افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران: صنعت هتلداری در دوره کرونا ۲۳ هزار میلیاردتومان آسیب دید

  • کد خبر: ۱۵۳۹۲۸
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۹
رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران: صنعت هتلداری در دوره کرونا ۲۳ هزار میلیاردتومان آسیب دید
رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران با اشاره به آسیب‌های صنعت هتلداری بابت کرونا و شرایط اخیر کشور گفت: صنعت هتلداری در دوره کرونا ۲۳ هزار میلیارد تومان آسیب دید.

به گزارش شهرآرانیوز، جمشید حمزه زاده عصر امروز، ۱۶ اسفند، در نشست هم اندیشی روسای تشکل‌های هتلداری سراسر کشور در هتل بزرگ پارک حیات مشهد درباره شرایط اخیر کشور و آسیب آن به صنعت هتلداری بیان کرد: در ابتدای جریانات اخیر نیز ۵۰ درصد تور‌های داخلی و بعد از آن ۸۵ درصد تور‌های خارجی برگزار نشد. البته در حال حاضر وضعیت تور‌های داخلی خیلی بهتر شده و تور‌های خارجی نیز در حال آغاز مجدد فعالیت‌های خود هستند.

وی تاکید کرد: باید توجه داشت صنعت گردشگری و هتلداری کشور متاثر از هر رویدادی است و هر بحرانی آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در حال حاضر نیز این ضرر مالی همچنان ادامه دارد، ولی روز به روز کمتر می‌شود. در شرایط کنونی گردشگری ما عمدتا حول محور گردشگر داخلی می‌چرخد و هنوز سهم ما از گردشگر خارجی بسیار ناچیز است و حتی نسبت به سال‌های قبل کمتر شده است.

۸۰۰ هتل و تاسیس گردشگری نیمه تمام در کشور

حمزه زاده درباره وضعیت کنونی سرمایه گذاری در صنعت گردشگری تصریح کرد: وضعیت سرمایه گذاری در این صنعت به وزارت گردشگری باز می‌گردد. خوشبختانه استقبال خوبی از سوی سرمایه گذاران داخلی بابت ساخت هتل انجام شده، ولی بسیاری از طرح‌ها نیمه تمام مانده که تعداد آن به ۸۰۰ مورد می‌رسد. سیاست ما این است که از ظرفیت شرکت‌های به نام و مجموعه‌های زنجیره‌ای بین المللی نیز در زمینه سرمایه گذاری استفاده کنیم.

وی درباره چرایی کمبود سرمایه گذاری خارجی در کشور گفت: ما با اکثر این شرکت‌ها مذارکراتی داشته ایم که بدون استثنا ۲ دلیل را بابت عدم حضورشان در ایران عنوان کرده اند. نخست اینکه نرخ دلار در ایران دستوری است و توسط دولت تعیین می‌شود. مساله بعدی نیز این است که باید برای بازگشت سرمایه خویش تضمین داشته باشند. اگر این ۲ مساله حل شود، سرمایه گذاری در ایران صورت می‌گیرد.

حمزه زاده اضافه کرد: البته که یکی از دلایل دیگر عدم سرمایه گذاری در ایران تحریم هاست، اما برخی شرکت‌ها واقعا علاقه به سرمایه گذاری در صنعت گردشگری ایران دارند. در واقع برخی شرکت‌های زنجیره‌ای در دوبی و ترکیه و حتی یک شرکت فرانسوی علی رغم شرایط تحریم نسبت به سرمایه گذاری در صنعت گردشگری ایران تمایل دارند چراکه بازار ایران در حوزه گردشگری بازری بکر و بزرگ است.

راه اندازی شرکت شرکتی توسط هتلداران کشور بابت ارائه خدمات به مسافران

حمزه زاده تصریح کرد: جامعه هتلداران ایران در راستای رسیدگی به مسائل مربوط به صنعت هتلداری و در راستای توسعه و بهبود ارائه خدمات خود شرکتی با نام طلایه داران صنعت هتلداری ایران راه اندازی کرده که وظیفه آن فعالیت در زمینه تامین تجهیزات هتلداری و ارائه خدمات مختلف به مسافران است.

وی ادامه داد: سهامداران این شرکت کلیه هتلداران کشور هستند. سیاست ما این است که در این شرکت سهامدار انبوه نداشته باشیم و سهام مزبور مختص کل هتلداران کشور است. در فاز نخست فقط هتلداران و هر هتلی که پروانه دارد، امکان سهامدار بودن را دریافت خواهد کرد.

حمزه زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر اقدامات اولیه مربوط به راه اندازی این شرکت انجام شده و اولین کار آن راه اندازی سامانه رزرواسیون هتلداران ایران بوده است. این شرکت برای هر پروانه بهره برداری تا ۱۰ سهم اختصاص می‌دهد. احتمال دارد چند شرکت دیگر نیز ذیل این شرکت تشکیل شود. از امروز این سامانه رزرواسیون آغاز به کار می‌کند. باید توجه داشت این سامانه در تضاد با دیگر سامانه‌ها نیست و هدف ما تنها ارائه خدمات ثابت و استاندارد به گردشگران است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->