به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طالبان ورود زنان به رستوران‌ها را ممنوع کردند

  • کد خبر: ۱۵۸۲۸۳
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
طالبان ورود زنان به رستوران‌ها را ممنوع کردند
طالبان ورود خانواده‌ها و زنان را به باغ‌رستوران‌ها در هرات واقع در شمال غرب افغانستان ممنوع کرد که این جدیدترین اقدام این گروه برای اعمال محدودیت‌ها از زمان روی کار آمدنش در اوت ۲۰۲۱ است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از روسیا الیوم، باز محمد نذیر، معاون رئیس مدیریت امر به معروف و نهی از منکر در هرات گزارش های رسانه‌ای مبنی بر ممنوعیت ورود خانواده‌ها و زنان به تمام رستوران‌ها را تکذیب کرد و این اخبار را دروغین خواند.

وی گفت که این تصمیم فقط درمورد رستوران‌های دارای فضای سبز همچون باغها است که زنان و مردان می‌توانند در آنجا یکدیگر را ببینند. بعد از شکایت‌های متعدد از سوی علماء و شهروندان، ما محدودیت‌های جدیدی را إعمال کرده و این رستوران‌ها را بستیم.

طبق گفته مسئولان، محدودیت‌های جدید به دلیل مختلط بودن زنان و مردان و اینکه زنان در این مکان‌ها حجاب‌ را به صورت درست نمی‌پوشیدند، إعمال شده است.

این ممنوعیت درمورد خوردن غذا در هوای باز فقط در هرات إعمال شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->