پیش بینی قیمت ارز و دلار (۱۸ دوشنبه ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در برخی پیامک‌های بانکی پیش بینی بورس (دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۵۰ ماینر از یک واحد نیروگاهی در خراسان‌رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) ۱۰ شهرستان خراسان‌رضوی «سبز» و عاری از شبکه سیم مسی هستند پرده‌برداری گمرک چین از صادرات ۲ تن طلا به ایران بیش از سه هزار و ۵۷۰ بازرسی از عرصه کالا‌های اساسی خراسان رضوی انجام شد افت چشمگیر قیمت خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) + جدول کاهش قیمت برخی خودرو‌های داخلی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | پراید از ۴۰۰ میلیون فراتر رفت لشکر یک نفره سازندگی آغاز پرداخت تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ اما و اگر‌های تأمین قطعات یدکی خودرو‌های وارداتی کوچکتر‌ها برنده امروز بورس شدند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) زمان اولین حراج شمش طلا در سال جدید مشخص شد روند کاهش نرخ طلا کوتاه مدت است | احتمال کاهش بیشتر اونس طلا وجود دارد قیمت خودرو‌های وارداتی در سال جدید گران می‌شود؟ مرحله دوم کالابرگ الکترونیک برای سرپرستان خانواده‌ها شارژ شد قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | طلا افزایشی شد قیمت ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۱۰۳ هزار تومان ابلاغ نرخ تازه مالیات بر ارزش افزوده طلا برای سال ۱۴۰۴ رکود اقتصادی در دنیا در پی تعرفه گذاری‌های جدید ترامپ | تصمیم رئیس جمهور آمریکا چه تاثیری بر اقتصاد ایران خواهد داشت؟ تعطیلات باعث گرانی سیب زمینی شد! | ارزانی نوبرانه‌ها از ابتدای اردیبهشت سهام اروپا بزرگترین سقوط هفتگی در ۲ سال گذشته را تجربه کرد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | سیب زمینی سر به فلک کشید نرخ تورم سه‌رقمی برخی مواد غذایی | صاعقه گرانی بر سفره مردم شورای عالی بورس تکلیف سود سهام عدالت متوفیان را روشن کرد پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴)| روزهای بهاری بازار سرمایه از راه می‌رسد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴)| تخلیه حباب ادامه دارد؟
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: به صورت جدی با گران فروشی برخورد می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۵۹۶۳۳
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۳
فرماندار مشهد: به صورت جدی با گران فروشی برخورد می‌کنیم
فرماندار مشهد در واکنش به گلایه‌ها از افزایش قیمت میوه طی هفته‌های گذشته گفت: بیشتر گلایه‌های مردم به خاطر گرانی در بازار است که با گران فروشی تفاوت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری اظهار کرد: این که بگوییم میوه، خارج از قاعده گران شده و گران فروشی وجود دارد با موضوع گرانی میوه تفاوت دارد.

وی با اشاره به این که با هرگونه گران فروشی برخورد می‌شود، افزود: بحثی که در بازار میوه و صیفی جات وجود دارد گرانی این اقلام است و گرانی بیشتر از گران فروشی در بازار میوه خودنمایی می‌کند. به عنوان مثال برخی گلایه می‌کنند که قیمت سیب در روز‌های گذشته افزایش قابل توجهی داشته است. اما این محصول مربوط به فصل بهار نیست و هزینه‌های نگهداری، حمل و... به آن اضافه می‌شود. ما هم قبول داریم که محصولات کشاوزری گران است، اما این با گران فروشی متفاوت است و نمی‌توانیم با آن برخورد کنیم.

داوری ادامه داد: در ساختار نظارت بر بازار، فرمولی تعریف کردیم که میوه بر اساس یک قاعده مشخص از کشاورز به میدان بار و سپس به مغازه دار می‌رسد. محصولات کشاورزی هرروز کشف قیمت می‌شوند و اگر کسی محصولات خود را بالاتر از فرمول تعیین شده بفروشد با او برخورد می‌کنیم.

فرماندار مشهد با اشاره به زمینه‌های افزایش قیمت در هفته‌های گذشته گفت: برخی روز‌ها و خبر‌ها سربار میوه را اضافه می‌کنند. به عنوان مثال در تعطیلات عید نوروز، کرایه حمل بار افزایش قابل توجهی داشت که این از گران فروشی متفاوت است. ما به صورت جدی با گران فروشی برخورد می‌کنیم و مردم عزیز هم می‌توانند شکایات خود را به شماره تلفن ۱۲۴ ارسال کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->