ابوالقاسم خوشرو یکی از ۱۰ عکاس برتر جهان شد راز استقبال کم از سریال پایتخت ۷ فاش شد فیلم ماینکرفت در افتتاحیه اکران رکورد زد روسفید از سیاه بازی‌های زمانه | یادی از نعمت‌الله گرجی، بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون داریوش خنجی؛ فیلمبردار مطرح ایرانی در راه جشنواره کن ماجرای تمسخر ایلان ماسک و ترامپ توسط «مایک مایرز» کمدین مشهور ماجرای قتل متیو پری، بازیگر سریال فرندز، توسط یک پزشک آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش چهارم) تلخ و شیرین های هنری شهر | نگاهی گذرا به اتفاقات و رویداد های مهم هنری مشهد در سالی که گذشت نمایش چهار اثر از کانون پرورش فکری کودکان در کرواسی شعر، دورچین برنامه‌های تلویزیون نیست | درباره «سرزمین شعر» که فصل چهارم آن به تازگی پایان یافته است مهلت ارسال آثار به جشنواره فیلم ۱۰۰ تمدید شد برگزاری بزرگداشت نظامی در مزارشریف «مجتبی خان‌قیطاقی» معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی شد فیلم زن و بچه سعید روستایی در راه جشنواره کن رقابت انیمیشن ایرانی آتل در هند
سرخط خبرها

پخش مستند آیت‌الله حق‌شناس از شبکه سه + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۵۸۱۲۶
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
پخش مستند آیت‌الله حق‌شناس از شبکه سه + زمان پخش
مستند آیت‌الله حق‌شناس روانه آنتن شبکه سه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مستند آیت‌الله حق‌شناس به کارگردانی ملک آبادی از شبِ گذشته پخش خود را آغاز کرده و تا پنجشنبه ۲۴ فروردین هر شب ساعت ۲۱:۱۵ روی آنتن خواهد رفت.

این مستند ۵ قسمتی به ابعاد مهمِ زندگی آیت‌الله حق‌شناس به روایت بعضی از نزدیکان و شاگردان ایشان می‌پردازد.

آیت الله عبدالکریم حق شناس از استادان برجسته و به نام حوزه علمیه تهران بود که دوم مردادماه سال ۱۳۸۶ به دیار باقی شتافت.

آیت‌الله حق‌شناس در تهران متولد شد و از ایام نوجوانی در محضر درس بزرگانی، چون آیت‌الله سید علی حائری (معروف به سید علی مفسر) و حکیم بزرگ میرزای تنکابنی و شیخ محمدحسین زاهد شرکت کرد.

وی همچنین در محضر درس عرفان آیت‌الله شاه آبادی، استاد امام خمینی (ره) شرکت و پس از آن برای ادامه تحصیل به شهر قم هجرت کرد. آیت‌الله حق‌شناس در قم از محضر بزرگانی، چون آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله سیدمحمدتقی خوانساری و آیت‌الله بهجت در رشته فقه و اصول و از درس امام خمینی (ره) در رشته فلسفه بهره وافر برد.

وی موفق به دریافت اجازه اجتهاد از بزرگانی، چون آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی، آیت‌الله سیدمحمد حجت، آیت‌الله شیخ عبدالنبی عراقی و آیت‌الله شاه آبادی شد.

این عالم ربانی، پس از کسب مقام اجتهاد بنا به توصیه آیت‌الله العظمی بروجردی به تهران هجرت و در برخی مدارس علمیه و حوزه‌های فقهی و اصولی تهران به تدریس پرداخت و همچنین دروس اخلاق این عارف برجسته زبانزد عام و خاص بود. آیت‌الله حق‌شناس همچنین علاوه بر علوم حوزوی، به زبان‌های فرانسه و انگلیسی نیز مسلط بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->