عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرهاد مجیدی هم ادعای فتح الله‌زاده را تکذیب کرد

  • کد خبر: ۱۵۷۱۲۷
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
فرهاد مجیدی هم ادعای فتح الله‌زاده را تکذیب کرد
فرهاد مجیدی اظهارات علی فتح الله‌زاده در برنامه زنده تلوزیونی که گفته بود به وی ۳ فقره چک داده است را تکذیب کرد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی فتح الله‌زاده با حضور در یک برنامه تلوزیونی ادعا‌های متعددی را مطرح کرد که یکی بعد از دیگری از سوی افراد مرتبط تکذیب شد. علاوه بر اینکه روزبه چشمی اظهارات مدیرعامل استقلال را در اینکه او گفته اگر پول نگیرد برای استقلال بازی نمی‌کند را تکذیب کرد، فرهاد مجیدی نیز در مقابل ادعای فتح الله‌زاده که در برنامه زنده تلوزیونی اعلام کرد که سه فقره چک را به وی داده، کذب خواند.

درحین صحبت‌های فتح الله‌زاده با مجری برنامه فوتبال برتر، فرزاد مجیدی پیامی به میثاقی ارسال کرد که در آن گفته شده بود فرهاد مجیدی طی تماس با برادرش فرزاد اعلام کرده هیچ پولی از علی فتح الله‌زاده دریافت نکرده و اظهارات اخیر او خلاف واقعیت است.

فتح الله‌زاده وقتی در مواجهه با این ماجرا قرار گرفت جز سکوت واکنش دیگری نشان نداد و نتوانست در مقابل ادعای عجیب خود موضوع جدیدی را مطرح کند و درنهایت مشخص شد که او درباره پرداخت پول به فرهادمجیدی نیز به مانند دیگر مسائل شفاف عمل نکرده است.

حالا باید دید با این حجم از ابهاماتی که علی فتح الله‌زاده در دوران مدیریت خود به وجود آورده، چه طور می‌خواهد به مدیریت در این باشگاه ادامه دهد.

علاوه براین مسئله بازیکنان استقلال آشکارا به مخالفت با او می‌پردازند و بدون تعارف ادعاهایش را تکذیب می‌کنند، اما ظاهرا شوق ماندن به حدی در وجود فتح الله‌زاده موج می‌زند که حاضر است در این شرایط هم به کارش در استقلال ادامه دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->