دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد
سرخط خبرها

رئیس سازمان انرژی اتمی: دشمن گزینه‌ای جز دیپلماسی ندارد

  • کد خبر: ۱۵۴۱۴۹
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۰
رئیس سازمان انرژی اتمی: دشمن گزینه‌ای جز دیپلماسی ندارد
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر اینکه دشمن هیچ گزینه‌ای جز دیپلماسی ندارد، گفت: دشمن هیچگاه حاضر نبود ایران چرخه سوخت داشته باشد اما امروز این موضوع را پذیرفته و کشورمان در تراز کشورهای برتر و مطرح در حوزه دانش هسته‌ای است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی روز پنجشنبه در آیین آغاز عملیات بهره‌برداری از محدوده آنومالی ۸ معدن ناریگان شهرستان بافق و انجام عملیات اکتشاف و بهره‌برداری از ذخائر مواد پرتوزا، رسیدن به قدرت اقتصادی در کنار قدرت علمی و فناوری را مستلزم تحقق استقلال عنوان کرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای کار دولت سیزدهم بر اقتصاد معادن تاکید فرمودند.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید از تمام داشته‌های خود برای رسیدن به توسعه پایدار استفاده کنیم، تحقق استقلال کشور را نیازمند رسیدن به قدرت اقتصادی در کنار قدرت علمی و فناوری دانست و افزود: اقتصاد معادن از جمله ظرفیت‌های داخلی کشور است که باید از آن به نفع توسعه کشور استفاده کرد.

اسلامی ادامه داد: ایران به تقویت چرخه سوخت هسته‌ای نیاز جدی دارد و بدست آوردن سوخت مورد نیاز توسعه کشور، تولید ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای را در دستور کار خود قرار داده است.

وی هدف دشمن از اعمال تحریم علیه ملت ایران را شکستن اراده‌ها دانست و افزود: دشمن هیچگاه حاضر نبود ایران به چرخه سوخت دست یابد، اما امروز این موضوع را پذیرفته است به طوری که اکنون کشورمان در تراز کشور‌های برتر و مطرح در حوزه دانش هسته‌ای است که این دانش را با کمک و تکیه بر مهندسان خود به دست آورده است.

معاون رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه دشمن هیچ گزینه‌ای جز دیپلماسی ندارد، تصریح کرد: این پنجمین معدن در سطح کشور است که عملیات اکتشاف و بهره‌برداری آن امسال آغاز شده است در حالی که تاکنون تنها چهار معدن مورد اکتشاف و بهره برداری قرار گرفته بود.

اسلامی با یادآوری اهمیت دانش هسته‌ای در کشور و نقش آن در حوزه درمان افزود: برخی افراد اهمیت فناوری هسته‌ای را نمی‌دانند؛ اگر این فناوری را نداشتیم، امروز نمی‌توانستیم برای درمان بیماران هسته‌ای کاری کنیم، زیرا حوزه درمان و سلامت خط مقدم فناوری هسته‌ای است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطر نشان کرد: سالانه بیش از یک میلیون بیمار در کشور از درمان هسته‌ای استفاده می‌کنند. امروز تولید رادیودارو‌ها یکی از افتخارات ایران است که بیماران از آن استفاده می‌کنند و قطعا اگر این فناوری را نداشتیم، هیچ یک از امکانات درمانی هسته‌ای را به ما نمی‌دادند کما اینکه به بسیاری از کشور‌ها نداده‌اند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به پیشرفت‌های هسته‌ای در حوزه پزشکی افزود: یکی از دستاورد‌های جدید علمی و پژوهشی کشور این است که سلول‌های سرطانی به صورت مستقیم و بدون هیچ گونه عارضه‌ای به وسیله همین فناوری و رادیودارو‌های تولید شده از بین می‌روند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به منظور آغاز عملیات بهره‌برداری از محدوده آنومالی ۸ معدن ناریگان شهرستان بافق و انجام عملیات اکتشاف و بهره‌برداری از ذخائر مواد پرتوزا، روز پنجشنبه به استان یزد سفر کرد.

در این سفر، دستور آغاز عملیات اکتشاف و بهره‌برداری از ذخائر مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۸ معدن ناریگان شهرستان بافق نیز صادر شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->