نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | حمله جنگنده‌های اسرائیلی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) محاکمه یک نظامی صهیونیست در آلمان به اتهام جنایت جنگی در غزه وزارت دفاع روسیه: قصد درگیری با لهستان را نداشتیم عربستان از توافق ایران و آژانس انرژی اتمی استقبال کرد قالیباف: تضمین‌های امنیتی آمریکا دروغی بیش نیست چند نکته درباره توافق اخیر ایران و آژانس درباره بازرسی‌ها | تفاهم به شرط پایان مکانیسم ماشه است؟ بررسی مسیر عفو تتلو از حکم اعدام، غیر از عفو معیاری اعلام شده اخیر، است توضیح مرکز رسانه قوه مقننه درباره خبر تعطیلی ۲۰ روزه مجلس | مجلس تعطیل نشده بلکه صحن علنی تا ۵ مهر برگزار نمی‌شود بن‌زاید، رئیس امارات، برای اعلام همبستگی با قطر، وارد دوحه شد جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند
سرخط خبرها
سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به تعهدات روسیه و چین در برجام:

به هیچ کشوری امید نبسته‌ایم

  • کد خبر: ۱۵۵۰
  • ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۴:۳۲
به هیچ کشوری امید نبسته‌ایم

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به این سؤال که چین و روسیه از ایران خواستند ‌از برجام خارج نشود و آیا ایران امیدی به وعده‌های این ۲ کشور بسته است اظهار کرد: همان‌طور که پیش از این اعلام کرده‌ایم، ما به هیچ کشوری امید نبسته‌ایم. آنچه برای ما مهم است این است که کشورهای عضو برجام از جمله روسیه و چین به تعهدات خود در برجام عمل کنند. نامه‌ای که رئیس جمهور چندی پیش به سران کشورهای باقی‌مانده در برجام نوشت شامل سران روسیه و چین نیز بود.

سید عباس موسوی در نشست خبری خود با خبرنگاران در این باره ادامه داد: ایران به هیچ کشوری دل نبسته است و اجازه نمی‌دهد ‌کارتِ بازی کشوری باشد. ما بر اساس منافع ملی و امنیت ملی کشورمان تصمیماتی را به صورت مستقل اتخاذ می‌کنیم. در این تصمیمات، توجه به حقوق ملت ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری در ارتباط با بحث مذاکرات دوباره گفت: مذاکره‌ای قرار نیست صورت بگیرد و اگر گفت‌و‌گویی نیز انجام شود درباره برجام و اجرای تعهدات از سوی کشورهای عضو برجام است و مذاکره به این معنا که ما بخواهیم تعهدی را بپذیریم نیست. ما تأکید داریم که طرف‌های مقابل باید به تعهداتشان عمل کنند و در صورتی که این اقدام انجام شود، ایران درباره اینکه به قبل بازگردد تصمیم‌گیری می‌کند.
این دیپلمات همچنین در مورد وضعیت نفت‌کشی که حامل نفت ایران است و از هفته گذشته در منطقه جبل‌الطارق به دست انگلیسی‌ها توقیف شده است خاطرنشان کرد: اقدامات حقوقی، سیاسی و دیپلماتیک ما برای حل مشکل این نفت‌کش ادامه دارد. تاکنون سفیر انگلیس در این ارتباط ۲ بار به وزارت خارجه آمده است و با برخی از دیپلمات‌های اروپایی صحبت‌ها و مشورت‌هایی در این زمینه کرده‌ایم. اسناد و مدارک لازم را به افرادی که در این زمینه کار حقوقی انجام می‌دهند ارائه دادیم و وکیلی در این زمینه گرفته شده است. کارها در حال انجام است و امیدواریم هرچه زودتر مسئله حل شود.
سخن‌گوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی در ارتباط با سریال «گاندو» که این روزها از شبکه سوم سیما پخش می‌شود و تصویری که در این سریال از شخص وزیر خارجه و وزارت خارجه به نمایش گذاشته شده چنان‌که وزیر خارجه شخصیتی غرب‌زده به تصویر کشیده شده است گفت: مانده‌ام چه بگویم و عجیب است که آنچه در این سریال از وزارت خارجه، شخص وزیر و همکاران ما در این سریال نشان داده می‌شود با واقعیت منطبق نیست.
موسوی ادامه داد: اسناد مذاکرات و مکاتبات وزارت خارجه در داخل و خارج موجود است و اگر می‌گفتند، ما این اسناد را در اختیارشان قرار می‌دادیم که سریال واقعی‌تر باشد.
سخن‌گوی وزارت خارجه افزود: این سریال از نظر جلوه‌های هنری بد نیست و من آن را نگاه می‌کنم ولی اگر رعایت تقوا در آن پررنگ‌تر بود سریال بهتری می‌شد.

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->