پرونده قضایی برای سرقت میلیون‌ها لیتر سوخت هواپیما در بندرعباس تشکیل شد بازدید جمعی از مسئولین، اقتصاددانان، ورزشکاران و فعالان رسانه‌ای و فرهنگی از نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت» + عکس (۴ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان: خواهید دید شعار می‌دهیم یا عمل خواهیم کرد | رود کارون یک فرصت طلایی است که می‌تواند برای خوزستان اشتغال‌زایی کند جزئیات قوانین معافیت سربازی اعلام شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) آیت الله علم الهدی: سلامتی و امنیت، پایه های اصلی پایداری جامعه است برنامه‌ها و رایزنی‌های فشرده ظریف در حاشیه اجلاس داووس ۲۰۲۵ + عکس دستور پزشکیان برای توسعه صنعت گردشگری در ساحل کارون وزیر دفاع: صنعت دفاعی همواره قطب کشنده جریان علم و فناوری است پزشکیان از فاز یک طرح جامع فاضلاب کلانشهر اهواز و کارون بازدید کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) واکنش وزیر امور خارجه به اظهارات دبیرکل سازمان ملل در ارتباط با شفافیت برنامه هسته‌ای ایران عراقچی به‌زودی به افغانستان سفر خواهد کرد حضور پزشکیان در ستاد قرارگاه مرکزی کربلا (۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر امورخارجه آمریکا: اولویت‌مان مقابله با مهاجران است بازجویی از کارکنان دولت آمریکا درباره وفاداری به دونالد ترامپ حکم جدید رئیس جمهور برای محمدجواد ظریف چیست؟ جنجال اتحادیه اروپا با ترامپ بر سر حمایت از اوکراین استاندار خراسان رضوی با معاون وزیر امور خارجه دیدار کرد یک شهروند افغانستانی عامل حمله با چاقو در آلمان بود بیانیه شورای امنیت ترکیه: تجاوزات اسرائیل مانع ثبات در منطقه است حضور استاندار خراسان رضوی در منزل شهید برونسی گروسی: ترامپ خواهان توافق هسته‌ای جدید با ایران است ظریف و وزیر خارجه قطر در داووس دیدار کردند زلنسکی با رئیس رژیم صهیونیستی دیدار کرد پیام تسلیت رئیس‌جمهور به اردوغان و ابراز همدردی با دولت و ملت ترکیه پزشکیان: دشمنان خواب مشکل‌آفرینی در ایران را به گور خواهند بر‌د پس از هلاکت ۸۶ نظامی رژیم صهیونیسیت تیپ «گیوعاتی» از غزه عقب‌نشینی کرد+ فیلم جنگ تجاری ترامپ علیه چین و اروپا کلید خورد دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر منصوب شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

واعظی: صداوسیما نباید جناحی اداره شود

  • کد خبر: ۱۵۶۳۱
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱
واعظی: صداوسیما نباید جناحی اداره شود
رییس دفتر رییس‌جمهوری تاکید کرد: از صداوسیما چیز زیادی جز انعکاس بدون تبعیض صحبت‌های رئیس‌جمهوری و وزرا نمی‌خواهیم.
به گزارش شهرآرانیوز، رییس دفتر رییس‌جمهوری با بیان اینکه از صداوسیما چیز زیادی جز انعکاس بدون تبعیض صحبت‌های رئیس‌جمهوری و وزرا نمی‌خواهیم، گفت: تعداد اندکی از افراد سیاسی در ۱۵ سال گذشته پست‌های کلیدی را در اختیار گرفته و با این جایگاه به عنوان یک حزب برخورد می‌کنند؛  دولت معتقد است نباید صداوسیما توسط آن گروه محدود جناحی اداره شود.

«محمود واعظی» روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران، گفت: در دولت بحثی درباره تصویب خروج ایران از "ان پی تی" نداشتیم و طبیعی است که این موضوع از اختیارات خود دولت است و تصمیم آن باید جای دیگری گرفته شود. رئیس جمهوری اردیبهشت‌ماه نامه‌ای به سران کشور‌های ۴+۱نوشت و اعلام کرد که ایران علاقه‌مند به ماندن در برجام است آمادگی اجرای تعهدات خود را در چارچوب برجام دارد به شرط آنکه طرف‌های دیگر برجام برای حفظ آن به تعهدات خود وفادار باشند.

رییس دفتر رییس‌جمهوری ادامه داد: رئیس جمهوری در آن نامه اعلام کرده بود که اگر آمریکا یا هر یک از طرفین تلاش کنند تا پرونده ایران به شورای امنیت ارجاع داده شود، در آن صورت ایران تصمیم به اقدامات سخت‌تری خواهد گرفت، که خروج از "ان پی تی" یکی از آن‌ها خواهد بود. این نوشته رئیس‌جمهوری برای سران کشور‌ها بوده و ما به آن متعهد هستیم و اگر بخواهند از این مسیر خارج شوند ما هم مسیر دیگری را دنبال خواهیم کرد.  

وی درباره حاشیه‌های و شایعات موجود درباره اختلاف دولت و صداوسیما هم گفـت: ما از صداوسیما چیز زیادی نمی‌خواهیم. تنها می‌خواهیم صحبت‌های رئیس جمهوری و وزرا بدون تبعیض و بر اساس آنچه می‌گویند مطرح کند.  اینکه برخی از مطالب به دلیل مصلحت نبودن کار نمی‌شود یا برداشت‌های خود را از صحبت‌های رئیس جمهوری و وزرا زیر نویس می‌کنند چندان مورد قبول نیست و چندین بار هم تذکر داده شده که زیر نویس موجود با فیلم و نوار مغایر است.  

واعظی ادامه داد: ما مشکلی با رئیس صدا و سیما نداریم و روابط بسیار خوبی وجود دارد. مجموعه عظیمی از کارکنان این سازمان در سراسر کشور زحمت می‌کشند و دولت آن‌ها را از خود دانسته و خود را هم از آن‌ها می‌داند و هیچ مشکلی هم با آن‌ها ندارد. اما متاسفانه تعداد اندکی از افراد سیاسی در ۱۵ سال گذشته پست‌های کلیدی را در اختیار گرفته و با این جایگاه به عنوان یک حزب برخورد می‌کنند.  دولت معتقد است نباید صداوسیما توسط آن گروه محدود جناحی اداره شود.

رییس دفتر رییس‌جمهوری افزود: صدا و سیما یک رسانه ملی بوده و متعلق به کل کشور و نظام است و معتقدیم همانگونه که برای قوا و نهاد‌های دیگر بسته خبری تدارک می‌بینند در مورد دولت هم همانگونه عمل کنند. برای مثال پوشش خبری وزیر دولت که دو روز در هرمزگان از تمام جا‌های سیل زده بازدید کرده در مقایسه به نهاد‌ها و افراد دیگری که مثلا در حال غذا دادن به سیل‌زده‌ها هستند یکسان نیست برای دومی ۳ دقیقه زمان اختصاص داده می‌شود در حالی که برای اولی تنها ۱۰ ثانیه!  

وی خاطرنشان کرد: این تنها موضع دولت نیست بلکه مردم هم دوست دارند صداوسیما بدون تبعیض فعالیت تمام خدمتگزاران خود را مورد پوشش خبری قرار دهد. این به معنی اختلاف میان ما و صدا و سیما نیست و این انتقادات باید به نوعی مورد توجه قرار گیرد.

واعظی درباره ابهامات انتخاب رئیس سازمان هلال احمر هم گفت: شورای عالی تشکیل شده در آن زمان بسیار با عجله بود و استعفایی که پیوندی به رئیس جمهوری داد هنوز پذیرفته نشده بود؛ لذا مشکلاتی هم در رای گیری و انتخابات به وجود آمد. در این انتخابات ۹ نفر شرکت کرده بودند دو نفر از داخل همان شورا [عالی هلال احمر]و هفت نفر از بیرون. ۷ نفر از بیرون زمان محدودی برای ارائه برنامه و حرف زدن در اختیار داشتند در حالی که بقیه عضو شورا بودند. اتفاقا همان دو نفر هم انتخاب شدند و ۷ نفر درباره موضوعات مختلف اعتراض کردند و به رئیس جمهوری نامه نوشتند.  

وی گفت: رئیس جمهوری دستور پیگیری و بررسی بی‌طرفانه در معاونت حقوقی را داد و معاونت حقوقی به انتخابات اشکال گرفت و پیشنهاد داد این انتخابات تجدید شود و این دست خود شورای عالی است که انتخابات را تجدید کنند. اگر انتخابات درست انجام شود رئیس جمهوری هم یکی از دو نفر را انتخاب خواهد کرد. رئیس جمهوری تا زمانی که اختلاف درونی گروه‌ها حل نشود حکم فردی را امضا نمی‌کند.

رییس دفتر رییس‌جمهوری عنوان کرد: این فقط برای اینجا نیست. درجا‌هایی دیگری هم داشتیم که وقتی در درون خود انجمن‌ها اختلاف وجود داشته، تا زمانی که خود این آن‌ها مشکلاشان را حل نکنند، رییس جمهوری حکم فردی را امضا نمی‌کند.

حمایت از برجام یکی از علل ردصلاحیت نامزد‌ها است 

واعظی در پاسخ به سوالی درباره انتخابات مجلس و موضوع ردصلاحیت‌ها و اینکه دولت تنوع افکار را امر مهمی می‌داند، اظهار داشت: اگر ردصلاحیت‌ها براساس قانون باشد و کسی تخلف اخلاقی، اقتصادی و هر موضوع دیگری که قانون مشخص کرده، انجام داده باشد، دولت به هیچ وجه راجع به آن ردصلاحیت‌ها مطلبی را ندارد.

رییس دفتر رییس‌جمهوری ادامه داد: گزارش‌هایی که ما درباره ردصلاحیت‌ها چه درباره افرادی که اکنون در مجلس حضور دارند و چه کسانی که حضور ندارند، دریافت می‌کنیم، این است که به آن‌ها گفته شده که به‌طور مثال شما از برجام حمایت کردید، یا از دولت طرفداری کرده‌اید و مسائلی را در پرونده آن‌ها قرار داده‌اند که مسائل تفکر و اندیشه است.

واعظی خاطرنشان کرد: مسائلی که اکنون وجود دارد، اندیشه‌ای است که ۲۴ میلیون نفر از مردم به آن رای داده‌اند و اکنون نیز در دولت مطرح است.  

وی اضافه کرد: برجام موضوعی نیست که اگر کسی از آن طرفداری کرده، اکنون به عنوان نقطه ضعفی برای ردصلاحیت وی استفاده شود.  

رییس دفتر رییس جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر مستند بودن اینگونه گزارش‌ها درباره ردصلاحیت‌ها تصریح کرد: شما همین الان می‌توانید از یکی از این افراد به عنوان مثال با نماینده مردم رشت مصاحبه کنید. البته من با این نماینده صحبت نکردم و فقط شنیده‌ام.

واعظی افزود: اینطور نمی‌شود که همه ناحق باشند و فقط سخنگوی شورای نگهبان حق باشد. به طور مثال وقتی علی لاریجانی درباره مساله ردصلاحیت‌ها صحبت کرد، سخنگوی شورای نگهبان پاسخ وی را داد و هر کسی در هر جایی صحبتی درباره مساله ردصلاحیت‌ها انجام داده آقای کدخدایی به وی پاسخ داده است.  

وی بیان کرد: برهمین اساس، ما همه آنچه که در مسائل مالی اقتصای و اخلاقی تخلف است، را قبول داریم، اما اینطور نیست که بخواهند به فکر افراد این کار را انجام بدهند.

رییس دفتر رییس جمهوری در ادامه گفت: صحبت ما این است که همواره دو تفکر در کشور وجود داشته است. تفکری که سردمدار آن از ابتدا مقام معظم رهبری بوده و ایشان همواره در تمامی انتخابات، به‌دنبال انتخاباتی پرشور و با مشارکت حداکثری بوده‌اند.

واعظی عنوان کرد: تفکری دیگر هم اینکه مهم نیست چند درصد افراد در انتخابات شرکت می‌کنند بلکه مهم نتیجه انتخابات است. ما می‌گوییم که اگر شما می‌خواهید مهندسی کنید که تعداد کمی در انتخابات شرکت کنند و افراد خاصی نتیجه این انتخابات باشد، این نتیجه انتخابات همه ملت ایران نیست.

وی افزود: صحبت دولت و رییس جمهوری کاملا روشن است. همانطور که رهبر انقلاب اسلامی هم فرمودند باید انتخابات حداکثری و پرشور داشته باشیم. این مساله علاوه بر اینکه مسائل داخلی ما را حل می‌کند قطعا مسائل خارجی ما را نیز حل می‌کند. اگر ما در نقاط مختلف کشور حضور گسترده مردم را در انتخابات داشته باشیم، قطعا بسیاری از توطئه‌ها خنثی می‌شود.

ردصلاحیت داوطلبان حزب اعتدال و توسعه

واعظی گفت: اکثر نامزد‌هایی که از حزب اعتدال وتوسعه برای انتخابات ثبت نام کرده بودند به واسطه‌ای که طرفدار دولت هستند رد صلاحیت شده‌اند.

لازم است برای امنیت خلیج فارس با مقامات منطقه در رایزنی باشیم 

رییس دفتر رییس جمهوری درباره اهداف سفر وزیر امور خارجه عمان به تهران اظهار داشت: یوسف بن‌علوی حامل پیامی برای تهران نبود، در حال حاضر روابط دوجانبه ایران و عمان در حال گسترش است؛ بخشی از سفر وی مربوط به توسعه و تقویت روابط دوجانبه است و بخش دیگر هم منطقه‌ای است.

واعظی گفت: عمان در یک طرف تنگه هرمز قرار دارد و ایران نیز در طرف دیگر،  تعامل ما با آن‌ها باید زیاد باشد، زیرا براساس شعار و ایده‌ای که ما مطرح کرده‌ایم که «کشور‌های منطقه باید امنیت منطقه را حفظ کنند»، حفظ و تقویت این امنیت بدون گفتگو و رایزنی نمی‌شود.  

وی با بیان این که قسمت قابل توجه سفر هفته گذشته امیر قطر به ایران نیز علاوه بر روابط دو جانبه تهران - دوحه آن درباره امنیت خلیج فارس بود، تصریح کرد: سفر روز گذشته بن‌علوی هم درباره امنیت خلیح فارس بود؛ خود امنیت خلیج فارس آن قدر اهمیت دارد که وزیر امور خارجه کشورمان نیز به کشور‌های منطقه سفر کند و همچنین همتایان وی در منطقه به تهران بیایند.

موضوع رابطه با ریاض نباید شبیه رابطه تهران - واشنگتن شود

واعظی گفت: هیچ وقت بحث این نبوده که میان ایران و عربستان پیامی تبادل نشود و ارتباطی نداشته باشیم، موضوع رابطه با عربستان نباید شبیه رابطه تهران و واشنگتن شود. عربستان همسایه ما است یک مشکلی برای یک مدتی پیش آمده است و جنگ عربستان با یمن هم مزید بر علت شده و گرفتاری به وجود آمده است، سیاست ایران همواره داشتن روابط خوب با همسایگان از جمله عربستان است.

وی اظهار داشت: عربستان یک کشور اسلامی است در گذشته روابط خوبی با ریاض داشتیم اکنون نیز معتقدیم که به نفع منطقه است که دولت و ملت دو کشور است که مشکلات خود را با یکدیگر حل کنیم و اجازه ندهیم رژیم صهیونیستی و دشمنان کشور‌های اسلامی از این شکاف سوءاستفاده کنند.

انتقال میزبانی مسابقات فوتبال به کشور ثالث غیر ورزشی و سیاسی است

رییس دفتر رییس جمهوری انتقال میزبانی از برخی باشگاه‌های فوتبال کشور به کشور ثالث را توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) موضوع بسیار عجیبی دانست و بیان کرد: اولا باید تلاش کنیم که این اتفاق نیفتد؛ اما این موضوع یک اقدام غیرورزشی و غیرحرفه‌ای است هر چه ما بررسی می‌کنیم متوجه می‌شویم این مساله سیاسی شده است؛ وزارت امور خارجه و ورزش و جوانان تلاش بسیار خوبی کرده‌اند هم دولت نیز باید کمک کنند این مساله حل شود.

واعظی از مردم، ورزش دوستان و رسانه‌های مختلف و صداوسیما و همچنین تیم‌های صعودکننده که در موضوع لغو میزبان باشگاه‌های فوتبال در ایران وحدت و انسجام نشان داده و خوب عمل کردند تشکر کرد و گفت: همه به گونه‌ایی عمل کردند که دشمنان نتوانند از داخل ایران چند صدایی و نظرات تفاوت احساس کنند؛ اگر همیشه به همین روش پیش برویم موفق خواهیم شد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->