حادثه‌ای که فریبا متخصص را راهی اتاق عمل کرد درآمد فیلم بچه مردم تقدیم بهشت امام رضا (ع) می‌شود سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر۴۳ اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معرفی فیلم‌های سی و هشتمین جشنواره فجر/ فیلم دوزیست

  • کد خبر: ۱۵۸۳۹
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۶
معرفی فیلم‌های سی و هشتمین جشنواره فجر/ فیلم دوزیست
پیش از جشنواره خبر‌هایی از رایزنی سازندگان «دوزیست» برای اکران پاییزی به گوش می‌رسید، اما در نهایت به این تصمیم رسیدند اولین نمایش فیلم در سی و هشتمین جشنواره فجر باشد.
 
عوامل فیلم :
عوامل فیلم عبارتند از نویسنده و کارگردان: برزو نیک نژاد، تهیه کننده: سعید خانی،مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده و بازیگران: جواد عزتی، هادی حجازی فر، ستاره پسیانی، مجید نوروزی، با معرفی الهام اخوان، با حضور مانی حقیقی و سعید پورصمیمی و پژمان جمشیدی

 
خلاصه داستان :
در خلاصه داستان «دوزیست» آمده است: «دوزیسته دیگه، نره زیر آب که، میره زیر دست و پا له میشه.»


درباره کارگردان:
برزو نیک نژاد کارگردانی در سینما را با «ناخواسته» شروع کرد. فیلمی که اولین بار در سی و دومین جشنواره فجر به نمایش در آمد و نامزد بهترین کارگردانی در بخش نگاه نو شد. نیک نژاد همزمان با فعالیت در سینما برای تلویزیون هم فعالیت می‌کرد و مجموعه «دردسر‌های عظیم ۱و ۲» پرمخاطب‌ترین سریال او در تلویزیون است.
 
نیک نژاد پس از ساخت دو فیلم کمدی «زاپاس» و «لونه زنبور»، حالا با فیلم اجتماعی «دوزیست» به جشنواره فجر آمده است. این فیلم دومین تجربه همکاری نیک نژاد با سعید خانی است.

حواشی فیلم :
«دوزیست» از فیلم‌های پربازیگر این دوره است که ترکیب جالبی هم دارد. جواد عزتی و پژمان جمشیدی هر دو قبل از این با نیک نژاد تجربه همکاری داشته‌اند و برخلاف تجربه‌های قبلی‌شان با این فیلمساز، این بار در نقش‌های جدی جلوی دوربین رفته‌اند. سعید پور صمیمی بازیگر پیشکسوت و گزیده کار سینما نیز از نقش‌های مهم این فیلم را بازی می‌کند. نکته مهم دیگر، گریم بازیگران خصوصا هادی حجازی فر است که با ظاهری متفاوت در این فیلم حضور دارد.
 
با وجود اینکه پیش از جشنواره خبر‌هایی از رایزنی سازندگان «دوزیست» برای اکران پاییزی به گوش می‌رسید، اما در نهایت به این تصمیم رسیدند اولین نمایش فیلم در سی و هشتمین جشنواره فجر باشد. «دوزیست» در آخرین لحظه‌ها به جشنواره فیلم فجر رسید.

همانطور که از اسم فیلم نیک نژاد پیداست خلاصه داستان متفاوتی هم دارد و به نظر می‌رسد با فیلم خاصی رو به رو باشیم. «دوزیست» با ترکیب عوامل حرفه‌ای سینما ساخته شده و شانس زیادی دارد تا در رشته‌های مختلف نامزد سیمرغ شود.
 
تیم بازیگران فیلم از پژمان جمشیدی که پیش از این نامزد سیمرغ بهترین بازیگر شده تا جواد عزتی، مانی حقیقی، سعید پورصمیمی و… هر کدامشان ممکن است در لیست نامزد‌های نقش اول و مکمل قرار بگیرند. ضمن اینکه از فیلمنامه «دوزیست» هم نباید غافل شد.
 
منبع: فیلم نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->