عامل حمله به ساختمان کنسولی سفارت ایران در پاریس به حبس محکوم شد رئیسی وارد «کراچی» قلب اقتصادی پاکستان شد حمله پهپادی حزب الله به ۲ پایگاه نظامی ارتش اسرائیل وزیر دفاع روسیه: اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد سن‌پترزبورگ روسیه شد اردوغان در راه بازگشت از عراق: نتانیاهوی هیتلر نمی‌تواند فرار کند دومین جلسه رسیدگی به اتهامات «امیر تتلو» برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعداد شعب اخذ رای در مشهد و کلات برای دور دوم انتخابات مجلس مشخص شد تکرار ادعاهای سیاسی و تحریک‌آمیز گروسی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران سرلشکر باقری: وضعیت منطقه بعد از تنبیه رژیم صهیونیستی تغییر کرده است سخنگوی وزارت خارجه: به توافق ارمنستان و آذربایجان احترام می‌گذاریم عربستان سرکنسول جدید خود برای مشهد را مشخص کرد ماجرای خودروهای لوکس پسران معاون سابق قوه قضائیه چه بود؟ قیمت طلا، دلار و سکه در بازار امروز (سه‌شنبه، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بنزین سوپر امروز در کدام جایگاه‌های مشهد توزیع می‌شود؟ (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) + مسیریابی بهادری جهرمی: انتخاب روزهای تعطیلی آخر هفته به دو روز در اختیار نظرات کارشناسان قرار گیرد رییس سازمان انرژی اتمی از گام‌های اساسی ایران برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی خبرداد وزیر خارجه: اروپا از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی نکند رئیسی در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان: تقویت همکاری قوای مسلح ایران و پاکستان برای منطقه ثبات می‌آورد نتیجه استعلام از دفتر مراجع درباره تعطیلی آخر هفته
سرخط خبرها

تحریم ۷ فرد و نهاد مرتبط با ایران توسط آمریکا (۱ فروردین ۱۴۰۲) + جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۵۹۶۵
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۲
تحریم ۷ فرد و نهاد مرتبط با ایران توسط آمریکا (۱ فروردین ۱۴۰۲) + جزئیات
وزارت خزانه‌داری آمریکا ۷ فرد و نهاد ایرانی و ترکیه‌ای را به اتهام همکاری با ایران در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز سه‌شنبه اعلام کرد اسامی سه فرد و چار نهاد را در فهرست تحریم‌های مربوط به ایران قرار داده است.

در بیانیه‌ای که روی وب‌سایت وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفته اسامی ۲ شهروند ایران و یک شهروند ترکیه به عنوان افراد تحریم‌شده دیده می‌شود. خزانه‌داری آمریکا همچنین چهار شرکت را تحریم کرده که سه مورد آن‌ها در ایران و یک مورد در ترکیه مستقر هستند.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد «شبکه خرید مرتبط با برنامه پهپادی و تسلیحاتی ایران» را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

خزانه‌داری آمریکا مدعی شده این شبکه خرید به نیابت از وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ایران فعالیت می‌کند. در این بیانیه همچنین تصریح شده این تحریم‌ها در ادامه تحریم‌هایی است که روز ۹ مارس (۱۸ اسفند) علیه ایران اعمال شده بود.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز ۱۸ اسفند اعلام کرده بود اسامی ۱ فرد و ۴۵ شرکت را به بهانه ارتباط با بخش‌های پتروشیمی و هواپیماسازی ایران در فهرست تحریم‌ها قرار داده است. بخشی از این تحریم‌ها که شبکه‌ای متشکل از یک فرد و ۹ شرکت مستقر با چین بودند با تحریم‌های امروز ارتباط دارند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در روز ۱۸ اسفند در دو بیانیه درباره تحریم‌های جدید اعمال‌شده علیه یک فرد و ۴۵ شرکت به دلیل ارتباط با ایران توضیح داده بود.

در بیانیه نخست ادعا شد آمریکا ۳۹ نهاد که بخشی از یک «شبکه بانکی مخفی» برای تسهیل دسترسی شرکت‌های تحت تحریم ایران به شبکه مالی جهانی بوده‌اند در فهرست سیاه قرار داده است.

خزانه‌داری آمریکا مدعی شده بود این شبکه امکان دسترسی شرکت پتروشیمی خلیج فارس و شرکت پتروشیمی تریلیانس به نظام مالی بین‌المللی را فراهم کرده و تجارت آن‌ها با مشتری‌های خارجی را پنهان کرده‌اند.

در بیانیه دوم تصریح شد شبکه‌ای متشکل از یک فرد و ۹ شرکت که در چین مستقر هستند به دلیل حمایت از برنامه پهپادی ایران تحریم شده‌اند. خزانه‌داری آمریکا مدعی شده بود این شبکه مسئول فروش و انتقال هزاران قطعه مربوط به صنایع هوا-فضا به ایران بوده است.

تحریم‌ها علیه ایران

دولت آمریکا در راستای اهداف خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی اسلامی ایران و پیشبرد جنگ اقتصادی علیه این کشور تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف وضع کرده است. واشنگتن شرکت‌های آمریکایی و شرکت‌های مستقر در کشور‌های ثالث را به تبعیت از این تحریم‌ها ملزم می‌کند.

«دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» وزارت خزانه‌داری یا «FTI» که در سال ۲۰۰۴ به عنوان یکی از نهاد‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا ایجاد شده مرکز طراحی جنگ اقتصادی این کشور علیه کشور‌های مخالف با سیاست‌های کلان واشنگتن به شمار می‌رود.

«دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» مأموریت ادعایی خود را «اجرای راهبرد‌های دولت آمریکا برای مبارزه با تأمین مالی تروریسم در سطح داخلی و بین‌المللی، تدوین و اجرای راهبرد‌های ملی در خصوص مبارزه با شبکه‌های پولشویی و تأمین مالی تروریسم» اعلام می‌کند.

این دفتر شامل چهار زیرمجموعه است: ۱-دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفاک) ۲- دستیار وزیر در امور اطلاعات و تحلیل ۳- دستیار وزیر در امور تأمین مالی تروریسم و ۴- شبکه اجرای قوانین مربوط به جرائم مالی.

«اتاق ساکت جنگ اقتصادی»

یکی از مهم‌ترین اهداف و محور‌های فعالیت «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» را هدایت جنگ اقتصادی علیه ایران، ضربه زدن به گروه‌های محور مقاومت و تبدیل کردن نظام مالی آمریکا به یک اهرم فشار علیه اقتصاد کشور‌های ناهمسو با این کشور تشکیل می‌دهند.

«سی‌ان‌ان» در گزارشی در سال ۲۰۱۰ «دفتر تروریسم و اطلاعات مالی» را «اتاق جنگ ساکت» علیه ایران توصیف کرده و درباره آن نوشته است: «آن‌ها در واقع، مسئول فلج کردن اقتصاد ایران هستند.» «سی‌ان‌ان» نوشته فعالیت‌های این دفتر معمولا بدون جار و جنجال انجام می‌شوند، اما اثرگذار هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->