شکارچیان غیرقانونی، محیط‌بان پارک ملی گلستان را به شهادت رساندند + جزئیات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل مرد جوان با ضربات چاقو در کیانشهر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف سه خودرو در قوچان خراسان رضوی با ۶ مصدوم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ مفقودی در انفجار بندر شهید رجایی عوارض و نشانه‌های زایمان زودرس این را برای شما مشهدی‌ها می‌نویسم دستور رسیدگی فوری به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی افزایش قربانیان و مجروحان انفجار بندر شهید رجایی | ۸ کشته و ۶ مفقود و ۷۵۲ مجروح (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت‌به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار
سرخط خبرها

خودرو تحت چه شرایطی به دلیل کشف حجاب توقیف می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۵۹۴۴۶
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸
خودرو تحت چه شرایطی به دلیل کشف حجاب توقیف می‌شود؟
پلیس از روز شنبه طرح برخورد با کشف حجاب را آغاز کرده که یکی از موارد آن برخورد با کشف حجاب در خودرو‌های سواری است، اما سازوکار این اقدام پلیس چگونه است و چطور می‌توان به آن اعتراض کرد؟ موضوعی که مرکز اطلاع‌رسانی پلیس توضیحاتی را در خصوص آن ارائه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته گذشته بود که سردار احمدرضا رادان، فرمانده فراجا از اجرای طرح عفاف و حجاب خبر داده و اعلام کرد که پلیس از روز شنبه ۲۶ فروردین ماه با استفاده از ابزار‌های هوشمند با هرگونه کشف حجاب برخورد خواهد کرد. طرحی که به گفته رادان پلیس در اجرای آن از فن‌آوری و تجهیزات پیشرفته برای شناسایی افراد خاطی بهره خواهد گرفت.


چگونه می‌توان به پیامک کشف حجاب اعتراض کرد؟

در این میان یکی از اقدامات پلیس برخورد با کشف حجاب در خودرو‌های سواری است. آنطور که مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اعلام کرده است، در صورتی که گزارش کشف حجاب در خودرو به پلیس مخابره شود برای بار اول پیامکی با سرشماره POLICE به شماره موبایل صاحب خودرو ارسال می‌شود. در انتهای این پیامک هم لینکی قرارداده شد که افراد در صورت اعتراض می‌توانند روی آن کلیک کرده و اعتراض خود را ثبت کنند. اعتراضی که پیش از فرمانده فراجا اعلام کرده بود که برای بار اول مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.

اما اگر برای بار دوم کشف حجاب در خودرویی مشاهده شده و پلیس از آن مطلع شود، پیامکی برای صاحب خودرو ارسال می‌شود که بر اساس آن خودرو به شکل سیستمی توقیف می‌شود.


توقیف سیستمی خودرو چیست؟

سوالی که در این میان وجود دارد این است که توقیف سیستمی چیست؟ توقیف سیستمی یعنی خودرو نمی‌تواند از خدمات اداری مانند نقل و انتقال و ... بهره‌مند شود.


مدت توقیف سیستمی چقدر است؟ 

بر اساس آنچه که پلیس اعلام کرده است، توقیف سیستمی به مدت ۱۵ روز بوده و اگر چنانچه در این مدت کشف حجابی در خودرو ثبت نشود، خودرو بعد از مدت ۱۵ روز رفع توقیف می‌شود.


خودرو تحت چه شرایطی به دلیل کشف حجاب توقیف می‌شود؟

اگر برای سومین بار گزارشی از کشف حجاب در خودرو در سامانه پلیس ثبت شود، باز هم پیامکی برای صاحب پلاک ارسال می‌شود. در این پیامک از صاحب خودرو خواسته می‌شود که منتظر تماس ماموران بماند. ماموران پلیس در اولین فرصت با صاحب خودرو تماس گرفته و آنطور که مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اعلام کرده، از مالک خودرو می‌خواهند که میان توقیف در پارکینگ یا توقیف با قفل چرخ در محل پارکینگ خانه و ... یکی را انتخاب کند. در صورت انتقال خودرو به پارکینگ، باید قبض پارکینگ نیز به ماموران تحویل داده شود.

مدت زمان توقیف خودرو برای بار سوم نیز حدود یک هفته اعلام شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->