طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

هر مهاجر افغانستانی ساکن ایران بیش از ۲۰ کد و شماره شناسایی دارد + جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۵۱۹۲
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۴
هر مهاجر افغانستانی ساکن ایران بیش از ۲۰ کد و شماره شناسایی دارد + جزئیات
مهاجران افغانستانی ساکن ایران در سال‌های اخیر با کدهای جدیدی مواجه شده‌اند که هرکدام شان بخشی از کارهای اداری آنها را سامان می‌دهد. هر مهاجر افغانستانی به تناسب نوع اقامت در ایران از این کدها بهره‌مند می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید فرید معصومی، فعال فرهنگی اجتماعی مهاجران افغانستانی در مورد تعداد کدها و شماره‌های شناسایی اتباع افغانستانی مقیم ایران نوشت:

اتباع افغانستانی مقیم ایران با بیش از ۱۲ نوع مدرک اقامتی-شناسایی، دارای  بیش از ۲۰ کد و شماره شناسایی می‌باشد که تعدادی از این شماره ها در مدارک شناسایی اتباع افغانستانی درج شده است و تعدادی نیز توسط مراجع ذی صلاح صادر می گردد.

انواع مدرک اقامتی-شناسایی اتباع خارجی:

١- کارت‌ آمایش

۲- گذرنامه دارای انواع اقامت (اقامت تبدیل وضعیتی، اقامت دانشجویی، اقامت طلاب، اقامت پروانه کاری، اقامت سازمانی و…)

۳- گذرنامه خانواری

۴- گذرنامه مجردی

۵- گذرنامه با انواع روادید(سیاحتی، زیارتی، تجاری، ورودی، درمانی، الحاق خانواده، با حق کار و…)

۶- دفترچه پناهندگی

۷- دفترچه اقامت صادره از نیروی انتظامی

۸- کارت هویت

۹- برگه تردد بدل از کارت آمایش

۱۰- دفترچه اقامت ویژه صادره از نیروی انتظامی

۱۱- برگ حمایت تحصیلی

۱۲- برگه سرشماری (سرشماری جدید۱۴۰۱ و بازسرشماری)

انواع کد و شماره شناسایی اتباع خارجی به شرح ذیل می‌باشد:

۱- "شماره خانوار" در کارت آمایش که در آمایش‌های مختلف در قسمت‌های مختلف کارت درج می‌شد و در آمایش ۱۶ حذف و در آمایش ۱۷ دوباره درج شده است.

۲- "شماره شناسایی" " در کارت آمایش که در آمایش‌های مختلف در قسمت‌های مختلف کارت درج می‌شد و از آمایش ۱۶ به بعد حذف شده است.

۳- "شماره فراگیر" در کارت آمایش که از آمایش ۷ به بعد در قسمت‌های مختلف کارت درج می‌شد و از آمایش ۱۰ به بعد با عنوان "شماره اختصاصی" در کارت‌های آمایش درج می‌شود.

۴- "شماره سریال" در کارت آمایش که در آمایش‌های مختلف در قسمت‌های مختلف کارت درج می‌شد. شماره سریال در برگ تردد، برگه حمایت تحصیلی، برگه سرشماری و ... نیز وجود دارد.

۵- "شماره ویژه اتباع خارجی" در کارت آمایش که از آمایش ۱۶ به بعد در قسمت سمت راست به صورت عمودی در کارت درج می‌شد و گفته شده است که از آمایش ۱۷ به بعد با عنوان " کدیکتا" در کارت‌های آمایش درج می‌شود. در برگه سرشماری و برگه معرفینامه واکسیناسیون کرونا نیز این شماره درج شده است.

۶- "کدیکتا" در کارت آمایش که از آمایش ۱۷ به بعد در قسمت سمت راست بالای نام در کارت درج می‌شود و گفته شده است که این شماره همان "شماره ویژه اتباع خارجی" در کارت آمایش ۱۶ می‌باشد.

۷- "شماره خصوصی" در پاسپورت‌های دستنویس در صفحه عکسدار پاسپورت

۸- "شماره پاسپورت" در پاسپورت‌های دستنویس و ماشین خوان در قسمت بالای هر صفحه پاسپورت که پروفراژ شده است و در پاسپورت دستنویس در صفحه آخر و در پاسپورت ماشین خوان در صفحه عکسدار قسمت بالای نام خانوادگی نیز درج شده است.

۹- "شماره پروانه اقامت" صادر شده توسط پلیس مهاجرت در پاسپورت‌ها

۱۰- "شماره شناسایی" صادر شده توسط پلیس مهاجرت در پاسپورت‌ها و دفترچه اقامت

۱۱- "شناسه فراگیر" شماره ۱۶ رقمی صادر شده توسط پلیس مهاجرت که به صورت برچسپ بارکدار در صفحه آخر پاسپورت‌ها یا جدیدا در بالای مهر تمدید اقامت و یا روادید با خودکار می‌نویسند و در دفترچه اقامت صادره از نیروی انتظامی

۱۲- "کدفراگیر" که اتباع دارای پاسپورت و دفترچه اقامت صادره از نیروی انتظامی از کافی نت‌ها می‌گیرند. تا سال ۱۴۰۰ به صورت ۸ و ۹ رقمی بود و بعد از سال ۱۴۰۰ به صورت ۱۲ رقمی صادر می‌شود.

۱۳- "شماره دانش آموزی" که توسط آموزش و پرورش برای دانش آموزان اتباع خارجی صادر می‌شود و به جای کدملی استفاده می‌گردد.

۱۴- "کد سامانه‌ای اتباع غیر ایرانی" صادر شده توسط وزارت بهداشت جهت استفاده در سامانه سیب برای ثبت دریافت واکسن‌ها از قبیل واکسن کرونا و ثبت خدمات مراکز بهداشت

۱۵- "شماره ملی" صادر شده توسط پلیس راهنمایی و رانندگی که با حرف انگلیسی "اف" شروع می‌شود جهت درج در گواهینامه اتباع خارجی

۱۶- "شماره ملی" صادر شده توسط پلیس راهنمایی و رانندگی که با حرف انگلیسی "اف" شروع می‌شود جهت درج در کارت خودروی اتباع خارجی (این شماره با شماره‌ای که در گواهینامه درج می‌شود متفاوت است)

۱۷- "شناسه ملی" بعضی از بانک‌ها مانند بانک تجارت برای اتباع خارجی شناسه‌ای صادر می‌کنند که به جای شماره ملی در همراه بانک و اینترنت بانک اتباع خارجی استفاده می‌شود.

۱۸- "شماره بیمه اتباع خارجی" سازمان تامین اجتماعی برای اتباع خارجی شماره‌ای ۱۰ رقمی که با ۱۰۰ شروع می‌شود صادر می‌نماید که به جای شماره ملی در سامانه‌ها اسفاده می‌شود، ولی در هر کلینیک و بیمارستان تامین اجتماعی برای اتباع خارجی یک کد که با حرف "پی" انگلیسی شروع می‌شود به جای شماره ملی صادر می‌کنند.

۱۹- “کد سیام” شماره‌ای داخل سازمانی برای دفاتر کفالت و ادارت اتباع

۲۰- و در خیلی از سایت‌ها و سامانه‌ها به جای شماره ملی، ۱۰ تا ۹ و یا ۱۰ تا صفر استفاده می‌شود.

منبع: رنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->