ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه
سرخط خبرها

کدام خوانندگان به زودی کنسرت برگزار می‌کنند؟

  • کد خبر: ۱۵۹۰۷۸
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۷
کدام خوانندگان به زودی کنسرت برگزار می‌کنند؟
برخی خوانندگان مطرح موسیقی پاپ طی روزهای پیش رو خود را برای برگزاری فصل تازه کنسرت‌ها آماده می‌کنند.

 به گزارش شهرآرانیوز؛ همزمان با پایان گرفتن ایام گرامی شب‌های قدر و سوگواری شهادت حضرت علی (ع) برخی از خوانندگان مطرح موسیقی کشورمان خود برای برگزاری کنسرت در تهران و دیگر شهرهای کشور آماده می‌کنند.

طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته معین زندی، مسعود صادقلو، آرمین زارعی، گرشا رضایی، علیرضا طلیسچی و مجید رضوی از جمله خوانندگانی هستند که تا به امروز نامشان در فهرست برگزارکنندگان کنسرت در جزیره کیش دیده می‌شود.

براساس برنامه‌ریزی‌هایی که برخی از آنها در سامانه‌های فروش بلیت کنسرت‌ها دیده می‌شود، سالار عقیلی در شهر گرگان، پرواز همای در شهر یزد از جمله خوانندگانی هستند که طی روزهای پیش کنسرت‌های خود را پیش روی مخاطبان قرار می‌دهند.

علی عبدالمالکی، محسن ابراهیم زاده، مهدی احمدوند، رحیم شهریاری و ناصر زینلی هم از دیگر خوانندگانی هستند که اجرای آنها در تهران قطعی شده است.

برگزاری این کنسرت‌ها در شرایطی است که هنوز نامی از هنرمندان دیگرگونه‌های موسیقایی در حوزه‌های مختلف غیر از مواردی انگشت شمار خبری نیست؛ گویا بحران عدم برگزاری اجراهای زنده در حوزه‌های غیر موسیقی پاپ وارد مرحله جدیدی شده که باید دید طی روزهای آینده چه سرنوشتی پیش روی هنرمندان فعال این حوزه در زمینه اجراهای زنده خواهد بود.

منبع: مهر



گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->