فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

پخش مستند آیت‌الله حق‌شناس از شبکه سه + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۵۸۱۲۶
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
پخش مستند آیت‌الله حق‌شناس از شبکه سه + زمان پخش
مستند آیت‌الله حق‌شناس روانه آنتن شبکه سه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مستند آیت‌الله حق‌شناس به کارگردانی ملک آبادی از شبِ گذشته پخش خود را آغاز کرده و تا پنجشنبه ۲۴ فروردین هر شب ساعت ۲۱:۱۵ روی آنتن خواهد رفت.

این مستند ۵ قسمتی به ابعاد مهمِ زندگی آیت‌الله حق‌شناس به روایت بعضی از نزدیکان و شاگردان ایشان می‌پردازد.

آیت الله عبدالکریم حق شناس از استادان برجسته و به نام حوزه علمیه تهران بود که دوم مردادماه سال ۱۳۸۶ به دیار باقی شتافت.

آیت‌الله حق‌شناس در تهران متولد شد و از ایام نوجوانی در محضر درس بزرگانی، چون آیت‌الله سید علی حائری (معروف به سید علی مفسر) و حکیم بزرگ میرزای تنکابنی و شیخ محمدحسین زاهد شرکت کرد.

وی همچنین در محضر درس عرفان آیت‌الله شاه آبادی، استاد امام خمینی (ره) شرکت و پس از آن برای ادامه تحصیل به شهر قم هجرت کرد. آیت‌الله حق‌شناس در قم از محضر بزرگانی، چون آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله سیدمحمدتقی خوانساری و آیت‌الله بهجت در رشته فقه و اصول و از درس امام خمینی (ره) در رشته فلسفه بهره وافر برد.

وی موفق به دریافت اجازه اجتهاد از بزرگانی، چون آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی، آیت‌الله سیدمحمد حجت، آیت‌الله شیخ عبدالنبی عراقی و آیت‌الله شاه آبادی شد.

این عالم ربانی، پس از کسب مقام اجتهاد بنا به توصیه آیت‌الله العظمی بروجردی به تهران هجرت و در برخی مدارس علمیه و حوزه‌های فقهی و اصولی تهران به تدریس پرداخت و همچنین دروس اخلاق این عارف برجسته زبانزد عام و خاص بود. آیت‌الله حق‌شناس همچنین علاوه بر علوم حوزوی، به زبان‌های فرانسه و انگلیسی نیز مسلط بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->