سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن فرماندهان و کارکنان ارتش به‌مناسبت روز ارتش با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس شورای عالی استان‌ها: در مذاکرات، منافع ملی و بلندمدت را مدنظر قرار خواهند داد | مذاکرات بر مبنای سیاست‌های نظام پیش خواهد رفت مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) وزیر دفاع عربستان سعودی امروز به ایران می‌آید (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم سرباز وطن | گفت‌و‌گو با سیروس امان‌اللهی ارشد ارتش در شمال شرق کشور که روزگاری نه چندان دور، فرمانده کلاه‌سبز‌ها بوده است معاون وزیر خارجه: امیدواریم جولانی عناصر غیرسوری را از مردم سوریه دور کند واکنش کره شمالی به پرواز بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز کُره | پاسخ می‌دهیم عراقچی برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد روسیه عازم مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قالیباف: سازمان برنامه و بودجه مکلف به بارگذاری میزان تخصیص‌ها در سامانه شد

  • کد خبر: ۱۵۷۲۷۳
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۳
قالیباف: سازمان برنامه و بودجه مکلف به بارگذاری میزان تخصیص‌ها در سامانه شد
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشکالات جدی در اجرای سند مالی کشور در سال‌های گذشته گفت: سازمان برنامه و بودجه ملکف شد بعد از تخصیص هر ردیف و هر اقدامی در بودجه آن را به مجلس گزارش کند و برای آن سامانه ای طراحی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف سه شنبه شب در نخستین نشست شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی در سال جدید افزود: بودجه امسال نسبت به سال‌های گذشته بر اساس تدبیر رهبر معظم انقلاب مبنی براین که سقف بودجه نباید تغییر کند، در مجلس ۳.۹ درصد و با تغییر در مجمع در نهایت حدود پنج درصد تغییر داشت که این میزان تغییر غیرقابل مقایسه با سال‌های دیگر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: تقریبا همه وزرا که برای دیدار نوروزی به مجلس آمدند از اصلاحات بودجه راضی بوده و و صراحتا تاکید داشتند که مجلس توانسته ایرادات موجود در لایحه بودجه را رفع کند.

وی با اشاره به مهم‌ترین اقدام مجلس در خصوص بررسی بودجه عنوان کرد: در بیش از ۴۰ سال گذشته دولت‌ها لایحه را ارائه می‌کردند و مجلس بعد از اعمال تغییراتی، آن را در قالب قانون بودجه به سازمان برنامه و بودجه ارسال می‌کرد؛ که در جداول اعمال کند، اما اینکه آن‌ها چه می‌کردند را مجلس مطلع نمی‌شد.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه تلاش شد همه اطلاعات مربوط به بودجه سال‌های گذشته را در سامانه‌ای جمع آوری شوند، عنوان کرد: از روزی که دولت لایحه بودجه ۱۴۰۲ را به مجلس ارائه کرد، آن را در سامانه بارگذاری کردیم و سایر بودجه‌ها و عملکرد‌ها را حتی از سال ۹۵ در این سیستم قرار دادیم و مرتب چک کردیم که هر تغییری در کمیسیون تلفیق و صحن انجام شد به صورت روزانه در آن اعمال شود و در نهایت به جداول رسیدیم.

قالیباف درباره ابلاغ قانون بودجه به صورت کتاب به دولت برای اجرا اظهار داشت: برای نخستین بار، دولت مکلف شده است از طریق سازمان برنامه و بودجه، بعد از تخصیص هر ردیف و هر اقدامی که در بودجه مصوب شده است، موضوع را در این سیستم نیز بارگذاری کند؛ لذا می‌توانیم گزارش هفتگی و ماهانه درباره تخصیص اعتبارات را در کمیسیون‌ها و صحن مجلس داشته باشیم و بر آن نظارت کنیم.

در ابتدای این جلسه رؤسای کمیسیون‌های تخصصی و اعضای هیأت رئیسه مجلس دغدغه‌ها و مسائل خود را پیرامون موضوعات مختلف کشور مطرح کردند که مهم‌ترین آن‌ها درباره اهمیت اولویت بندی اقدامات مجلس در سال پایانی آن، پیگیری نحوه اجرای قوانین مصوب مجلس در دولت، اجرای دقیق رتبه بندی فرهنگیان و سایر قوانین مهمی که مجلس به تصویب رسانده، توجه ویژه به بخش کشاورزی، عدم دخالت مجمع تشخیص مصلحت در مصوبات مجلس، ضرورت محرومیت زدایی و رسیدگی به معیشت مردم بود.

همچنین در این نشست سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ نیز گزارشی از عملکرد این کمیسیون بعد از تغییراتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصوبه نهایی مجلس در خصوص بودجه اعمال کرد، ارائه داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->