معاون وزیر ارشاد: به روزنامه نگاری مبتنی بر مسئولیت اجتماعی نیاز داریم مشهد؛ «قلب ایران» آماده استقبال از زائران نوروزی است اختتامیه دومین جشنواره مطبوعات خراسان رضوی برگزار شد افتخارآفرینی ۱۴ خبرنگار موسسه شهرآرا در دومین جشنواره مطبوعات خراسان رضوی اعضای هیات داوران دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه «عباس کیارستمی» معرفی شدند انیمیشن «در سایه سرو» در شرایط تحریم پرچم ایران را به اهتزاز درآورده است ویدئو| قیمت جدید بلیت سینما‌ها اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اولین تصویر از «بُت» حمید نعمت‌الله منتشر شد مدیر دوبلاژ تلویزیون: از هنرمندان پیشکسوت حمایت شود سعید آقاخانی با یک سریال معمایی به نمایش خانگی می‌آید معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هنر مقوله‌ای سیاست‌پذیر نیست یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما
سرخط خبرها

پخش مستند آیت‌الله حق‌شناس از شبکه سه + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۵۸۱۲۶
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
پخش مستند آیت‌الله حق‌شناس از شبکه سه + زمان پخش
مستند آیت‌الله حق‌شناس روانه آنتن شبکه سه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مستند آیت‌الله حق‌شناس به کارگردانی ملک آبادی از شبِ گذشته پخش خود را آغاز کرده و تا پنجشنبه ۲۴ فروردین هر شب ساعت ۲۱:۱۵ روی آنتن خواهد رفت.

این مستند ۵ قسمتی به ابعاد مهمِ زندگی آیت‌الله حق‌شناس به روایت بعضی از نزدیکان و شاگردان ایشان می‌پردازد.

آیت الله عبدالکریم حق شناس از استادان برجسته و به نام حوزه علمیه تهران بود که دوم مردادماه سال ۱۳۸۶ به دیار باقی شتافت.

آیت‌الله حق‌شناس در تهران متولد شد و از ایام نوجوانی در محضر درس بزرگانی، چون آیت‌الله سید علی حائری (معروف به سید علی مفسر) و حکیم بزرگ میرزای تنکابنی و شیخ محمدحسین زاهد شرکت کرد.

وی همچنین در محضر درس عرفان آیت‌الله شاه آبادی، استاد امام خمینی (ره) شرکت و پس از آن برای ادامه تحصیل به شهر قم هجرت کرد. آیت‌الله حق‌شناس در قم از محضر بزرگانی، چون آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله سیدمحمدتقی خوانساری و آیت‌الله بهجت در رشته فقه و اصول و از درس امام خمینی (ره) در رشته فلسفه بهره وافر برد.

وی موفق به دریافت اجازه اجتهاد از بزرگانی، چون آیت‌الله العظمی بروجردی، آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی، آیت‌الله سیدمحمد حجت، آیت‌الله شیخ عبدالنبی عراقی و آیت‌الله شاه آبادی شد.

این عالم ربانی، پس از کسب مقام اجتهاد بنا به توصیه آیت‌الله العظمی بروجردی به تهران هجرت و در برخی مدارس علمیه و حوزه‌های فقهی و اصولی تهران به تدریس پرداخت و همچنین دروس اخلاق این عارف برجسته زبانزد عام و خاص بود. آیت‌الله حق‌شناس همچنین علاوه بر علوم حوزوی، به زبان‌های فرانسه و انگلیسی نیز مسلط بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->