آغاز حملات اسرائیل به مناطقی در نوار غزه (۲۸ آبان ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۳۹۶۷
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹
آغاز حملات اسرائیل به مناطقی در نوار غزه (۲۸ آبان ۱۴۰۴)
ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز حمله به نقاطی در سراسر نوار غزه خبر داد و مدعی شد که این حمله، پاسخی به هدف قرار دادن نیروهایش در منطقه خان یونس است.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: ما در پاسخ به هدف قرار دادن نیروهایمان در منطقه خان یونس، حمله به اهداف جنبش حماس در سراسر نوار غزه را آغاز کردیم.

پایگاه خبری عبری «واللا» نیز مدعی شد که ارتش اسرائیل یک مسئول گردان‌های القسام را در حمله به یک ساختمان در شهر غزه هدف قرار داد.

در همین ارتباط یک منبع در بیمارستان المعمدانی از شهادت پنج نفر در بمباران یک ساختمان آوارگان در حی الزیتون واقع در شهر غزه خبر داد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد که ارتش در پاسخ به هدف قرار گرفتن نیروهایش در رفح، حملاتی را در نوار غزه انجام داد.

رسانه‌های فلسطینی از شهادت سه نفر از جمله یک زن بر اثر حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان در منطقه مواصی خان یونس خبر دادند.

برخی منابع در بیمارستان‌های غزه نیز اعلام کردند که از صبح امروز تا به الان ۱۱ فلسطینی در نتیجه حملات ارتش رژیم اشغالگر در دو شهر غزه و خان یونس به شهادت رسیدند.

بر اساس این گزارش، در جریان حمله به ساختمان اوقاف در منطقه الزیتون در نزدیکی تقاطع عسقوله در شرق شهر غزه، پنج فلسطینی از جمله یک زن و یک کودک به شهادت رسیدند.

همچنین در حمله به غرب استان خان یونس سه نفر شهید و تعدادی نیز زخمی شدند، یک پهپاد رژیم صهیونیستی نیز یک گروه از شهروندان را در تقاطع الشجاعیه در خیابان صلاح الدین در شرق غزه هدف قرار داد.

رسانه‌های فلسطینی همچنین از شهادت یک نفر و زخمی شدن تعدادی دیگر در نتیجه اصابت گلوله تانک رژیم صهیونیستی به یک خانه در منطقه الشجاعیه در شرق غزه خبر دادند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.