وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقایی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | پزشکیان به چین سفر می‌کند ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر
سرخط خبرها

فرمانده مرزبانی: برای استخدام نیرو‌های بومی جهت تامین امنیت مرز‌ها آمادگی کامل داریم

  • کد خبر: ۱۵۵۹۴۳
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶
فرمانده مرزبانی: برای استخدام نیرو‌های بومی جهت تامین امنیت مرز‌ها آمادگی کامل داریم
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با اشاره به اینکه استان کردستان افتخار ایران اسلامی است، وحدت و همدلی مرزبان و مرزنشین این خطه را ضامن امنیت پایدار دانست و گفت: ما برای استخدام نیرو‌های بومی منطقه و ایجاد سهولت در این زمینه و استفاده آنان در جهت تامین امنیت مرز‌ها آمادگی کامل داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد علی  گودرزی در نشست صمیمی با مرزبانان و مرزنشینان شهرستان بانه، ضمن تبریک حلول سال نو و تقارن آن با مبارک رمضان، عنوان داشت: زمانی که نام قوم "کرد" به میان می‌آید واژه‌هایی، چون غیرت و انسانیت به ذهن‌ها متبلور می‌شود و به راستی که کردستان افتخار کشور است.

وی در ادامه با بیان اینکه تامین امنیت سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مرزنشین در کشور توفیق الهی است که نصیب ما مرزبانان شده است، بیان داشت: وحدت مایه رحمت الهی و امنیت و آرامش در جامعه است، و این اتحاد، موهبتی از نعمت‌های پنهان الهی است که ما شاهد آن هستیم و باید شکرگزار آن باشیم.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با اشاره به اینکه مرزبان و مرزنشین هر دو در قبال امنیت مرز مسئول هستند، گفت:  بر هیچ کس پوشیده نیست که اگر همکاری خوب و شرافتمندانه مرزنشینان نبود ما شاهد این آرامش و امنیت نبودیم و این نشان از وفاداری مرزنشینان به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده که بار‌ها همگان ثابت شده است.

سردار گودرزی با بیان اینکه وحدت و همدلی مرزبان و مرزنشین ضامن امنیت پایدار است، خاطرنشان کرد: مرزنشینان بهترین پشتیبان نظام و مرزبان واقعی هستند و همه باید در پاسخ به این حسن وفاداری، توجه بیشتری در راستای تامین حقوق آنان داشته باشیم.

وی با بیان مسئولیت سنگین ائمه جمعه و جماعت مناطق مرزی در خنثی‌سازی تبلیغات سوء دشمن، افزود: در ایران اسلامی همواره بزرگان دینی مورد احترام مردم بوده و این امر مسئولیت آن‌ها در قبال مردم را سنگین‌تر می‌کند چرا که بسیاری از نظرات و اعتقادات مردم نشأت گرفته از نظرات این بزرگان است.

فرمانده مرزبانی فراجا در ادامه به رشادت‌ها و اقتدار نیرو‌های مرزبانی اشاره کرد و اظهارداشت: تقدیم بیش از چهار هزار شهید و ۱۲ هزار مجروح در امر مقابله با مواد مخدر افتخاری بزرگ برای ما بوده و از این حیث دنیا مدیون ماست.

سردار گودرزی با بیان اینکه مرزنشین باید از منافع مرز بهره‌مند شود، اضافه کرد: اگر کوله بری در زمان و مکان مشخص و تحت نظارت مرزبانی به سمت قانونمندی حرکت کند، در صورت رفع اشکالات جزئی در قوانین و مقررات مربوطه، بازارچه‌های مرزی بازگشایی خواهند شد.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: هرچه در توان داریم به کار می‌بریم تا بتوانیم به نحو احسن و شایسته خدمت گذاران خوبی برای مرزنشینان باشیم.

وی همچنین به بومی‌گزینی و استفاده از مرزنشینان در حراست مرز‌ها اشاره و گفت: ما برای استخدام نیرو‌های بومی منطقه و ایجاد سهولت در این زمینه و استفاده آنان در جهت تامین امنیت مرز‌ها آمادگی کامل داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->