سردار رادان از مرز شلمچه بازدید کرد (۳ مرداد ۱۴۰۳) مرصاد و کلماتی که از آلبانی شلیک می‌شود! حادثه امنیتی برای رئیس رژیم صهیونیستی در پاریس تصاویر جدید پهباد هدهد حزب‌الله از تاسیسات رژیم صهیونیستی + فیلم گفت‌وگوی وزیر خارجه طالبان و رئیس دفتر سیاسی حماس درباره غزه نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی: دولت مقتدر از دل کابینه منسجم بیرون خواهد آمد تماس رئیس قوه قضاییه با رئیس یک بانک برای پیگیری حکم یک متهم + فیلم انتقاد رئیس قوه قضائیه به حکم سنگین یک قاضی درباره مهریه + فیلم مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا، محور گفت‌وگوی سفیر چین در ایران با مقامات وزارت امور خارجه «مرکز اسلامی هامبورگ» از سوی دولت آلمان تعطیل شد دستگیری ۲ نفر از رهبران گروه‌های داعشی و تکفیری توسط وزارت اطلاعات انهدام چهار باند قمار اینترنتی با گردش مالی ۱۸۰۰ میلیارد ریال موافقت اداره کل راهداری خراسان رضوی با حذف عوارض در مرز دوغارون رئیس جمهور منتخب: رفع نیازهای مردم، با همدلی و همگرایی محقق خواهد شد حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح دوبرابر شد | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به‌زودی اجرا می‌شود نامه محمود عباس به ترامپ پیش از دیدار او با نتانیاهو منتشر شد سردار نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران شد معاون وزیر امورخارجه روسیه: هیچ‌کس نمی‌تواند میان تهران و مسکو شکاف ایجاد کند واکنش وزارت خارجه به انتشار گزارش کذب جاوید رحمان علیه ایران
سرخط خبرها

چین از جهان خواست به افغانستان در مبارزه با تروریسم کمک کند

  • کد خبر: ۱۵۸۴۷۹
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۵
چین از جهان خواست به افغانستان در مبارزه با تروریسم کمک کند
چین از جامعه جهانی خواست که قاطعانه از مبارزه افغانستان با تروریسم، جدایی طلبی و افراط گرایی و اقدامات فعال آن برای قطع کانال‌های تامین مالی تروریسم، مقابله با استخدام و جابجایی فرامرزی تروریست‌ها و گسترش صدا و تصویر خشونت آمیز تروریست‌ها، موادمخدر، رادیکال‌سازی جوانان و گسترش ایدئولوژی‌های تروریستی و از بین بردن هسته‌های خوابیده و پناهگاه‌های امن تروریست‌ها حمایت کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه اعلام کرد که چین از جامعه بین‌المللی می‌خواهد که به افغانستان در مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی و تقویت همکاری‌های امنیتی مبارزه با تروریسم در سطوح دوجانبه و چندجانبه کمک کند.

این وزارتخانه در طرحی در مورد مسئله افغانستان در آستانه چهارمین نشست کشورهای همسایه افغانستان ابراز امیدواری کرد که افغانستان به تعهدات خود "به طور جدی" عمل کند و اقدامات مؤثرتری "برای سرکوب تمام نیروهای تروریستی" اتخاذ کند، و همچنین از جامعه جهانی خواست تا تدارکات و کمک های فنی لازم را به افغانستان ارائه دهد.

در این بیانیه آمده است: «از آنجایی که افغانستان با مسائل امنیتی مرتبط با تروریسم مواجه است، جامعه بین‌المللی لازم است همکاری‌های امنیتی مبارزه با تروریسم را در سطوح دوجانبه و چندجانبه تقویت کند و تدارکات، تجهیزات و کمک‌های فنی بسیار مورد نیاز را برای افغانستان فراهم کند.»

وزارت خارجه چین تصرف دارایی‌های خارج از کشور افغانستان و اعمال تحریم‌های یکجانبه توسط واشنگتن را از عوامل اصلی مانع از بهبود وضعیت انسانی در این کشور دانسته و تاکید کرده است: در جامعه بین‌المللی این دیدگاه رایج است که با تصرف دارایی‌های افغانستان در خارج از کشور و اعمال تحریم‌های یکجانبه، ایالات متحده که در وهله اول مسئله افغانستان را ایجاد کرد، بزرگترین عامل خارجی است که مانع از بهبود اساسی در وضعیت انسانی می‌شود.

این بیانیه همچنین از ایالات متحده خواست تا با لغو فوری تحریم ها و ارائه کمک‌های بشردوستانه لازم به این کشور، به تعهدات و مسئولیت‌های خود در قبال افغانستان عمل کند.

وزارت خارجه چین اعلام کرد که برای کمک به کابل برای دستیابی به ثبات و توسعه مسالمت آمیز، سایر کشورها باید از معیارهای دوگانه در مورد وضعیت سیاسی در افغانستان دست بردارند و برای استقرار تجهیزات نظامی در آنجا تلاش نکنند.

در این بیانیه آمده است: «این دیدگاه مشترک کشورهای منطقه است که مداخله نظامی و «تحول دموکراتیک» توسط نیروهای خارجی در افغانستان در ۲۰ سال گذشته خسارات و دردهای زیادی را به افغانستان وارد کرده است.

پکن همچنین حمایت خود را از تلاش‌ها برای اجرای طرح‌ها و اقداماتی که برای حل و فصل سیاسی در افغانستان از طریق مکانیسم‌ها و پلتفرم‌های موجود، از جمله سازمان همکاری شانگهای، مساعد است، ابراز کرد.

دیپلمات های ارشد هفت کشور همسایه افغانستان از جمله پاکستان، ایران، چین، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان روز پنجشنبه در شهر سمرقند ازبکستان گرد هم می آیند.

طالبان در پاییز سال ۲۰۲۱ پس از خروج نیروهای آمریکایی از این کشور و فروپاشی دولت تحت حمایت ایالات متحده در افغانستان به قدرت رسیدند. تسلط طالبان بر ترس کشورهای آسیای مرکزی در مورد گسترش افکار رادیکال تشدید کرده است، همانطور که در سال ۱۹۹۶ زمانی که طالبان برای اولین بار به مدت پنج سال در افغانستان به قدرت رسیدند، اتفاق افتاد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->