به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان، دانشآموزان حاضر در مراسم اعتکاف، فعالان فرهنگی و نمازگزاران مسجد امام محمد باقر (ع) همراه بود، از عوامل اججرایی و مربیان این مراسم، تقدیر به عمل آمد.
در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام «مجید فاطمی ارفع» امام جماعت و مدیر حوزه علمیه امام محمدباقر (ع) ضمن ادای خیرمقدم به حاضران در مراسم گفت: مراسم معنوی اعتکاف به برکت انقلاب اسلامی و فعالیتهای مساجد و محافل فرهنگی، احیا شد و گسترش کمی و کیفی داشته است.
وی افزود: در اعتکاف ماه رجب امسال در مسجد امام محمد باقر (ع) ۶۰۰ نفر از دانش آموزان حضور داشتند که در کنار بهره مندی از فضای معنوی اعتکاف، برنامههای متنوع فرهنگی نیز برای آنها به اجرا در آمد.
حجت الاسلام فاطمی ارفع خاطرنشان کرد: سخنرانی حجج اسلام «فاطمی قمی» و «ماندگاری» و «دلبریان» راوی دفاع مقدس، برگاری مراسم مذهبی، مسابقات و ... از جمله برنامههای این اعتکاف بود. ضمن این که تعدادی از طلاب علوم دینی و مربیان تربیتی نیز با حضور در جمع دانش آموزان معتکف، تلاش کردند تا این مراسم در ابعاد مختلف معرفت افزایی برای نوجوانان شرکت کننده نیز کاکرد مطلوب داشته باشد.
وی در ادامه گفت: از ویژگیهای برگزاری این برنامه، این بود که حضور مربیان در کنار دانش آموزان، منحصر به زمان اعتکاف نباشد. این همراهی در قالب برنامه هی متنوع فرهنگی، ورزشی، اردوهای یک روزه و ... تداوم داشته و در کنار آن، مربیان تلاش کرده اند برخی از مشکلات دنش آموزان در زمینههای مختلف را نیز برطرف کنند.
حجت الاسلام فاطمی ارفع خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته، این برنامهها با برگزاری مراسم اعتکاف در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان نیز ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام «مجتبی مهدوی ارفع» رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان نیز در این مراسم و در سخنانی کوتاه، ضمن تقدیر از مدیران استانی و همه افرادی که در زمینه برگزاری مراسم اعتکاف دانش آموزی همراهی کردند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با بهرههای معنوی کسب شده در ماههای رجب و شعبان، توفیق عبادت و کسب معارف ماه رمضان و ضیافت الهی را داشته باشیم.
وی در ادامه گفت: در سطح استان حدود ۶۰۰ مسجد مراسم اعتکاف برگزار کردند و کارهای جهادی صورت گرفت تا این مراسم به خوبی برگزار شود.
حجت الاسلام مهدوی ارفع با اشاره به برخی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره اهمیت مساجد گفت: بنای ما در سیاستگزاریها و برنامه ریزیها این است که مساجد به عنوان کانونهای محوری فرهنگ ساز، محوریت و کارکردهای دورانهای گذشته خود را بازیابد. همه موظف هستیم به وظایف و تکالیف خود درباره مساجد به عنوان قلب تپنده جامعه اسلامی عمل کنیم و مرکز رسیدگی به امور مساجد نیز بنا دارد تا کارکردهای اجتماعی مساجد احیا شود.
وی تاکید کرد: مساجد باید همانگونه که از مهمترین عوامل در پیروزی انقلاب اسلامی بود، در تداوم و استمرار حرکت انقلاب نیز محوریت داشته باشد.