گزارش تصویری | لیگ برتر بسکتبال، مسابقه تیم آسمان ولایت مشهد و آینده سازان تهران عکس‌هایی از میدان قبله حرم مطهر رضوی ایران زیباست | بازار سرشور مشهد گزارش تصویری | همایش مردمی «مشهد، قلب تپنده مقاومت» با حضور سعید جلیلی تصاویری از دیدار خانواده‌های شهدای شرارت اخیر رژیم صهیونیستی با رهبر معظم انقلاب گزارش تصویری | راهپیمایی ۱۳ آبان ۱۴۰۳ در مشهد ایران زیباست | شهر خوی گزارش تصویری | نشست شهردار مشهد با رؤسای شورای اجتماعی محلات منطقه ۴ گزارش تصویری | بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از دانشگاه فردوسی مشهد گزارش تصویری | سفر به معدن سنگ آهن سنگان خواف ایران زیباست | برداشت گل زعفران ایران زیباست | برف پاییزی در مازندران بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان گزارش تصویری | دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان با رهبر معظم انقلاب اسلامی گزارش تصویری | افتتاحیه سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در مشهد گزارش تصویری | سفر معاون علمی رییس جمهور به نیشابور گزارش تصویری | گشایش مرکز رشد تربت حیدریه با حضور معاون علمی رئیس جمهور گزارش تصویری | جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۳» در باغ مشهد گزارش تصویری | آیین بازگشایی و اتصال خیابان امام زمان (عج) به بولوار شهید احمدی در مشهد عکس‌هایی از سیل ویرانگر در اسپانیا
سرخط خبرها
| کد خبر: ۱۵۴۹۹۶ | ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | دریافت تصاویر

ماهی دودی

دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار داد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد و صاحب فعلی آن علی نقی ترابی‌نیا است که پنج نسل از خانواده‌اش در حرفه سنتی ماهی دودی فعالیت دارند. فصل صید ماهی اوج کار این دودخانه است. بعد از خرید ماهی‌ها شکم آنها را خالی می‌کنند، ماهی‌ها را در حوضچه‌های آب و نمک و روناس می‌گذارند و بعد از مدتی آن‌ها را با آب سرد می‌شویند و آویزان می‌کنند تا خشک شود، سپس در آخرین مرحله آن را در دودخانه قرار می‌دهند تا ماهی‌ها دودی شوند. در این گزارش تصویری این فرایند را مشاهده می‌کنید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->