تصاویری از تشییع جنازه شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین در بیروت گزارش تصویری | اجتماع باشکوه مردم مشهد همزمان با آئین تشییع شهدای مقاومت در لبنان (۵ اسفند ۱۴۰۳) گزارش تصویری | آیین اختتامیه هفتمین جشنواره «تولید ملی و رسانه» گزارش تصویری | مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد (۴ اسفند ۱۴۰۳) گزارش تصویری | دیدار عراقچی با شهردار و رئیس شورای شهر مشهد گزارش تصویری | مسابقات بین‌المللی باشگاهی جودو «جام اکو» گزارش تصویری | تقدیر از پیشکسوتان و نام‌آوران ورزش استان خراسان رضوی گزارش تصویری | مراسم تشییع پیکر مرحوم منوچهر والی‌زاده (۳ اسفند ۱۴۰۳) گزارش تصویری| بازسازی صحنه جرم متهمان قتل امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران گزارش تصویری | پیست اسکی دیزین در زمستان ۱۴۰۳ گزارش تصویری | کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ در مشهد گزارش تصویری | اختتامیه رویداد فرهنگی مشهد، شهر کتابخوان‌ها گزارش تصویری | اختتامیه جشنواره بین المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان» گزارش تصویری | مسابقه فوتبال آوانا مشهد و گلچین رباط کریم گزارش تصویری | دستاورد‌های جدید نزسا؛ از موشک بالستیک تا راکت مین‌ریز گزارش تصویری | مسابقات فوتسال کارکنان شهرداری مشهد گزارش تصویری | رونمایی از پهپادهای جدید انتحاری و شناسایی سپاه گزارش تصویری | نمایش «شارمالی گل»
سرخط خبرها
| کد خبر: ۱۵۴۹۹۶ | ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | دریافت تصاویر

ماهی دودی

دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار داد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد و صاحب فعلی آن علی نقی ترابی‌نیا است که پنج نسل از خانواده‌اش در حرفه سنتی ماهی دودی فعالیت دارند. فصل صید ماهی اوج کار این دودخانه است. بعد از خرید ماهی‌ها شکم آنها را خالی می‌کنند، ماهی‌ها را در حوضچه‌های آب و نمک و روناس می‌گذارند و بعد از مدتی آن‌ها را با آب سرد می‌شویند و آویزان می‌کنند تا خشک شود، سپس در آخرین مرحله آن را در دودخانه قرار می‌دهند تا ماهی‌ها دودی شوند. در این گزارش تصویری این فرایند را مشاهده می‌کنید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->