ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تفاهم ۳ ساله شهرداری با اداره کل محیط زیست خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۵۴۰۰
  • ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۱
تفاهم ۳ ساله شهرداری با اداره کل محیط زیست خراسان رضوی
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد از یکپارچه سازی اندازه گیری، پایش، تحلیل، پردازش، تعیین وضعیت و اطلاع رسانی کمی و کیفی آلاینده‌های زیست محیطی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد، مهدی یعقوبی در خصوص امضا تفاهم نامه همکاری با اداره کل محیط زیست استان خراسان رضوی، افزود: در راستای ایجاد مدیریت واحد شهری و با توجه به پتانسیل هر یک از ارگان ها در راستای مدیریت شهر، پایش، اندازه گیری تحلیل، پردازش و تعیین وضعیت و اطلاع رسانی کمی و کیفی آلاینده های زیست محیطی و بهبود کیفیت محیط زیست شهر این تفاهم نامه ایجاد و امضا شد.

وی خاطرنشان کرد: برخی از پتانسیل های قانونی در اداره کل محیط زیست استان وجود دارد که شهرداری از ان پتانسیل ها در راستای رفع مشکلات استفاده خواهد نمود که به عنوان مثال می توان به کنترل و پایش کیفیت هوا به وسیله ایستگاه های اداره کل محیط زیست و شهرداری در سطح شهر اشاره کرد.

معاون شهردار مشهد گفت: انسجام بیشتر دستگاههای اجرایی می تواند در خدمت رسانی مناسب به مردم در زمینه موضوعات زیست محیطی تسریع ایجاد کند و رسیدگی به مطالبات مردمی در حوزه محیط زیست همواره یکی از مهمترین اولویت شهرداری مشهد بوده است و یکی از موضوعات این تفاهم نامه سنجش کیفیت هواست که در جهت موضوعات مشترک همانند سنجش آلودگی صوتی، الودگی هوا و صنایعی که در محدوده سطح شهر می توانند در کیفیت هوای شهر تاثیر گزار باشند، قید شده است.

وی خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه در 10 ماده بین معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد و اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی بمنظور همکاری مشترک در زمینه پایش آلاینده های زیست محیطی شهر مشهد به مدت سه سال منعقد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->