تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد+ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی (۲ فروردین ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۵۶۰۰۴
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد+ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی (۲ فروردین ۱۴۰۲)
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از بازگشایی جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر‌اساس اعلام سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای محور کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال در استان‌های تهران، البرز و مازندران که به‌دلیل بارش برف و عدم ایمنی کافی مسدود شده بود، بازگشایی شدند.

سازمان راهداری همچنین از کاهش ۱۵.۶ درصدی تردد وسایل نقلیه در محور‌های برون‌شهری خبر داد و اعلام کرد سهم وسایل نقلیه سنگین از تردد‌ها ۵ درصد، اوج تردد بین ساعات ۱۷ تا ۱۸ و کمترین تردد بین ساعات ۴ تا ۵ بوده است.

محدودیت‌های ترافیکی نوروز ۱۴۰۲

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به پیش‌بینی وضعیت تردد و اقدامات کنترل ترافیک تعطیلات نوروز سال ۱۴۰۲ و ارتقای ضریب ایمنی و تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی تا پایان روز سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۱/۱۵ به‌شرح ذیل اجرا خواهد شد.

الف) محدودیت‌های کلی

۱ ـ عبور و مرور انواع موتورسیکلت در ایام اجرای طرح نوروزی در تمامی آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها، محور‌های کرج ـ چالوس، هراز، فیروزکوه و سایر محور‌هایی که ضرورت ایجاب می‌کند، ممنوع است.

۲ ـ در تمامی محور‌های برون‌شهری که در ایام فوق ممنوعیت و محدودیت ترافیکی برای انواع تریلر و کامیون اعمال می‌گردد، عبور و مرور انواع تریلر، ناوگان ترانزیتی، کامیون و تانکر‌های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی، بهداشتی، کود‌های شیمیایی، ضدعفونی‌کننده و کالا‌های اساسی (گندم، جو، برنج، سویا، دانه‌های روغنی و...) یا دارای مجوز از پلیس راه راهور فراجا از این امر مستثنی بوده و ممنوعیت تردد این قبیل وسایل نقلیه فقط در راه‌هایی اعمال می‌گردد که مقررات یکطرفه شدن عبور و مرور در آن‌ها اجرا می‌شود و یا ممنوعیت تردد در طول سال دارند.

۳ ـ تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت به‌استثنا حاملین مواد سوختی، بهداشتی، کالای اساسی و دارای مجوز در تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۱۳ در کلیه محور‌های برون شهری کشور ممنوع است.

ب) محدودیت‌های محوری

۱- محور کرج – چالوس

۱-۱) تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج – چالوس و بالعکس ممنوع است.

۱-۲) تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲:۰۰ روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه تاریخ‌های ۲، ۳، ۴، ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴۰۲/۰۱/۱۴ تا ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز بعد از کرج میدان امیرکبیر و ابتدای آزادراه تهران-شمال (انتهای بزرگراه آزادگان) به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مامورین پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶:۰۰ تاریخ‌های مذکور الی ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز بعد، از مرزن آباد به سمت کرج و تهران به صورت یکطرفه خواهد بود.

تبصره:

در صورت افزایش حجم تردد در آزاد راه تهران – شمال و احتمال کندی ترافیک در داخل تونل‌ها با اعلام مامورین مستقر در محل مسیر جنوب به شمال  یا شمال به جنوب به صورت مقطعی از ابتدای آزاد راه در هر دو مسیر مسدود خواهد شد.

 ۲- محور هراز 

۲-۱) تردد انواع تریلر در محور هراز همچنان ممنوع است.

۲-۲) تردد انواع کامیون و کامیونت به استثنا حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۰۶:۰۰ تا ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز شنبه تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۰۵ و از ساعت ۶:۰۰ روز پنجشنبه تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۱۰ ال ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز سه شنبه تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۱۵ از رودهن به آمل و بالعکس ممنوع است.

۲-۳) تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۳:۰۰ روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه، جمعه، شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه تاریخ‌های ۲، ۳، ۴، ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴۰۲/۰۱/۱۴ تا ساعت ۲۴:۰۰ همان روز، از رودهن به آب اسک ممنوع بوده و با اعلام مأمورین پلیس راه مستقر در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵:۰۰ تاریخ‌های مذکور الی ساعت ۲۴:۰۰ از آب اسک به رودهن به صورت یکطرفه خواهد بود.

۳- محور تهران-فیروز کوه – قائم شهر

تردد انوع تریلر‌ها از ساعت ۰۶:۰۰ تا ساعت ۲۴:۰۰ روز‌های پنجشنبه، جمعه تاریخ‌های ۳ و ۱۴۰۲/۰۱/۰۴ از مسیر شمال به جنوب محور قائم شهر-فیروز کوه – تهران  و بالعکس ممنوع است.

تردد انوع تریلر‌ها از ساعت ۰۶:۰۰ الی ساعت ۲۴:۰۰ روز‌های جمعه، شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه تاریخ‌های ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴۰۲/۰۱/۱۴ از مسیر شمال به جنوب محور قائم شهر-فیروز کوه – تهران  و بالعکس ممنوع است.

۴- آزاد راه کرج – قزوین

تردد انواع تریلر و کامیون در مسیر قزوین به کرج از ساعت ۰۷:۰۰ تا ساعت ۲۴:۰۰ تاریخ‌های ۲، ۳، ۴، ۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴۰۲/۰۱/۱۴ ممنوع است.

۵- محور قدیم قزوین – رشت و بالعکس

تردد انواع تریلر و کامیون در ساعات و تاریخ‌های ذیل در این محور از ساعت ۰۸:۰۰ تا ساعت ۲۴:۰۰ تاریخ‌های ۱، ۴، ۱۰، ۱۳ و ۱۴۰۲/۰۱/۱۴ ممنوع است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->