روسیه، موشک‌های قاره‌پیما شلیک کرد اردوغان وارد مسقط شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) امارات از سازش با تل‌آویو دفاع کرد وزیر اطلاعات: بیش از ۵۰ سرویس اطلاعاتی در ۱۲ روز جنگ علیه ایران مشارکت داشتند طرح الحاق رسمی کرانه باختری در کنست رژیم صهیونیستی تصویب شد استاندار خراسان رضوی: بخش خصوصی، موتور محرک دیپلماسی استانی است | تفویض اختیارات محلی، شاه‌کلید توسعه پایدار منطقه‌ای دیپلماسی منطقه‌ای، ضرورت اجتناب‌ناپذیر توسعه تجارت جهانی آیین افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد محمدباقر قالیباف وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه وارد مشهد شد (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | عراقچی: زیاده‌خواهی آمریکا باعث شده به میز مذاکره باز نگردیم + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: دیپلماسی مقاومت، قادر به ایجاد موج در صحنه بین‌المللی است هوش مصنوعی با ۴۰۰ سرور داخلی به اپلیکیشن «شاد» می‌آید هدست گلکسی XR سامسونگ همه برنامه‌های اندروید را اجرا می‌کند دبیر هیئت دولت: مصوبه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور بر کوچک‌سازی دولت و کاهش نیروی انسانی و بودجه دستگاه‌ها تأکید دارد وزیر کشور: وزارت ارشاد موضوع گشت‌های ارشاد را پیگیری می‌کند | ما با ورود قانونی اتباع مشکلی نداریم نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس: استقلال قوا به معنای عدم تعامل با یکدیگر نیست رئیس سازمان اداری و استخدامی: هیچ نیرویی تعدیل نخواهد شد تأمین دارو‌ها با توجه به فعال‌شدن مکانیسم ماشه، چگونه خواهد بود؟ یک نماینده مجلس: دولت مطابق قانون، یارانه ۳ دهک را حذف کرد ویتکاف و کوشنر به ریاض رفتند استاندار خراسان رضوی: «مقررات‌زدایی» از اهداف مهم نشست منطقه‌ای دیپلماسی استان است + فیلم ادامه درگیری خونین میان نیرو‌های جولانی و خارجی توضیحات معاون کنسولی وزیر خارجه درباره برنامه‌های دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی + فیلم سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه: استان خراسان رضوی ارتباط خوبی با روسیه دارد بقائی: دیپلماسی فعال ایران، اجماع غربی‌ها را در موضوع هسته‌ای شکست
سرخط خبرها

عملیات استشهادی در تل‌آویو، جان یک صهیونیست را گرفت

  • کد خبر: ۱۵۵۸۶۷
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۲
عملیات استشهادی در تل‌آویو، جان یک صهیونیست را گرفت
پس از گذشت یازده روز از عملیات استشهادی جوان فلسطینی در تل‌آویو، یکی از صهیونیستِهایی که زخمی شده بود، به هلاکت رسید

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری فلسطینی و صهیونیستی از هلاکت یکی از اسرائیلیهایی خبر دادند که اخیرا زخمی شده بود.

پایگاه خبری عبری «کان» گزارش داد که این شهروند صهیونیست، یازده روز پیش در جریان یک عملیات استشهادی در خیابان دیزنگوف تل‌آویو زخمی شده بود. «معتز الخواجا» جوان فلسطینی، مجری این عملیات بود که پس از عملیات، به شهادت رسید.

منابع خبری عبری و عربی هجدهم اسفند ماه جاری از تیراندازی در خیابان دیزنگوف واقع در تل‌آویو پایتخت رژیم موقت صهیونیستی خبر دادند و گفتند که این تیراندازی در میان تظاهرات‌کنندگان تل‌آویو صورت گرفته و در پی آن، سه صهیونیست به شدت زخمی شدند.

شهردار تل‌آویو خبر داد که این عملیات، استشهادی است و توسط دو نفر انجام شد. هشتم اسفند ماه جاری هم یک عملیات استشهادی در نزدیکی «اریحا» واقع در کرانه باختری توسط یک جوان فلسطینی انجام شد. در جریان این تیراندازی، یک صهیونیست به هلاکت رسید و مجری این عملیات، موفق به فرار شد.

عبداللطیف القانوع سخنگوی جنبش حماس در واکنش به این عملیات، گفت: این عملیات در راستای پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان است که آخرین مورد آن، حمله وحشیانه به مردم ما در حواره واقع در نابلس است.

القانوع تأکید کرد، تنها پاسخ به جنایات صهیونیستها و شهرک‌نشینان اسرائیلی، افزایش عملیاتهای استشهادی و تیراندازی است و باعث خواهد شد که کرانه باختری و قدس اشغالی به آتش کشیده شود.

هفتم اسفند هم  یک خودروی متعلق به صهیونیستها در مرکز شهرک «حواره» واقع در جنوب نابلس هدف گلوله قرار گرفت که در پی آن دو صهیونیست به هلاکت رسیدند. رئیس شورای شهرکهای صهیونیستی شمال کرانه باختری در واکنش به این عملیات گفت که این یک عملیات پیچیده و دشوار بوده است.

پس از این عملیات استشهادی، وضعیت در این منطقه متشنج شد و صهیونیستها با یورش دسته جمعی، چند منطقه را به آتش کشیدند. در واکنش به این جنایات، کتائب شهداء الأقصى، اعلام بسیج عمومی فوری و مقابله با دشمن صهیونیستی و شهرک‌نشینان اسرائیلی کرد.

داوود شهاب مسئول دفتر اطلاع‌رسانی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: صهیونیستها با تجاوزات شنیع خود، کرانه باختری و قدس اشغالی را هدف قرار می‌دهند.  رخدادهای حواره باعث خواهد شد جریان مقاومت، به مبارزه بیشتر ادامه دهد و هدف قرار دادن شهرک‌نشینان را در دستور کار خود داشته باشد.

وی با بیان اینکه افزایش مقاومت، تنها پاسخ به تروریسم و جنایات رژیم صهیونیستی است، تصریح کرد: هر کس که از کاهش تنش سخن می‌گوید، هدفش مبرا کردن اسرائیل از جنایاتش است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->