واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم
سرخط خبرها

اعضای ارشد طالبان در هند «رهبری، دیپلماسی و فرهنگ» می‌آموزد

  • کد خبر: ۱۵۵۷۸۸
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۳
اعضای ارشد طالبان در هند «رهبری، دیپلماسی و فرهنگ» می‌آموزد
رهبران طالبان افغانستان در یک دوره آنلاین در مورد فرهنگ، دیپلماسی و تجارت که از سوی کشور هند برگزار شده، شرکت کرده‌اند. اتفاقی که نشان می‌دهد احتمالا دهلی‌نو مشتاق تعامل با طالبان در افغانستان است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از یورونیوز، موسسه «برنامه همکاری فنی و اقتصادی هند» یا همان ITEC در وب‌سایت خود اعلام کرده که هدف این دوره ایجاد درکی عمیق‌تر از تجارت، محیط زیست، فرهنگ، تاریخ و بینش رهبری است.

این موسسه که تحت حمایت وزارت امور خارجه هند است، میزبان چنین برنامه‌هایی در ۱۶۱ کشور از سراسر دنیا است. این موسسه می‌گوید دوره مذکور  برای رهبران طالبان ۴ روزه بوده و روز سه‌شنبه آغاز شده است. 

خبرگزاری فرانسه گزارش داده که کابل ۱۸ دیپلمات خود را برای حضور در این دوره انتخاب و معرفی کرده است. ITEC می‌گوید چنین دوره‌هایی را برای رهبران و مدیران کسب‌ و کارها، مدیران اجرایی و همچنین کارآفرینان در سراسر جهان برگزار می‌کند. دهلی‌نو البته تاکید دارد که پولی از طالبان برای این منظور نگرفته و آنها به صورت آنلاین در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

آریندام باغچی، سخنگوی وزارت امور خارجه هند، گمانه‌زنی‌ها مبنی بر اینکه دعوت برای برگزاری این دوره از سوی دولت این کشور صرفا برای طالبان ارسال شده را رد کرد. او در ادامه اضافه کرد که دعوت‌نامه شرکت در این برنامه برای علاقه‌مندان در سراسر جهان از جمله افغانستان ارسال شده بوده است. 

باغچی همچنین هرگونه تغییر در موضع دهلی‌نو در قبال طالبان را رد و تاکید کرد که همچنان موضع این کشور در قبال حکومت افغانستان مشابه سابق پیگیری می‌شود. 

او در یک کنفرانس مطبوعاتی در دهلی‌نو گفت: «هند از طریق برنامه ITEC کمک‌های ظرفیت‌سازی را به کشورهای در حال توسعه در سراسر جهان گسترش داده است و این شامل دوره‌های آنلاین نیز می‌شود. شرکت در این دوره‌ها برای اتباع کشورهای مختلف از جمله افغانستان آزاد است؛ تعدادی از اتباع افغانستان چه در هند و چه در افغانستان در این دوره‌های ITEC شرکت کرده‌اند.»

تنش‌های قدیمی میان هند و پاکستان باعث می‌شود که روابط با کابل برای دهلی‌نو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شود. 

رسانه هندی ANI گزارش داده که سفارت هند در کابل در پیامی غیررسمی، جزئیات این دوره را به مقام‌های طالبان ارائه داده است. باغچی اما به این گزارش واکنش نشان داد و گفت: «ما هیچ متن و یا یادداشت دیپلماتیکی را برای هیچ جایی که توسط دهلی‌نو به رسمیت شناخته نشده است، صادر و ارسال نمی‌کنیم.»

هند می‌گوید همچنان به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان را به رسمیت نشناخته است. آنها در سال ۲۰۲۱ سفارت خود در کابل تعطیل کردند اما پس از یک سال با اشاره به مشکلات جدی تغذیه‌ای که افغانستان با آنها دست و پنجه نرم می‌کند و اشاره به ارسال ذخایر گندم اضطراری به افغانستان، سفارتخانه خود را بازگشایی کرد. 

هند میزبان بیش از ۱۵ هزار پناهجوی افغان است که به صورت رسمی آمار آنها در سازمان ملل ثبت شده است. در فوریه ۲۰۲۲ به حدود ۸۰ دانشجوی افغان اجازه داده شد تا به مدت یک سال در برنامه ITEC حضور داشته و زبان انگلیسی یاد بگیرند. در سال ۲۰۲۱ هند حدود ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون یورو به روش‌های مختلف برای افغانستان هزینه کرده است. این کمک‌ها شامل ارسال نیازهای ضروری پس از زلزله گذشته و همچنین ارسال واکسن کووید-۱۹ بوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->