بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: امروز متأسفانه باج‌خواهی و باج طلبی از دولت‌ها و ملت‌های ضعیف به کار رایج و صریح قدرت‌های بزرگ تبدیل شده است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است ترامپ ضمن تهدید مجدد کشورمان: در حال مذاکره با ایران هستیم پیام قالیباف به کشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر طرح رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه چیست؟ (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) سبک، سریع، دقیق و مرگبار| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از جزئیات سلاح جدید یگان‌های تکاوری ارتش و سپاه پزشکیان عید سعید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت نخست‌وزیر لبنان با ولیعهد سعودی دیدار کرد(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است نتانیاهو بازهم خواستار خلع سلاح حماس شد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر اولویت‌بندی پروژه‌های شهری| مردم باید در جریان ظرفیت‌های شهر قرار بگیرند حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون با موشک بالستیک (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جزئیات پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا از زبان پزشکیان کنترل شهرک زاپوریژیا در دونتسک به دست ارتش روسیه افتاد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۰ فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شلیک دو فروند موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) مهاجرانی: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در دستورکار قرار گرفته است توضیح وزارت امور خارجه در مورد حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا ماجرای سوء‌قصد ناموفق به پوتین چه بود؟
سرخط خبرها

اطلاعیه وزارت علوم درباره عدم ارائه خدمات به دانشجویان بی‌حجاب

  • کد خبر: ۱۵۶۹۲۰
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۲
اطلاعیه وزارت علوم درباره عدم ارائه خدمات به دانشجویان بی‌حجاب
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با صدور اطلاعیه‌ای بر رعایت قانون در حوزه پوشش و حفظ شئونات دانشجویی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن اطلاعیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شرح ذیل است:

ضمن تبریک آغاز سال جدید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات خانواده فهیم، فرهیخته و فرزانه دانشگاهی و تشکر از قاطبه دانشجویان عزیزی که با رعایت قانون در حوزه پوشش و حفظ شؤونات دانشجویی، ارزش عفاف و حجاب را در محیط دانشگاه وظیفه خویش دانسته و از این طریق حریم علم‌آموزی و یادگیری دانشگاه را بیش از پیش ارج می‌نهند؛ اعلام می‌دارد که کلیه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ارائه خدمات آموزشی، رفاهی و ... به معدود دانشجویانی که قوانین و مقررات دانشگاه‌ها در این خصوص را رعایت ننمایند، معذور خواهند بود.

براساس این گزارش، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد نیز در اطلاعیه‌ای گفته است: همه ما نسبت به سلامت محیط دانشگاه و تضمین کیفیت آموزش و عمق‌بخشی به آن مسئولیم و این امر جز در سایه حفظ و ارتقای آراستگی و شئون رفتاری در محیط علمی دانشگاه و مقابله با رفتار‌های ناهنجار که از جمله آن‌ها کشف حجاب و... است محقق نمی‌شود. این مطالبه اکثریت قاطع دانشجویانی است که برای تحصیل به دانشگاه آمدند و برای این منظور هزینه می‌کنند.

به گفته طهرانچی، "در کنار تبیین و تقدم اقدامات ایجابی معرفتی و تشویقی بر اقدامات بازدارنده در حوزه آموزش‌ها و تربیت اجتماعی، با توجه به ضرورت حفظ حقوق کلیه دانشجویان در امر یادگیری در محیط کلاس و دانشگاه با هدف حفظ و ارتقای امنیت روانی و افزایش بهره‌وری و کیفیت یادگیری، نهاد‌های ذی‌ربط در دانشگاه موظف به جلوگیری از اقدامات بازدارنده و مخل یادگیری دانشجویان مانند تبرج، رفتار مخالف شان کلاس و دانشگاه و حاضرشدن دانشجو با پوشش نامناسب و نابسامانی‌های رفتاری که برهم‌زننده فضای سالم و مانع ایجاد محیط امن برای همه افراد در یادگیری علم می‌باشند و در جهت حفظ حقوق عموم دانشجویان به وظایف خود عمل خواهند کرد."

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->