وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

معاون اول رئیس جمهور: مجهزترین ارتش‌های دنیا در برابر فرهنگ ایثار و شهادت تاب ایستادگی ندارند

  • کد خبر: ۱۵۸۶۱۲
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۲
معاون اول رئیس جمهور: مجهزترین ارتش‌های دنیا در برابر فرهنگ ایثار و شهادت تاب ایستادگی ندارند
معاون اول رئیس جمهور گفت: شهادت بزرگترین سلاح مقاومت در برابر دشمنان است و همانگونه که امروز در سرزمین‌های اشغالی نیز شاهد آن هستیم، پیشرفته‌ترین ادوات نظامی و مجهزترین ارتش‌های دنیا نیز در برابر فرهنگ ایثار و شهادت تاب ایستادگی ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعضای ستاد مرکزی کنگره ملی دوهزار شهید دیار سربداران (غرب خراسان رضوی) پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) با محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور دیدار کردند.

مخبر در این جلسه با تسلیت ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی(ع)، تأسی به فرهنگ علوی را از عوامل مهم موفقیت در کارها برشمرد و گفت: فرهنگ علوی تمامی شئونات دنیوی و اخروی انسان را پوشش می‌دهد و در نتیجه‌ توجه یا غفلت از این فرهنگ، پیشرفت یا عدم توفیق انسان در کارها رقم خواهد خورد.

وی یکی از مهمترین دلایل پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس را پیروی از همین فرهنگ دانست و اظهار داشت: شهادت بزرگترین سلاح مقاومت در برابر دشمنان است و همانگونه که امروز در سرزمین‌های اشغالی نیز شاهد آن هستیم، پیشرفته‌ترین ادوات نظامی و مجهزترین ارتش‌های دنیا نیز در برابر فرهنگ ایثار و شهادت تاب ایستادگی ندارند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به جایگاه علمی شهرستان سبزوار خاطرنشان کرد: سبزوار از دیرباز در حوزه عرفان و فلسفه از جایگاه والایی برخوردار بوده و وجود دو هزار شهید از این منطقه علی‌رغم فاصله زیاد با مناطق درگیر جنگ در دفاع مقدس، حکایت از روحیه بالای دینی و ولایی مردم سبزوار دارد.

مخبر همچنین با اشاره به گزارش دبیر کنگره ملی دوهزار شهید دیار سربداران، افزود: کنگره‌های مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اغلب به‌صورت ملی برگزار می‌شود و اینکه کنگره ملی دوهزار شهید دیار سربداران با رویکرد منطقه‌ای ایجاد و فعال شده است، بی‌تردید اثرگذاری آن در میان نسل جوان در آن منطقه دوچندان خواهد بود. در این زمینه لازم است محصولات فرهنگی و آموزشی نیز به‌صورت منطقه‌ای و با هدف شناخت بیشتر نسل جوان و نوجوان از قهرمانان دیار خود تولید شود.

وی با اشاره به گزارش نمایندگان مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی درخصوص برخی محرومیت‌ها اظهار داشت: دولت برای رفع مسائل و محرومیت‌زدایی آمادگی دارد و پس از ارائه گزارش و برآوردهای لازم از سوی نمایندگان منطقه اقدامات لازم در این خصوص با همراهی دولت و نهادهای حمایتی صورت می‌پذیرد.

در این جلسه پس از ارائه گزارش دبیر کنگره ملی دوهزار شهید دیار سربداران از مقدمات انجام شده برای برگزاری اجلاس این کنگره، امام جمعه سبزوار و نمایندگان مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، مسائل و دغدغه های مردم این شهرستان را مطرح کردند و ضمن یادآوری ظرفیت‌ها و ویژگی‌های شهرستان سبزوار، خواستار نگاه ویژه دولت به شهرستان مطابق با جایگاه علمی و تاریخی این منطقه شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->