«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

«طرح گذر محلات تاریخی» فرصتی برای معرفی هویت مشهد به زائران امام هشتم (ع) است

  • کد خبر: ۱۵۴۸۳۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۸
«طرح گذر محلات تاریخی» فرصتی برای معرفی هویت مشهد به زائران امام هشتم (ع) است
معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: زائران امام رضا و مجاوران حرم مطهر رضوی باید بافت تاریخی و هویت مشهد را بشناسند؛ «طرح گذر محلات» در راستای این هدف اجرا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی در خصوص طرح گذر محلات در ایام نوروز ۱۴۰۲، اظهار کرد: مشهد مقدس شهری تاریخی با پیشینه‌ای هزار ساله و دارای یک هویت غنی است که لابلای کوچه خیابان‌های این کلانشهر مذهبی قرار گرفته وهر یک به تنهایی می‌تواند تبدیل به جاذبه‌ای ارزشمند برای معرفی به زائرین و گردشگران باشد. 

وی با تاکید بر اهمیت توسعه گردشگری مذهبی، عنوان کرد: وجود مضجع منور رضوی رویکردی مذهبی به مشهد بخشیده و موجب حضور پر شور زائرین آقاست که این ظرفیت را می‌توان برای معرفی فرهنگ و تمدن و تاریخ شهر استفاده کرد. 

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: طرح گذر محلات تاریخی مشهد یکی از پروژه‌های حوزه گردشگری برای معرفی بافت‌ها و بنا‌های تاریخی این شهر است که در قالب چند گذرگاه تعریف شده است.

وی یادآور شد: این طرح در محلات سرشور، بالاخیابان، پایین‌خیابان، نوغان و حوض حسن‌خان اجرا خواهد شد که شهروندان و زائران بتوانند از بازار‌های قدیمی، حسینیه‌ها، مساجد تاریخی، حمام‌های قدیمی و... بازدید کنند. هر گذرگاه دارای ۱۵ الی ۲۵ نقطه شاخص است که این معابر هرکدام روایتگر یک واقع تاریخی، اجتماعی، مذهبی، فرهنگی و... در مشهد هستند. 

بامشکی ادامه داد: نقطه آغاز یا پایان هریک از مسیر‌ها نیز حرم مطهر رضوی درنظر گرفته شده است، زیرا هویت و شاخصه اصلی مشهد حرم مطهر رضوی است. 

وی خاطرنشان کرد: امید است بتوانیم با اجرای طرح گذر محلات هویت شهر مشهد و حس تعلق شهروندان را افزایش دهیم. ضمن اینکه با به کارگیری تسهیلات و خدمات برای زائران حرم مطهر رضوی زمینه ماندگاری زائران و توسعه گردشگری را نیز فراهم کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->