عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ لوگو شرکت گوگل در آستانه نوروز ۱۴۰۴ تغییر کرد + عکس دسته جدید ایکس باکس برای گیمرهای دارای محدودیت‌های حرکتی رونمایی شد + عکس دو فضانورد آمریکایی پس از ۹ ماه سرگردانی در فضا با موفقیت به زمین بازگشتند + ویدئو
سرخط خبرها

زارع پور: تا پایان سال همه روستاهای بالای بیست خانوار به اینترنت پرسرعت متصل می‌شوند

  • کد خبر: ۱۵۸۲۹۰
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
زارع پور: تا پایان سال همه روستاهای بالای بیست خانوار به اینترنت پرسرعت متصل می‌شوند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امسال دسترسی همه روستای بالای بیست خانوار به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت برقرار می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه برنامه دیدار با نمایندگان مردم و رسیدگی به مشکلات ارتباطی مردم، با روح الله حضرت پور طلاتپه، نماینده مردم شهرستان ارومیه از استان آذربایجان غربی و علیرضا نظری، نمانیده مردم شهرستان خمین از استان مرکزی دیدار کرد.

وزیر ارتباطات در دیدار با نماینده مردم شهرستان ارومیه، گزارشی از وضعیت شبکه ارتباطی این شهرستان ارایه کرد و گفت: از ۵۱۹ روستای شهرستان ارومیه ۵۱۸ روستا، معادل ۹۹ درصد روستاهای شهرستان به شبکه صوت متصل هستند و ۴۷۴ روستا یعنی معادل ۹۱ درصد روستاهای شهرستان نیز به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

وی افزود: قطعا تا پایان سال هیچ روستای بالای بیست خانواری نه تنها در شهرستان ارومیه بلکه در کل کشور باقی نمی ماند که به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت و پایدار دسترسی نداشته باشد.

زارع پور با اشاره به درخواست نماینده مردم ارومیه برای بهبود کیفیت ارتباطات ۴۵ روستای شهرستان ارومیه نیز گفت: به منظور پایداری و افزایش کیفیت شبکه در فاز نخست ۱۸ کیلومتر فیبر نوری ابلاغ شده و به مرحله اجرا رسیده است و در فاز دوم نیز ۲۱۳ کیلومتر ابلاغ شده است و در مرحله اجرا قرار دارد.

وزیر ارتباطات در دیدار با نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز گزارشی از وضعیت شبکه ارتباطی شهرستان را ارایه کرد و گفت: از ۱۰۳ روستای بالای بیست خانوار شهرستان، ۱۰۰ درصد روستاهای شهرستان دارای پوشش صوت هستند.

وی افزود: از این تعداد روستای شهرستان نیز ۹۳ روستا، معادل ۹۰ درصد به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند و ۱۰ روستای باقی مانده نیز تلاش می شود تا نیمه نخست سال جاری به اینترنت پرسرعت و پایدار متصل شوند. برای بهبود کیفیت شبکه ارتباطی شهرستان و روستاهای آن نیز ۱۰۳ کیلومتر فیبر نوری ابلاغ شده است و در مرحله اجرا قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->