استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

آب‌رسانی سپاه به ۲۰ هزار روستا در مناطق دور‌دست و فاقد آب شرب سالم+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۴۴۹۵
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰
آب‌رسانی سپاه به ۲۰ هزار روستا در مناطق دور‌دست و فاقد آب شرب سالم+ جزئیات
طرح آبرسانی نیروی زمینی سپاه در روستاهای رامشیر استان خوزستان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسمی با حضور جمعی از مردم و مسئولان، بهره برداری از طرح آبرسانی روستایی شهرستان رامشیر توسط قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه و مشارکت آبفای خوزستان برگزار شد.

در مرحله نخست اجرای این طرح در بخش مشراگه شهرستان رامشیر بیش از ۵ هزار خانوار در ۱۰ روستا از آب آشامیدنی پایدار و بهداشتی برخوردار شدند و همزمان مرحله دوم این طرح با عملیات آبرسانی به ۱۸ روستای دیگر دارای تنش آبی در این منطقه برگزار شد.

مرحله نخست این طرح جهادی با ایجاد بیش از ۷۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و همچنین راه اندازی ایستگاه پمپاژ با هدف رفع مشکلات در روستا‌های دارای تنش آبی بخش مشراگه رامشیر به بهره برداری رسید.

روستا‌هایی که از مواهب و مزایای این طرح برخوردار شدند عبارتند از مسلمیه، غدیر سبع، ام الخثی علیا، ام الخثی سفلی، فرهه، عسیف، ام الخثی سفلی، تل اسود، عگله زویهد و چای سودان.

سردار محمدرضا حسن‌زاده معاون سازندگی و محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه در آئین بهره‌برداری از این طرح گفت: آب‌رسانی به روستا‌های دارای تنش آبی در استان خوزستان بخشی از برنامه کلان سپاه و نیروی زمینی در کل کشور است.

وی افزود: در چارچوب این برنامه کلان که در قالب طرح جهادی قرارگاه امام حسن مجتبی در استان‌های مختلف کشور در حال اجرا است، آبرسانی به بیش از ۲۰ هزار روستا در مناطق دور دست و فاقد آب شرب سالم و یا دارای تنش آبی کشور هدف‌گذاری شده است که امروز شاهد به ثمر نشستن یکی از مراحل این طرح در روستا‌های مشراگه شهرستان رامشیر استان خوزستان هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->