دولت جدید فرانسه معرفی شد| «فرانسوا بایرو» ۷۳ ساله بر کرسی نخست وزیری تکیه زد مشاور ترامپ: نیروهای آمریکایی نباید در سوریه باشند نیویورک تایمز مدعی شد: اوکراین پرسنل سازمان ملل را به گروگان گرفته است اردوغان: اسرائیل مجبور به عقب نشینی از خاک سوریه می‌شود حمله پهپادی ارتش یمن به دو پایگاه صهیونیستی (۳ دی ۱۴۰۳) نتانیاهو مدعی پیشرفت در توافق مبادله اسرا شد پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد
سرخط خبرها

مرخصی اجباری ۴۸ ساعته کارمندان زن افغانستانی در سازمان ملل

  • کد خبر: ۱۵۷۴۰۸
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹
مرخصی اجباری ۴۸ ساعته کارمندان زن افغانستانی در سازمان ملل
پس از آنکه مقامات طالبان روز سه‌شنبه اعلام کردند که ممنوعیت فعالیت زنان در دفتر سازمان ملل در افغانستان را اجرایی می‌کنند، این سازمان به حدود ۳۳۰۰ کارمند افغان خود اعلام کرد که برای دو روز آینده سر کار نروند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل به خبرنگاران در نیویورک گفت: مقامات سازمان ملل در افغانستان دستوری را از جانب مقامات دوفاکتوی طالبان دریافت کردند که کارمندان زن افغان سازمان ملل را از کار کردن منع می‌کند.

وی افزود: سازمان ملل در حال بررسی تاثیرات این دستور است و امروز (چهارشنبه) با مقامات وزارت امور خارجه افغانستان در کابل به منظور شفاف‌سازی بیشتر دیداری خواهد داشت. حدود ۴۰۰ زن افغان برای سازمان ملل کار می‌کنند.

دو منبع سازمان ملل گفتند، نگرانی‌ها در رابطه با اجرای این دستور باعث شد تا سازمان ملل از تمامی کارمندان خود چه زن و چه مرد بخواهد تا برای ۴۸ ساعت آینده سر کار نروند. جمعه و شنبه تعطیلات آخر هفته در افغانستان هستند و این بدان معناست که در زودترین حالت کارمندان سازمان ملل تا روز یکشنبه به سر کار بازنمی‌گردند.

هیات سازمان ملل در افغانستان اوایل روز سه‌شنبه نسبت به اینکه کارمندان زن در ولایت ننگرهار از حضور در محل کار منع شده‌اند، ابراز نگرانی کرد.

دوجاریک گفت: گفت‌وگوهای رسمی بسیاری در جلال‌آباد، مرکز ولایت ننگرهار وجود داشت. از طریق کانال‌های مختلف به ما گفته شد که این دستور برای کل کشور صدق می‌کند.

وی افزود: برای سازمان ملل، کارمندان زن به منظور ارسال کمک‌های حیات‌بخش ضروری هستند. حدود ۲۳ میلیون تن که برابر با بیش از نیمی از جمعیت افغانستان است به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

این در حالی است که دولت طالبان و وزارت اطلاعات افغانستان هنوز در این رابطه هیچ اظهار نظری نکرده‌اند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل اجرای این ممنوعیت در ولایت ننگرهار را محکوم کرده و در پستی در توییتر نوشت: اگر در این مورد تجدیدنظر نشود، قطعا توانایی ما برای ارسال کمک‌های حیات‌بخش به مردم نیازمند متزلزل می‌شود.

ممنوعیت کار زنان افغان در دفتر سازمان ملل می‌تواند چالش‌های بزرگی برای ادامه عملیات‌های سازمان ملل در افغانستان به وجود آورد. در منشور سازمان ملل آمده است که هیچ محدودیتی برای واجد شرایط بودن مردان و زنان به منظور کار برای سازمان ملل وجود ندارد.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->