جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

در بهمن ماه امسال چه رویدادهای نجومی درپیش داریم؟

  • کد خبر: ۱۵۶۰۱
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴
در بهمن ماه امسال چه رویدادهای نجومی درپیش داریم؟
علاقه‌مندان به رویدادهای نجومی می‌توانند در بهمن ماه از رویدادهای مقارنه ماه و مشتری، هم‌نشینی ماه و زهره، اجتماع ماه و سیاره‌ها و بروز اَبر ماه لذت ببرند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر مرکز نجوم آوااستار در مورد رویدادهای نجومی بهمن ماه گفت: فردا، سوم بهمن علاقه‌مندان به نجوم می‌توانند شاهد مقارنه ماه و مشتری باشند؛ مقارنه زمانی روی می‌دهد که هر دو جرم در آسمان از نظر ظاهری در فاصله‌ای کمتر از ۷ درجه از یکدیگر قرار گیرند که موقعیت مناسبی از نظر رصد و عکاسی برای علاقه‌مندان به نجوم است.

«ندا جعفری» افزود: در مقارنه ماه ماه با مشتری با جدایی زوایه‌ای ۱ درجه صورت می‌گیرد که با قرار گرفتن مشتری در کنار ماه با نوری که دارد فرصت بسیار مناسبی برای عکاسی فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: در روز ۸ بهمن شاهد مقارنه ماه و زهره خواهیم بود که در این مقارنه نیز سیاره زهره با جدایی ۲ درجه در کنار ماه تابان قرار می‌گیرد، هم‌نشینی ماه با سیاره  پرنور زهره منظره زیبایی را رقم می‌زند و تا پیش از ساعت ۸ شب غروب خواهند کرد.

جعفری با اشاره به اینکه در تاریخ ۵ بهمن، ماه نو را خواهیم داشت که در آسمان قابل مشاهده نیست، گفت: پنجم بهمن بهترین زمان برای رصد اجرام کم نور عمق آسمان همچون سحابی‌ها، خوشه‌های ستاره‌ای و کهکشان‌ها خواهد بود و رصدگران این زمان را برای رصد آسمان انتخاب می‌کنند.

وی ادامه داد: در روز بیستم بهمن شاهد بروز اَبر ماه یا ماه کامل خواهیم بود که فرصت مناسبی برای منجمان به ویژه برای عکاسی خواهد بود.

جعفری با اشاره به اینکه در بیست و یکم بهمن سیاره عطارد بیشترین کشیدگی شرقی را دارد، گفت: از دید ناظران زمینی سیارات به دو دسته، سیاره‌های داخلی یا خارجی تقسیم می‌شوند. سیارات داخلی، سیاراتی هستند که حد فاصل زمین و خورشید و  یا بعد از زمین قرار می‌گیرند؛ بر اساس این تقسیم‌بندی زهره و عطارد سیارات داخلی هستند و بیشترین کشیدگی در مورد این سیارات مربوط به زمانی هست که سیاره به حداکثر جدایی زاویه‌ای از خورشید برسد.

وی افزود: سیاره‌های داخلی دو نوع کشیدگی غربی و شرقی دارند؛ کشیدگی غربی زمانی رخ می‌دهد که سیاره قبل از طلوع خورشید در بیشترین ارتفاع از افق قرار داشته باشد و کشیدگی شرقی نیز زمانی رخ می‌دهد که سیاره بعد از غروب خورشید بیشترین ارتفاع را از افق داشته باشد.

مدیر مرکز نجوم آوااستار گفت: بر همین اساس ۲۱ بهمن بهترین زمان برای مشاهده عطارد است که بعد از غروب خورشید تا حدود یک ساعت بعد و در همان سمت غرب آسمان، امکان مشاهده این سیاره با چشم غیرمسلح وجود دارد؛ سیاره عطارد به ۱۸.۲ درجه از خورشید به بزرگترین کشش شرقی می‌رسد. این بهترین زمان برای مشاهده عطارد است زیرا در بالاترین نقطه خود در بالای افق در آسمان عصر قرار خواهد گرفت. درست پس از غروب خورشید به دنبال سیاره‌ای در غرب آسمان باشید.

جعفری ادامه داد: در تاریخ ۳۰ بهمن، ماه و سیارات مشتری و زحل و مریخ در یک خط قرار می‌گیرند که اصطلاحا به آن اجتماع سیارات و ماه گفته می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->