتمندانه‌ای را سپری کند. تورم، هزینه درمان و هزینه مسکن باید در تعیین حقوق و دستمزد در نظر گرفته شود.
وی افزود: اکنون هنوز کمیته دستمزد رقمی برای سبد معیشت در نظر نگرفته است؛ بنابراین تا زمانی که این عدد اعلام نشود، طبیعتا نمی‌توانیم وارد مذاکره شویم.

نمایندگان و تشکلات کارگری به‌دنبال این نیستند که درصدی برای دستمزد تعیین شود که بار روانی در جامعه به‌دنبال داشته باشد؛ ما تأکید می‌کنیم که ابتدا سبد معیشت بر اساس اعلام تورم موجود در جامعه تعیین شود تا بعد بتوانیم درباره نرخ حقوق و دستمزد کارگر صحبت کنیم.

به گفته ابوی، کوپن الکترونیک که در کشور در حال راه‌اندازی است، درچند استان پایلوت انجام شده است و در چند استان دیگر مقرر شده است اجرایی شود. دولت برخی اقلام کالایی را مقرر کرده با نرخ شهریور ۱۴۰۰ عرضه کند و این برای آحاد مردم دیده شده است و فقط برای جامعه کارگری نیست. پیشنهادی برای بن کارگری داشتیم که کالا با یک نرخ سالانه به کارگر ارائه شود و در طول سال نرخ کالایی مثل گوشت برای کارگر متغیر نباشد. برای مثال گوشت را در سال گذشته در آنالیز قیمتی برای تعیین حقوق و دستمزد ۵۰ هزار تومان دیدیم، ولی هنوز سال تمام نشده است، دولت گوشت را با رقم ۱۵۰ هزار تومان عرضه کرد.

دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ادامه داد: از دولت انتظار داریم که واقعیت‌ها را ببیند و بر اساس واقعیت‌ها اظهارنظر کند. با تمام احترامی که برای نمایندگان مجلس قائل هستیم، حقوق و دستمزد فقط باید در کمیته دستمزد شورای عالی کار تعیین شود. چون شورای کار اشرافی کامل به زیروبم هزینه‌های کارگری دارد.

وی تأکید کرد: سال گذشته با وجود اینکه ۵۷درصد به حداقل دستمزد اضافه کردیم، این عدد رقمی نبود که بتواند هزینه‌ها را پوشش دهد و آزادسازی قیمت‌ها و تأثیر آن بر کالاهای اساسی را جواب دهد. همه امید کارگر این است که در شورای کار رقمی تعیین شود که از پس تورم و افزایش قیمت ادامه‌دار کالا‌ها در طول سال بربیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->