۹ ساعت باقی مانده تا انتخابات ریاست جمهوری| قالیباف و جلیلی هنوز به اجماع نرسیده اند! مشارکت رهبر معظم انقلاب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ ارتش یمن از دو عملیات نظامی منحصر به فرد خبر داد چند نفر در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ واجد شرایط رای دادن هستند؟+فیلم مناظره ترامپ و بایدن چگونه و با چه قوانینی برگزار می‌شود؟ اطلاعیه شماره ۹ ستاد انتخابات کشور | ساعت شروع اخذ رای اعلام شد حمله به یک کشتی در نزدیکی الحدیده یمن (۷ تیر ۱۴۰۳) حملات سنگین راکتی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی (۷ تیر ۱۴۰۳) سیدحسن نصرالله: نظام جمهوری اسلامی دژ مستحکم مقابل ظالمان است اشراف قوی بر کشور و اراده برای تصمیم گیری، دو رمز موفقیت دولت آینده دعوت خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی از مردم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری نخعی‌راد: متاسفانه چشم‌انداز خوبی از اجماع کاندیدا‌های جبهه انقلاب وجود ندارد | جبهه انقلاب همانند سال ۸۴ پیروز خواهد شد پژمانفر: جلیلی کنار نمی‌کشد | در مورد سرنوشت جبهه انقلاب در انتخابات علم غیب ندارم! آدرس شعب اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان مشهد (۸ تیر ۱۴۰۳) ظهوریان: نفس حضور دیدگاه‌ها و نگرش‌های مختلف در انتخابات موجب افزایش مشارکت خواهد شد تاریخ و ساعت اولین مناظره انتخاباتی دونالد ترامپ و جو بایدن برای انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا نخعی‌راد: مردم با بصیرت کامل در انتخابات شرکت کنند اخلاقی‌امیری: قهر انتخاباتی دغدغه‌ها را بر طرف نمی‌کند اطلاعیه شماره ۸ ستاد انتخابات کشور | اسامی نهایی ۴ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری (۷ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

واکنش کیسینجر به توافق ایران و عربستان: آمریکا دیگر قدرتی ضروری در خاورمیانه به حساب نمی‌آید

  • کد خبر: ۱۵۵۴۴۶
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷
واکنش کیسینجر به توافق ایران و عربستان: آمریکا دیگر قدرتی ضروری در خاورمیانه به حساب نمی‌آید
روزنامه واشنگتن‌پست به‌نقل از هنری کیسینجر نوشت که وزیر خارجه پیشین آمریکا توافق ایران و عربستان را تغییری اساسی در اوضاع استراتژیک خاورمیانه می‌بیند.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه واشنگتن‌پست آمریکا در مقاله‌ای به توافق بین عربستان و ایران پرداخت و دیدگاه هنری کیسینجر وزیر امور خارجه اسبق آمریکا درباره این موضوع را بررسی کرد.

براساس گزارش واشنگتن پست، هنری کسینجر، وزیر خارجه رئالیست آمریکا که نقش مهمی در پایان جنگ ویتنام و اعمال سیاست مهار علیه شوروی سابق با نزدیکی به چین ایفا کرد در این باره می‌گوید: من این توافق را تغییری بنیادین در وضعیت استراتژیک خاورمیانه می‌دانم. سعودی‌ها اکنون با وارد کردن چین به مدار امنیتی خود باعث متعادل شدن روابط با آمریکا خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد: تنش زدایی در خلیج فارس در کوتاه مدت برای تمامی طرف‌ها خوب است. اگر شی جین پینگ، رئیس جمهور چین به دنبال ایفای نقش مهار ایران و اطمینان بخشی به عربستان است من برای او آرزوی موفقیت دارم.

وزیر خارجه پیشین آمریکا در ادامه افزود: ظهور چین به عنوان یک کشور صلح ساز در بلند مدت می‌تواند شرایط مرجعیت در دیپلماسی بین المللی را تغییر دهد. اکنون آمریکا دیگر قدرتی ضروری در خاورمیانه به حساب نمی‌آید و چین نیز مدعی سهمی از این موضوع است.

کسینجر با اشاره به نقش چین در نظام بین الملل به عنوان یک قدرت بزرگ تاکید کرد: پکن طی سالیان اخیر بار‌ها اعلام کرده است به دنبال مشارکت در ایجاد نظم جهانی است. با میانجیگری که چین در نزدیکی روابط میان ایران و عربستان داشت ما اکنون شاهد یک حرکت قابل توجه در این راستا هستیم.

وی در پایان با اشاره به نقش ورود چین به معادلات خاورمیانه و تاثیر آن بر رژیم صهیونیستی گفت: افزایش نقش پکن در خاورمیانه بر تصمیمات اسراییل نیز اثر گذار است. رهبران صهیونیست حمله نظامی پیشگیرانه علیه ایران را آخرین راه حل می‌دانند. با این حال، هرگونه فشار بر ایران اکنون باید منافع چین را نیز در نظر بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->