ثبات قیمت سیب زمینی از اوایل اسفند ۱۴۰۳ | عرضه قطره چکانی به بازار؛ ممنوع تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت
سرخط خبرها

آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان | رکورد بی‌سابقه بیت‌کوین (۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۵۹۶۷۲
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲
آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان | رکورد بی‌سابقه بیت‌کوین (۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲)
شاخص ترس و طمع بیت‌کوین به سطحی رسیده که از نوامبر ۲۰۲۱، زمانی که بیت‌کوین (BTC) بالای ۵۰ هزار دلار معامله می‌شد، مشاهده نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از کریپتو کارنسی، شاخص ترس و طمع بیت‌کوین، معیاری که احساسات سرمایه‌گذاران را نسبت به بیت‌کوین اندازه‌گیری می‌کند، در حال حاضر دارای امتیاز ۸۶ و نشان‌دهنده طمع شدید سرمایه‌گذاران است. این شاخص عوامل مختلفی از جمله حرکت قیمت، نوسانات بازار و حجم معاملات را اندازه‌گیری می‌کند تا مشخص کند سرمایه‌گذاران نسبت به بازار احساس ترس یا طمع دارند یا خیر؛ امتیاز بالاتر بیانگر حریص بودن سرمایه‌گذاران است.

جهش کنونی این شاخص را می‌توان به عوامل مختلفی، از جمله حرکت صعودی اخیر قیمت بیت‌کوین، با رسیدن این کریپتوکارنسی به بالاترین رکورد جدید تاریخ بیش از ۶۸هزار دلار در ماه نوامبر نسبت داد. علاوه بر این، افزایش پذیرش و علاقه نهادی به بیت‌کوین به افزایش حس خوش‌بینی در بین سرمایه‌گذاران کمک کرده است.

با این حال، برخی از تحلیلگران هشدار داده‌اند که چنین سطوح بالای طمع می‌تواند نشانه‌ای از بالا بودن بازار باشد و ممکن است منجر به اصلاح در آینده نزدیک شود. شایان ذکر است که بیت‌کوین از لحاظ تاریخی اصلاحات قیمتی قابل توجهی را پس از دوره‌های طمع شدید در بازار تجربه کرده است.

با وجود این هشدارها، بسیاری از سرمایه‌گذاران نسبت به بیت‌کوین خوش‌بین هستند و آن را یک فرصت سرمایه‌گذاری بلندمدت می‌دانند. سطح فعلی شاخص ترس و طمع به‌عنوان یادآوری به سرمایه‌گذاران عمل می‌کند که محتاط باشند و اجازه ندهند که حرص و طمع قضاوت آنان را هنگام تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاری مخدوش کند.

به‌طور کلی، شاخص ترس و طمع به‌عنوان یک ابزار مفید برای سرمایه‌گذاران برای سنجش احساسات بازار و تصمیم‌گیری آگاهانه برای سرمایه‌گذاری عمل می‌کند. در حالی که سطوح بالای طمع می‌تواند علامت هشداری برای اصلاحات بالقوه باشد، برای سرمایه‌گذاران مهم است که در سطح بالایی باقی بمانند و بر اساس تجزیه و تحلیل دقیق و مدیریت ریسک تصمیم‌گیری کنند.

مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی در حال حاضر ۱.۲۷ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۱.۵۵ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۴۵.۹۰ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتال در اختیار بیت‌کوین بوده که در یک روز ۰.۴۱ درصد افزایش داشته است.

حجم کل بازار ارز‌های دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶.۰۵میلیارد دلار است که ۶.۲۶ درصد افزایش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۴.۲۹ میلیارد دلار است که ۹.۳۳ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال است. حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۴۱.۵۶ میلیارد دلار است که ۹۰.۲۵ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال است.

به‌روزرسانی قیمت ارز‌های دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۵۶ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۳۰ هزار و ۲۱۹.۰۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۴۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۸۱ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۲۰۰۸۸.۲۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۱.۸۲ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۳ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد کاهش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۳۴۰.۹۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۰۹ درصد افزایش

۵- یو اس دی کوین

قیمت: ۰.۹۹۹۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۴ درصد کاهش

۶- ریپل

قیمت: ۰.۵۲۸۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۸۴ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۴.۰۱ درصد افزایش

۷- کاردانو

قیمت: ۰.۴۳۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۱.۶۴ درصد افزایش

۸ - دوج کوین

قیمت: ۰.۰۹۳۱۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۸۷ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۴.۴۵ درصد افزایش

۹- سولانا

قیمت: ۲۴.۶۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۸.۷۲ درصد افزایش

۱۰ - پولکا دوت

قیمت: ۶.۸۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۵ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۹.۸۷ درصد افزایش

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->