دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان ورود وزارت آموزش و پرورش به ماجرای مدرسه شهر ری بیمه سلامت خراسان‌رضوی ۲ هزار میلیارد ریال برای بیماران سخت درمان پرداخت کرد متوسط سن بازنشستگی اعلام شد شیوع نگران‌کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن‌وشوهر موادفروش با ۴۶ کیلوگرم مواد روان‌گردان هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ از آن بالا چرخ‌بال می‌آید، یک دانه سشوار می‌آید! خودکشی دسته‌جمعی نهنگ‌ها بازتاب گزارش شهرآرا از سرا‌های سالمندان و پیشنهاد شهروندان | مدیران بهزیستی خراسان رضوی سری به سرا‌ها بزنید خراسان رضوی ۳۴ مدرسه سنگی دارد گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات! آنچه باید درباره خرید و نگهداری جوجه رنگی‌ها بدانیم راه‌اندازی سامانه جدید قیمت‌گذاری دارو از اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ اجرای عملیات تکمیلی سالانه واکسیناسیون فلج اطفال بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی سه بیمار شد  (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) تلخی این قند | آیا شیرین‌کننده‌های مصنوعی بی‌خطرند؟ دعوای مالک و مستأجر به نزاعی هولناک در مشهد منجر شد | مالک تبربه‌دست داروخانه را  آتش زد تذکر نماینده مجلس به دلیل وجود مدارس کانکسی طوفان مشهد را درنوردید (بامداد یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش آموزش و پرورش به موضوع تعرض به دانش‌آموزان در جنوب تهران نگاهی به واکنش‌ها نسبت به تصمیمات جدید شورای انقلاب فرهنگی در خصوص کنکور ۱۴۰۴ جزئیاتی از معادن نویافتۀ هخامنشی‌ها در آبدانان ایلام جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: مشهد، الگوی مدیریت و خدمات‌رسانی برای سایر شهر‌های کشور است ۱۵ درصد ایرانی‌ها مسواک نمی‌زنند خبر ناخوش برای یازدهمی‌ها | امتحان نهایی تمام دروس در خرداد ۱۴۰۴
سرخط خبرها

مهمترین چالش محیط زیستی کشور، وسایل نقلیه فرسوده است

  • کد خبر: ۱۵۶۳۷
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۶
مهمترین چالش محیط زیستی کشور، وسایل نقلیه فرسوده است
شینا انصاری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان این که بعد از گذشت دو سال از ابلاغ قانون هوای پاک هنوز برخی مصوبات برزمین ماندند، گفت: وسایل نقلیه فرسوده و عدم اجرای مصوبات قانون هوای پاک مهمترین چالش محیط زیستی کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران افزود: اقدامات انجام شده توسط دستگاه ها مختلف برای مدیریت هوای کشور، ناهماهنگ بوده و نتوانستتد آن طور که باید و شاید بندهای قانونی در حوزه هوای پاک را اجرایی کنند.

وی آلودگی هوا را یکی از مهمترین دغدغه های مدیریت شهری در کلانشهرهای کشور دانست و افزود: حدود 20 دستگاه متولی مدیریت هوا و رفع آلودگی در کشور هستند.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان این‌که سازمان محیط زیست مسئولیت سیاست گذاری در حوزه مدیریت آلودگی هوا را به عهده دارد، گفت: بحث مدیریت هوای پاک، امروز عامل اصلی مدیریت شهری در کل کشور است.

انصاری در ادامه با بیان این‌که سازمان محیط زیست، وزارت کشور(سازمان شهرداری‌ها)، وزارت نفت و وزارت صنعت چهار دستگاه کلیدی در حوزه مدیریت هوای پاک در کشور هستند، تصریح کرد: پایش کیفیت سوخت در بازه‌های زمانی سه ماهه از جمله اقدامات ضروری برای مدیریت هوای کلانشهرهاست.

این مسئول با اشاره به این که از ابتدای سال آینده خودروهای کشور باید یورو پنج باشند، بیان کرد: متأسفانه علیرغم مخالفت سازمان محیط زیست شاهد پیش فروش خودروی‌های یورو چهار در کشور هستیم.

وی با بیان این که موتورسیکلت های فرسوده یکی دیگر از چالش‌های محیط زیستی برای کلانشهرها محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: حمایت از موتورسیکلت‌های برقی نقش مهمی در کاهش آلایندگی هوا ایفا می‌کنند.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تأکید کرد: در قانون هوای پاک 34 ماده تدوین شده که از این تعداد 16 ماده به صورت مستقیم و غیرمستقیم ویژه سازمان شهرداری ها است که باید تمام و کمال اجرایی شوند.

این مسئول ساماندهی مراکز معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین، مدیریت نحوه تردد وسایل نقلیه موتوری، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و افزایش تعداد ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری را از جمله قوانین تدوین شده برای مدیریت هوای کلانشهرها در کشور دانست و بیان کرد: توجه به آلودگی صوتی از دیگر موارد حائز اهمیت برای مدیریت هوای پاک است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که دو سال از ابلاغ قانون هوای پاک گذشته است، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از مصوبات این مهم هنوز بر زمین مانده و هیچ اقدامی برای اجرایی شدن آنها انجام نشده است.

انصاری عدم شمارگذاری وسایل نقلیه آلاینده، عدم ممنوعیت تردد وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی، عدم انجام معاینه فنی برای موتورسیکلت ها، عدم نوسازی کامل ناوگان حمل و نقل عمومی و حذف وسایل فرسوده از جمله مصوبات قانون هوای پاک است که در سطح کشور مغفول ماندند.

وی بحث فرهنگی حفاظت از محیط زیست شهری از جمله موارد حائز اهمیت در این خصوص دانست و اظهار کرد: این مهم باید بیش از پیش مورد توجه مسئولان و دست اندرکاران مرتبط قرار گیرد.

انصاری با بیان این که جذب مشارکت مردمی نقش مهمی در مدیریت هوای کلانشهرهای کشور ایفا می کند، گفت: شهرداریها باید علاوه بر سازمان حفاظت محیط زیست برای اطلاع رسانی وضعیت هوا به مردم ورود کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->