خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهدخبر داد؛

سرانه استاندارد فضای سبز در مناطق کم برخوردار ۸ مترمربع عقب است

  • کد خبر: ۱۵۵۹۹
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲
سرانه استاندارد فضای سبز در مناطق کم برخوردار ۸ مترمربع عقب است
رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: متأسفانه در مناطق کم برخوردار مشهد، ازنظر سرانه فضای سبز با سطح استاندارد، حدود ۸ مترمربع از میزان لازم و ضروری در این مناطق عقب هستیم.
به گزارش شهرآرا نیوز، محمد حاجیان شهری با اعلام این خبر افزود: سیاست‌گذاری‌های جدیدی که در شورای پنجم به‌منظور توزیع عدالت اجتماعی در حوزه‌های مختلف انجام‌شده بود سبب ایجاد چنین فضا‌هایی شده تا امکانات زیرساختی شهری در مناطق کم برخوردار با سرعت بالایی افزایش یابد.
وی ادامه داد: این میزان کمبود حتی با پروژه‌های در دست اجرا قابل تأمین نخواهد بود و باید برای جبران این نقیصه اندیشه کرد.
 
حساسیت و دقت در نگهداری و حفظ فضای سبز مشهد باید افزایش یابد
وی با تأکید بر اینکه در بحث خدمات شهری سیاست اساسی ما توسعه متوازن فضا‌های سبز در سطح شهر بود، افزود: مناطق ۲، ۳، ۴، ۵ و ۶ مشهد نسبت به سایر مناطق شهری از سرانه فضای سبز کمتری برخوردار بودند، لذا در طی دو سال گذشته سعی بر آن بوده تا سرانه این مناطق افزایش یابد و در این راستا طرح‌های با اولویت‌بندی ویژه در شورا طراحی و تصویب شد.
حاجیان شهری خاطرنشان کرد: در موضوع فضای سبز با موجودی زنده با حساسیت بالا طرف هستیم که نیاز به‌دقت بسیار و رعایت اصول دارد تا زنده و شاداب بماند لذا برای حفظ این سرمایه‌های شهر که ارتقای ضریب سلامتی و نشاط جامعه را سبب می‌شود باید بیش از صرف هزینه به فکر رعایت اصول علمی و فنی باشیم.
وی ادامه داد: طی بازدید‌های مکرر تذکرات لازم به شهرداری ارائه می‌شود تا با همکاری اداره کل بهبود محیط‌زیست شهری، تمهیداتی در نظر گرفته شود تا ضمن پیگیری توسعه کمی فضای سبز، مسائل کیفی نیز مورد حساسیت قرارگرفته شود. به‌ویژه در موضوع نگهداری فضای سبز باید دقت پیش‌ازاین اعمال‌شده و حساسیت‌های زیادی روی حیاط این موجودات زنده در نظر گرفته شود.
عضو کمیته نظارتی شماره ۳ شورای شهر مشهد ادامه داد: مدیریت نظارت سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری باید چه در حین احداث فضا‌های سبز و چه در پروسه نگهداری آن‌ها مباحث و موضوعات خاصی را مدنظر قرار دهند تا در سال‌های آتی با تلفات گیاهان و فضای سبز در این مناطق مواجه نباشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->