با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟ آیا هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تا آخر مهرماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: پس از فعال‌شدن مکانیسم ماشه، با محتکران و اخلالگران، قاطعانه‌تر برخورد می‌شود ۲۵ سال دیگر، یک‌سوم جمعیت ایران سالمند هستند | روایتی از یک بحران جمعیتی که در آستانه آن هستیم تایوان، میزبان سومین دوره المپیاد بین‌المللی نانو | نتایج نهایی رقابت طی هفته آینده اعلام می‌شود ۱۶ هزار دُز واکسن آنفلوانزا برای ایثارگران خراسان رضوی تأمین شد (۹ مهر ۱۴۰۴) تراژدی مرگ سلول‌های مغزی | نگاهی به آلزایمر از دیدگاه دو مکتب پزشکی مدرن و طب ایرانی علائم افسردگی فصلی را بشناسید | راهی مؤثر برای پیشگیری از افسردگی پاییزی غربالگری قد و وزن دانش‌آموزان ۴ پایه تحصیلی | اثرگذاری برنامه شیرمدرسه در کاهش کوتاه‌قدی تغییرات اقلیمی می‌تواند باعث افزایش مصرف قند شود جزئیات یک تفاهم‌نامه معیشتی ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد | وام ویژه خرید اقساطی تا سقف ۱۵۰ میلیون فیش حقوقی شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ طعم تلخ یک عادت تازه | روایتی از فرصت‌ها و چالش‌های افزایش مصرف قهوه در ایران اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازسازی صحنه سرقت ۵ میلیونی از یک بانک در تهران + عکس

  • کد خبر: ۱۵۷۳۷۴
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
بازسازی صحنه سرقت ۵ میلیونی از یک بانک در تهران + عکس
بازسازی صحنه سرقت مسلحانه از یکی از شعبات بانکی با حضور متهم برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز چهارشنبه ۱۶ فروردین، بازسازی صحنه اولین سرقت مسلحانه از یکی از شعبات بانکی امروز با حضور عوامل انتظامی در محل وقوع آن صورت گرفت. طبق صحبت‌های فرد سارق، «بعد از اینکه آگهی فروش دو سکه طلای تمام بهار آزادی را در یکی از پلتفرم‌های خرید و فروش کالا دیدم با فروشنده تماس و قراری برای خرید سکه با او گذاشتم.» روز چهارشنبه نهم فروردین ماه ۱۴۰۲، حدود ساعت ۱۲:۰۰ بود که وارد بانک شدم.

این متهم به سرقت ادامه می‌دهد: بعد از ورود به داخل شعبه بانک برای خرید سکه‌ها فروشنده از دادن آن‌ها به من امتناع کرد، شروع به تهدید با سلاح کمری از نوع بادی کردم و حتی اقدام به شلیک چند تیر و تخریب تعدادی از شیشه‌های داخل بانک کردم و سپس با سرقت مقادیری وجه نقد بالغ بر ۵۰ میلیون ریال داخل یکی از گیشه‌های بانکی از محل متواری می‌شود.

بازسازی صحنه سرقت ۵ میلیونی از یک بانک در تهران + عکس

طبق اعلام نیروی انتظامی این متهم پس از متواری شدن از مخفیگاهش قصد خروج از کشور را داشته است که با اقدامات پلیسی، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که متهم قصد دارد تا از طریق یکی از مرزهای زمینی کشور در استان آذربایجان غربی - شهرستان "پیرانشهر" به صورت غیرمجاز از کشور خارج شود که بلافاصله هماهنگی‌های لازم با پلیس آگاهی پیرانشهر انجام؛ نهایتاً متهم در کمتر از ۲۴ ساعت از زمان وقوع سرقت در تهران، در روز پنجشنبه دهم فروردین ماه ۱۴۰۲، در نقطه صفر مرزی و تنها چند ده متر مانده تا خروج از کشور دستگیر شد.

گفتنی است که بازسازی صحنه به پایان رسیده و جزئیات کامل به زودی تکمیل خواهد شد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->