آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

ژاپنی‌ها هم فیلم «مکعب» را ساختند

  • کد خبر: ۱۵۵۴۷۵
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۷
ژاپنی‌ها هم فیلم «مکعب» را ساختند
فیلم علمی تخیلی ترسناک «مکعب» توسط ژاپنی‌ها دوباره ساخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، برداشت جدید از «مکعب» ساخته یاسوهیکو شیمیزو به زودی دیده می‌شود.

برداشت این کارگردان ژاپنی از فیلم اصلی کانادایی به کارگردانی وینچنزو ناتالی صورت گرفته که در سال ۱۹۹۷ اکران شد.

این فیلم قرار است از ۱۱ آوریل در شبکه استریم ترسناک «کرایم باکس» در دسترس باشد.

«مکعب» وینچنزو ناتالی یک کلاسیک کالت مدرن با طراحی منحصر به فرد بود که از نظر داستانی بسیار پیشگام این سبک شناخته می‌شود و مسیر جدیدی در این راه خلق کرد. از بازیگران آن می‌توان به نیکول د بوئر، دیوید هیولت و جولیان ریچینگز اشاره کرد. داستان این فیلم درباره افرادی است که در یک مکعب از خواب بیدار می‌شوند و سعی می‌کنند فرار کنند، اما بین آن‌ها اختلاف‌هایی ایجادمی‌شود و فیلم پایانی غیرمنتظره دارد.

تهیه‌کننده ژاپنی گفته نسخه جدید به نسخه اصلی احترام می‌گذارد. داستان این فیلم درباره گروهی است که خود را در پیچ‌و خم‌های سادیستی گرفتار می‌بینند و نمی‌توانند به خاطر بیاورند چگونه به آنجا راه یافته‌اند. آن‌ها در حالی که مواد مخدر دریافت کرده بودند، گیج و سردرگم از خوابی که نمی‌دانند از کجا شروع شده بیدار شده‌اند و خود را در اتاقی مرموز می‌یابند که روی دیوار آن رمزی ناآشنا نوشته شده است و در حالی که سعی می‌کنند راهی برای فرار بیابند با تله‌های مرگباری روبه‌رو می‌شوند.

در فیلم اصلی «مکعب» ۷ غریبه در مکعب گیر افتاده بودند و موضوع اصلی درنهایت درباره هوش مصنوعی، انسانیت و تولید یک نژاد جدید دیجیتال بود.

برای این فیلم ۲ دنباله هم به نام‌های «مکعب ۲: ابرمکعب» در سال ۲۰۰ و «مکعب صفر» در سال ۲۰۰۴ ساخته شد.

در بازسازی ژاپنی ماساکی سودا، آن واتانابه، ماساکی اوکادا، تاکومی سایتو و کوتارو یوشیدا ایفای نقش کرده‌اند. کوجی توکو فیلمنامه اقتباسی این فیلم ترسناک ژاپنی را نوشته و فیلم در باکس آفیس بین‌المللی حدود ۲.۵ میلیون دلار فروخته است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->