رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

آمار مسافر نوروزی ناوگان عمومی جاده‌ای خراسان رضوی از ۷۰۰ هزار نفر گذشت

  • کد خبر: ۱۵۶۶۸۲
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۶
آمار مسافر نوروزی ناوگان عمومی جاده‌ای خراسان رضوی از ۷۰۰ هزار نفر گذشت
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان رضوی از جابجایی بیش از ۷۰۰ هزار نفر مسافر در ایام طرح نوروزی ۱۴۰۲ از ۲۴ اسفند لغایت ۹ فروردین ماه با رشد ۱۹ درصد نسبت به سال قبل توسط ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز -  جعفر شهامت گفت: به سبب وجود بارگاه منور رضوی در استان خراسان رضوی و تردد مشتاقان زیارت آقا علی ابن موسی الرضا (ع)، این استان طی سال اخیر با جابجایی بیش از ۱۷/۵ میلیون نفر با حمل و نقل عمومی جاده‌ای را بدست آورد

وی افزود: در زمان اجرای طرح نوروزی امسال، آمار تردد در شبکه راه‌های استان نیز نشان دهنده افزایش ۱۰ درصدی است که پارسال ۱۷ میلیون تردد و امسال نیز ۱۹ میلیون تردد را شاهد بودیم.

شهامت با اشاره به ثبت تخلفات سرعت توسط دستگاه‌های ترددشمار گفت: در زمان اجرای این طرح تا کنون درصد تخلف سرعت غیر مجاز نسبت به سال گذشته حدود ۱۴ درصد و درصد فاصله غیر مجاز حدود ۲ درصد کاهش داشته است که موثر بودن اقدامات نظارتی و همکاری شاسته مسافرین نوروزی را در طول راه‌ها نشان می‌دهد.

به گفته رییس کمیته خدمات حمل و نقل و آمار ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی در حال حاضر تعداد ۱۳۴ دوربین نظارتی فعال در سطح محور‌های خراسان رضوی وجود دارد که در سال قبل ۱۱۴ تعداد بود.

وی تصریح کرد: در بازه زمانی اعلام شده، با مرکز مدیریت راه‌ها نیز ۳۰ هزار تماس برقرار شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۵ درصد کاهش داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->