یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

کاخ سفید: قصدی برای دعوت از نتانیاهو نداریم

  • کد خبر: ۱۵۶۵۶۳
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۷
کاخ سفید: قصدی برای دعوت از نتانیاهو نداریم
کاخ سفید به طور رسمی اعلام کرد قصدی برای دعوت از نخست وزیر رژیم صهیونیستی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود آنکه سفیر آمریکا در تل‌آویو، از آماده سازی برای دعوت از نتانیاهو به واشنگتن سخن گفته بود، کاخ سفید رسما اعلام کرد، در حال حاضر برنامه‌ای برای این کار ندارد.

تام نایدس سفر آمریکا در تل آویو صبح امروز سه شنبه در گفتگو با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، به زودی از بنیامین نتانیاهو برای حضور در کاخ سفید دعوت به عمل خواهد آمد.

وی این سخنان را در واکنش به اعلام توقف برنامه‌های کابینه نتانیاهو برای تغییرات قضایی اعلام کرد.

نایدس به این رسانه عبری زبان خبر داد: اطمینان دارد که به زودی این اتفاق رخ خواهد داد و پیش بینی می‌کنم زمان آن بعد از عید پاک خواهد بود.

اما ساعاتی بعد از این سخنان شبکه الجزیره در خبری اعلام کرد: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای میزبانی از نتانیاهو نداریم.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از منابع آگاه در کاخ سفید اعلام کرد: هیچ برنامه‌ای برای دعوت نتانیاهو به واشنگتن وجود نداشته و در صورت تصمیم گیری احتمالا این سفر در موعد دیگری برگزار می‌شود.

گفتنی است، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله پایگاه تایمز آو اسرائیل بار‌ها اعلام کرده اند، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر به شدت از اینکه بایدن او را به واشنگتن دعوت نکرده و با وجود گذشت بیش از ۳ ماه از نخست وزیری اش، اعتنایی به وی نداشته به شدت عصبانی بوده و به همین خاطر اعضای حزب تحت رهبری‌اش (لیکود) را از دیدار با مسئولین آمریکایی در زمان سفر‌های خارجی منع کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->