صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ «دونقطه» با ویژه‌برنامه روز شعر و ادب فارسی روی آنتن شبکه دو نفیسه مرشدزاده، نویسنده و ناشر: در ایران، بیش از اندازه به الهام و نبوغ بها می‌دهیم آیین تکریم هنرمندان پیشکسوت برگزار شد آیین پایانی یازدهمین کنگره ملی شعر «از توس تا نیشابور» برگزار شد + فیلم وقتی موسیقی پیام اعتراض شد | حمایت جید ثروال از فلسطین قطعه شهدا میزبان اکران «اشک هور» می‌شود جشن امضای کتاب فاضل نظری در مشهد برگزار شد + فیلم بتمن دوباره برمی‌گردد ثمینه باغچه‌بان پیشگام در آموزش ناشنوایان درگذشت + زمان تشییع واکنش احساسی حجازی‌فر به دیدن یسنا در اکران «ناتور دشت» دی‌کاپریو: رابرت ردفورد قهرمان من بود مروری بر عملکرد انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی و حواشی اخیر آن در آستانه برگزاری جشنواره تئاتر استانی پیام تبریک وزیر فرهنگ و ارشاد به مناسبت روز شعر و ادب فارسی مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: باید جدی‌تر به موضوع تأمین مسکن خبرنگاران توجه شود
سرخط خبرها

کنسرت گروه لیان همراه با داستان‌خوانی احسان عبدی‌پور در کانادا

  • کد خبر: ۱۶۰۵۲۵
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
کنسرت گروه لیان همراه با داستان‌خوانی احسان عبدی‌پور در کانادا
گروه لیان به سرپرستی «محسن شریفیان» در تازه‌ترین کنسرت خود که در کشور کانادا و شهرهای تورنتو و ونکور برگزار شد، اجرای خود را با داستان خوانی احسان عبدی‌پور روی صحنه برد.

 به گزارش شهرآرانیوز؛ احسان عبدی‌پور کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس و خالق آثاری چون «تنهای تنهای تنها»، «همسنگار»، «تیک آف»، «کتاب باز» و … است. او در کنسرت خود با محسن شریفیان به عنوان مهمان گروه لیان، به داستان‌خوانی درباره پیشینه بوشهر و رویدادهای تاریخی این شهر با همراهی موسیقی زنده پرداخت.

این اجرا در سه بخش مجزا با روایت داستان‌ها و ترانه‌هایی به لهجه‌ی بوشهری برگزار و با استقبال مخاطبان روبرو شد.

برنامه با نوازندگی لیانا شریفیان؛ تنها بانوی نوازنده این گروه به عنوان نوازنده نی انبان آغاز شد و سپس اعضای گروه موسیقی با سازهای خود وارد صحنه شدند و این نوای‌سنج و دمام بود که مخاطب را تا هزاران کیلومتر آنطرف‌تر و به میان شور و شرجی کرانه‌های جنوبی ایران می‌برد.

بخشی از برنامه مختص اجرای ترانه‌هایی از‌ام الکلثوم و عبدالحلیم حافظ بود که پس از شعرخوانی «مدهون غیاث»؛ شاعر مطرح سوری که پیش از این کتاب‌های او در ایران ترجمه شده است، مخاطب را شگفت زده کرد.

نوازندگی محسن شریفیان همراه با ترانه‌هایی از موسیقی خوزستان و هرمزگان، تماشاچیان را وادار به همنوایی و همخوانی کرد و در پایان؛ دونوازی نی انبان محسن شریفیان و دخترش لیانا شریفیان حسن ختام اجراها بود.

آکا (سیدروح اله) صفوی، مرتضی پالیزدان، مهدی شریفیان و حمید اکبری اعضای گروه لیان در این اجرا را تشکیل داده بودند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->