گشت‌های شبانه برخورد با نورپردازی‌های غیرضروری در مشهد فعال شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کابوس تکراری قطعی برق قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرومکس ۳ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان ۸۰۰ هزار تومان خرج تراشی ماهانه اینترنت خانوار با افزایش ۷۵ درصدی قیمت قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چند قیمت خورد؟ چطور فروش اقساطی را بدون خطا و با سرعت مدیریت کنیم؟ فروش ویژه سایپا به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، دوشنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک سایت طرح پیش فروش سایپا ویژه خودرو‌های فرسوده اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات مدیرعامل بانک مسکن: مردم توان بازپرداخت وام ۵۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن را ندارند تصویب قیمت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومانی برای خرید تضمینی گندم تداوم حرکت صعودی شاخص کل | بورس ۳۰ هزار واحد مثبت شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین سهم مصرف آب در خراسان رضوی مربوط به بخش کشاورزی است پنجشنبه‌ها در مشهد و خراسان رضوی تعطیل شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رقابت نابرابر کارگر ایرانی با ۸.۵ میلیون کارگر افغانستانی واگذاری بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ قطعه زمین به خانواده‌های مشمول طرح جوانی جمعیت در خراسان رضوی پیش‌بینی کاهش ۱۵۰۰ مگاواتی مصرف برق با تغییر ساعت ادارات تعمیرات نیروگاه‌ها از خروج بیش از ۸ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌کند بررسی قیمت میوه و تره‌بار در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | فلفل ۳۰ تا ۶۰ هزار تومان شناسایی ۶ هزار مشترک برق پرمصرف تجاری در خراسان‌رضوی | قطعی برق ۴۰۰ اداره پرمصرف (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد علت تأثیرپذیری بازارهای مالی از مذاکرات چیست؟ قسط وام ودیعه مسکن ماهانه چقدر است؟ بانک‌ها تا پایان تابستان ۱۴۰۴، در روزهای پنجشنبه تعطیل شدند منتظر افزایش قیمت موبایل و خودروهای وارداتی باشیم؟ | بررسی تأثیر ضمانت‌نامه بانکی بر واردات خودرو و موبایل تأکید وزارت صمت بر ممنوعیت واردات کالا‌های خارجی مشابه تولید داخل شعب کشیک بانک‌ها روزهای پنجشنبه دایر است
سرخط خبرها

آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان | رکورد بی‌سابقه بیت‌کوین (۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۵۹۶۷۲
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان | رکورد بی‌سابقه بیت‌کوین (۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲)
شاخص ترس و طمع بیت‌کوین به سطحی رسیده که از نوامبر ۲۰۲۱، زمانی که بیت‌کوین (BTC) بالای ۵۰ هزار دلار معامله می‌شد، مشاهده نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از کریپتو کارنسی، شاخص ترس و طمع بیت‌کوین، معیاری که احساسات سرمایه‌گذاران را نسبت به بیت‌کوین اندازه‌گیری می‌کند، در حال حاضر دارای امتیاز ۸۶ و نشان‌دهنده طمع شدید سرمایه‌گذاران است. این شاخص عوامل مختلفی از جمله حرکت قیمت، نوسانات بازار و حجم معاملات را اندازه‌گیری می‌کند تا مشخص کند سرمایه‌گذاران نسبت به بازار احساس ترس یا طمع دارند یا خیر؛ امتیاز بالاتر بیانگر حریص بودن سرمایه‌گذاران است.

جهش کنونی این شاخص را می‌توان به عوامل مختلفی، از جمله حرکت صعودی اخیر قیمت بیت‌کوین، با رسیدن این کریپتوکارنسی به بالاترین رکورد جدید تاریخ بیش از ۶۸هزار دلار در ماه نوامبر نسبت داد. علاوه بر این، افزایش پذیرش و علاقه نهادی به بیت‌کوین به افزایش حس خوش‌بینی در بین سرمایه‌گذاران کمک کرده است.

با این حال، برخی از تحلیلگران هشدار داده‌اند که چنین سطوح بالای طمع می‌تواند نشانه‌ای از بالا بودن بازار باشد و ممکن است منجر به اصلاح در آینده نزدیک شود. شایان ذکر است که بیت‌کوین از لحاظ تاریخی اصلاحات قیمتی قابل توجهی را پس از دوره‌های طمع شدید در بازار تجربه کرده است.

با وجود این هشدارها، بسیاری از سرمایه‌گذاران نسبت به بیت‌کوین خوش‌بین هستند و آن را یک فرصت سرمایه‌گذاری بلندمدت می‌دانند. سطح فعلی شاخص ترس و طمع به‌عنوان یادآوری به سرمایه‌گذاران عمل می‌کند که محتاط باشند و اجازه ندهند که حرص و طمع قضاوت آنان را هنگام تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاری مخدوش کند.

به‌طور کلی، شاخص ترس و طمع به‌عنوان یک ابزار مفید برای سرمایه‌گذاران برای سنجش احساسات بازار و تصمیم‌گیری آگاهانه برای سرمایه‌گذاری عمل می‌کند. در حالی که سطوح بالای طمع می‌تواند علامت هشداری برای اصلاحات بالقوه باشد، برای سرمایه‌گذاران مهم است که در سطح بالایی باقی بمانند و بر اساس تجزیه و تحلیل دقیق و مدیریت ریسک تصمیم‌گیری کنند.

مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی در حال حاضر ۱.۲۷ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۱.۵۵ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۴۵.۹۰ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتال در اختیار بیت‌کوین بوده که در یک روز ۰.۴۱ درصد افزایش داشته است.

حجم کل بازار ارز‌های دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶.۰۵میلیارد دلار است که ۶.۲۶ درصد افزایش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۴.۲۹ میلیارد دلار است که ۹.۳۳ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال است. حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۴۱.۵۶ میلیارد دلار است که ۹۰.۲۵ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال است.

به‌روزرسانی قیمت ارز‌های دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۵۶ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۳۰ هزار و ۲۱۹.۰۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۴۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۸۱ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۲۰۰۸۸.۲۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۱.۸۲ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۳ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد کاهش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۳۴۰.۹۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۰۹ درصد افزایش

۵- یو اس دی کوین

قیمت: ۰.۹۹۹۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۴ درصد کاهش

۶- ریپل

قیمت: ۰.۵۲۸۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۸۴ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۴.۰۱ درصد افزایش

۷- کاردانو

قیمت: ۰.۴۳۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۱.۶۴ درصد افزایش

۸ - دوج کوین

قیمت: ۰.۰۹۳۱۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۸۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۴.۴۵ درصد افزایش

۹- سولانا

قیمت: ۲۴.۶۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۸.۷۲ درصد افزایش

۱۰ - پولکا دوت

قیمت: ۶.۸۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۹.۸۷ درصد افزایش

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->