اعترافات مردی که گلوی همسرش را برید| فرزندان درخواست قصاص پدر را دارند قتل مسلحانه همسر خیانتکار و معشوقش در ویلا آیا تنهایی و اضطراب باعث سکته مغزی می‌شود؟ آتش سوزی در تالاب هورالعظیم مهار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) چگونه یک کوله‌پشتی، کودکان ژاپنی را متحد کرده است؟ عشق به زن متاهل منجر به قتل شد| دستگیری قاتل فراری در مرز کمبود جهانی قلم‌های انسولین‌| هفت میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند انفجار سوپرمارکت در خیابان هدایت مشهد ۲ مجروح بر جای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی منطقه خائیز | جرقه‌ای که از مزرعه کشاورزی شروع شد تاثیر منفی گرما بر روی جنین| سکته گرمایی را جدی بگیرید کشف بیش‌از ۱۰ هزار قرص غیرمجاز در غرب مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد دشت های خراسان‌رضوی خشک شده است قرارگرفتن ۵۲۱ فرزند بی‌سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح «شیرخوارگاه‌های بدون‌ فرزند» در خراسان‌رضوی + فیلم کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان‌رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ + فیلم
سرخط خبرها

آسمان‌خراش‌هایی با خراش محیط‌زیست

  • کد خبر: ۱۵۹۶۸
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
آسمان‌خراش‌هایی با خراش محیط‌زیست
نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که ساخت و ساز‌های امروزی، دوستدار محیط‌زیست نیستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، ساختمان‌های بلندتر، اگرچه از نظر محیطی، فضای کمتری اشغال می‌کنند و تعداد افراد بیشتری را در خود جای می‌دهند، اما اتلاف انرژی بیشتری نیز دارند.

نسل جدید برج‌ها، نشانه بهره‌گیری از فناوری‌ها و نکات برجسته مهندسی است، اما در دنیایی که به کندی در برابر تغییرات آب وهوایی واکنش نشان می‌دهد، آیا این نوع ساخت و ساز که نیازمند مقادیر زیاد انرژی و مواد اولیه است، به پایداری نزدیک است؟

محققان اظهار کردند: اگر به پایداری اهمیت می‌دهیم، نباید ساخت آسمان‌خراش‌ها را ادامه دهیم. البته فناوری‌های جدید برای کارآمدتر کردن ساخت ساختمان‌های بلند مانند طراحی پارامتری و مهندسی نوآورانه وجود دارد، اما تغییر مقررات نیز بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

تحقیقی در سال ۲۰۱۸ نشان داد که مهمترین نکته در ساخت ساختمان‌های بلند این است که هرچه بالاتر بروید، نیاز به ساختار بهتری دارید. در این ساختمان‌ها، آسانسور، پمپ آب و بسیاری از موارد دیگری نیاز است؛ زیرا که با بلندتر شدن ساختمان‌ها مصرف انرژی نیز به طرز چشمگیری افزایش می‌یابد.

هنگامی که ساختمان از پنج طبقه تا ۲۱ طبقه و گاهی بالاتر رود، میانگین شدت مصرف برق و سوخت‌های فسیلی به ترتیب، ۱۳۷ درصد و ۴۲ درصد افزایش می‌یابد و میانگین انتشار کربن هم بیش از دوبرابر می‌شود.

نتایج تحقیقات نشان داد که ساختمان‌های جدید به طور کلی از نظر انرژی کارآمدتر نیستند، زیرا بیشتر در معرض کاهش دما، وزش باد شدید و افزایش تابش نور خورشید هستند و استفاده از انرژی در این ساختمان‌های بلند، بیشتر خواهد بود.

محققان این تحقیق با بررسی بر روی ساختمان‌های مسکونی بلند، دریافتند که مصرف گاز و برق با افزایش ارتفاع، بیشتر می‌شود، زیرا هرچه ساختمان بالاتر باشد، ازنظر انرژی کارایی کمتری دارد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->