ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت
سرخط خبرها

آغاز چارچوب برنامه‌ جدید ۵ ساله سازمان ملل در ایران

  • کد خبر: ۱۵۷۰۶۹
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۸
آغاز چارچوب برنامه‌ جدید ۵ ساله سازمان ملل در ایران
با اعلام رسمی اولویت‌های کار سازمان ملل متحد در ایران که چارچوب همکاری‌ توسعه پایدار سازمان ملل متحد (UNSDCF) را تشکیل می‌دهند، زمینه برای فعالیت‌های پنج سال آینده نهادهای سازمان ملل متحد در کشور فراهم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چارچوب همکاری‌ توسعه پایدار سازمان ملل متحد محور نشستی در ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ با مشارکت نهادها، صندوق‌ها و برنامه‌های سازمان ملل متحد و وزارتخانه‌های دولت جمهوری اسلامی ایران بود. این نشست با حدود ۱۳۰ شرکت‌کننده، بیش از ۸۰ نماینده از ۳۰ نهاد دولتی را گرد هم آورد و حدود ۵۰ مقام از ۱۸ نهاد سازمان ملل متحد در کشور به آنها پیوستند.

این نشست با همکاری دفتر هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد و وزارت امور خارجه ایران و با هدف افزایش همکاری و هماهنگی بین نهادهای سازمان ملل متحد و وزارتخانه‌های ذی‌ربط برگزار شد.

یکی از رؤسای جلسه، محمدحسنی نژاد پیرکوهی، مدیرکل امور بین‌الملل محیط‌ زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه، اظهار کرد: امضای چارچوب همکاری‌ توسعه پایدار سازمان ملل متحد پایان همکاری جمعی ما نیست، اکنون مرحله اجرای سند آغاز شده است.

وی افزود: در پنج‌ساله آینده، هماهنگی و حفظ رویکرد تعاملی در تعریف و اجرای فعالیت‌های مشترک، مهم‌ترین عامل موفقیت جمعی ما خواهد بود.

هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران، استفان پریزنر نیز بر همسویی چارچوب همکاری با آرمان‌های توسعه‌ای کشور تأکید کرد و اظهار کرد: چارچوب همکاری جدید به ‌خوبی با برنامه‌های ملی، به‌ویژه با رویکردهای تاب‌آوری اجتماعی - اقتصادی، هماهنگ است و بر برنامه‌های مشترک بین‌بخشی تأکید دارد.
وی در ادامه گفت: سازمان ملل متحد در ایران می‌تواند نقش برگزارکننده جلسات جهت تسهیل همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله همکاری‌های جنوب - جنوب و سه‌جانبه را ایفا کند.

هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد ادامه داد: ما معتقدیم که در این دوران سخت، به سیاست‌های تحول‌آفرین و نوآورانه برای مقابله با چالش‌های پیچیده و حمایت بهتر و هوشمندانه‌تر از آسیب‌پذیرترین افراد نیاز داریم.

در این دیدار، دستاوردهای ایران در زمینه پیشبرد توسعه انسانی مورد اشاره قرار گرفت و روندهای توسعه و اولویت‌های همکاری بررسی شد.

چارچوب همکاری‌ توسعه پایدار سازمان ملل متحد  سال‌های  ۲۰۲۳ الی ۲۰۲۷ (۱۴۰۵-۱۴۰۱) را پوشش می‌دهد و با برنامه هفتم توسعه ملی ایران هم‌راستا است. این سند حول پنج محور استراتژیک متمرکز شده است:
 
مدیریت بهداشت عمومی
تاب‌آوری اجتماعی - اقتصادی
حفظ محیط‌زیست، مدیریت یکپارچه منابع طبیعی و پاسخ‌گویی به تغییرات اقلیمی
کاهش و مدیریت بلایای طبیعی
کنترل مواد مخدر

چارچوب همکاری‌ توسعه پایدار سازمان ملل متحد همچنین به سازمان ملل متحد این فرصت را می‌دهد تا با هماهنگی مقامات ملی، حمایت‌های بشردوستانه به جوامع میزبان ارائه ‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->